Spok Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 link για τη ζακετα εχεις? Έχω, αλλά μη το βάλουμε στο forum και θεωρηθεί διαφήμιση
spacefart Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγω παντως περιμενω το Link με την πιστωτικη στο χερι..
Spok Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγω παντως περιμενω το Link με την πιστωτικη στο χερι.. Στο έστειλα με ΠΜ
green gordon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγω παντως περιμενω το Link με την πιστωτικη στο χερι.. αμερικανα γκολντ φανταζομαι?
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Βαλε εδω το λινκ ή εστω μια φωτο απο περιεργια! Μηπως ειναι ενεργειακη ζακετα?
green gordon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 για πες ρε σπεις εσυ που την ειδες,ωραια ειναι?
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Έχω, αλλά μη το βάλουμε στο forum και θεωρηθεί διαφήμιση Από και ως που είναι διαφήμιση να βάλεις ένα κωλολινκ με μια ζακέτα;
Spok Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Βαλε εδω το λινκ ή εστω μια φωτο απο περιεργια! Μηπως ειναι ενεργειακη ζακετα? Δες στα ΠΜ σου. Αλλά ρε παιδιά το θέμα δεν είναι μια γ...η ζακέτα, αλλά το ότι το ελληνικό δημόσιο (τελωνείο εν προκειμένω) με "κλέβει" κατάφωρα
giorgos147 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Πωωωω. Ριξε μωρε το κωλολινκ. Θα στελνεις π.μ. Σε ολους με μια ζακετα; Ελα και θα πω στους mods να μη το παρουν ως διαφημιση...
spacefart Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 για πες ρε σπεις εσυ που την ειδες,ωραια ειναι? κλασικο ενδυμα Θιβετ στυλ, οπως ειπα και στην πρωτη σελιδα.. φαινεται η λεπτομερεια οτι το εραψαν τυφλες καλογριες..
Anubis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 κλασικο ενδυμα Θιβετ στυλ, οπως ειπα και στην πρωτη σελιδα.. φαινεται η λεπτομερεια οτι το εραψαν τυφλες καλογριες.. Link it or it did not happen OP: Επειδη ειναι εξυπνοπουλια στο τελωνειο και στα κουριερ μονο απο ΕΕ και απο οπουδηποτε αλλου μικροποσα και μονο με απλο ταχυδρομειο.
spacefart Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δες στα ΠΜ σου. Αλλά ρε παιδιά το θέμα δεν είναι μια γ...η ζακέτα, αλλά το ότι το ελληνικό δημόσιο (τελωνείο εν προκειμένω) με "κλέβει" κατάφωρα πραγματικα, δεν βλεπω καποιο τροπο να γλιτωσεις τα εξτρα 300.. εμπλεξες με την μαφια των τελωνειων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.