viktork Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 καλημέρα παιδιά σήμερα θα ήθελα να κάνω μια μικρή ερώτηση σε σχέση με το pc καi την κάρτα γραφικών λιπών αρχικά δίνω 3 κάρτες και θέλω όποιος μπορεί να μου πει πια είναι η καλύτερη για το παρακάτω pc : XFX Radeon HD6870 1GB [ αν πάτε στην σελίδα της XFX μέσο SKROUTZ ΔΕΝ είναι αυτή που σας δείχνει εκεί που γράφει STANDARD EDITION 8α κάνετε click στο τελευταίο κουμπάκι i που σας δείχνει δηλαδή στην Dual Fan 900 Mhz Core 1024 MB DDR5 DisplayPort HD-687A-ZDFC ] Gigabyte Radeon HD 6870 1GB (GV-R687OC-1GD) Sapphire Radeon HD6870 1GB και το pc είναι : CHASIS : Corsair Graphite Series 600T Special Edition White PSU : Corsair Enthusiast Series TX750 V2 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-990FXA-UD3 CPU : AMD Phenom II X6 1090T Black Edition MEMORY : Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP HyperX Blu HDD : Western Digital Caviar Green 2TB SSD : OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB αν μπορεί κάποιος έχει το χρόνο και την όρεξη ας δώσει και μια άποψη για το pc ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το pc το έχεις αγοράσει ; Εάν όχι πες μας ποια οθόνη έχεις .
viktork Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το pc το έχεις αγοράσει ; Εάν όχι πες μας ποια οθόνη έχεις . λυπών Ραφαήλ να σου πω όχι δεν το έχω αγοράσει αλλά πρόκειται το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής μπορώ να πάρω το pc δεν θα πάρω οθόνη λόγω το ότι NO MONEY NO HONEY και ετσι θα χρησιμοποιήσω την TV μου μια 20αρα SAMSUN CRISTAL DISIGN :]
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ωραία και τη ανάλυση έχει ; Είσαι απαιτητικός στα παιχνίδια ;
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Απάντησε στις ερωτήσεις του rafail1994 και πες και πόσα διαθέτεις συνολικά για όλα.
viktork Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ωραία και τη ανάλυση έχει ; Είσαι απαιτητικός στα παιχνίδια ; να σου πω δεν θυμάμαι τη ανάλυση έχει αλλά lol ξέρω την αντίθεση την οποία μου φαίνεται δεν χρειάζεσαι και λέγοντας απαιτητικός τη εννοείς ????
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Έστω, βρες το ακριβές μοντέλο. Επίσης, δεν υπάρχει εταιρεία Samsun, ούτε λέξεις cristal και disign.
mchls Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 και λέγοντας απαιτητικός τη εννοείς ???? Στα παιχνιδια που παιζεις τα θες ολα Maxed Out και παρατηρεις σαν μανιακος καθε frame drop; ; ; Θελεις καθε παχνιδι να σου βγαζει 120 fps;;; Αυτα πρεπει να εννοει...
viktork Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Έστω, βρες το ακριβές μοντέλο. Επίσης, δεν υπάρχει εταιρεία Samsun, ούτε λέξεις cristal και disign. χαχαχαχα καλά βρε άνθρωπε μπερδεύτηκα και εγώ Λιπών βρήκα το ακριβές μοντέλο , σελίδα της εταιρίας και από ότι είδα η ανάλυση είναι 1680 X 1050 T200HD Και MCHLS να σου πω γενικά αν φάω κόλλημα με κάποιο παιχνίδι κάθομαι ώρες έχω φτάσει σε σημείο του 9 ώρες με 2 μικρά διαλύματα για φαντάσου να παίζω ένα πεντάωρο και να χάνω frame όχι ότι είμαι μανιακός αλλά θα ήθελα για σιγουριά να μην γίνονται τέτοια λάθη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.