Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω είναι εύκολη η απάντηση. Αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω ευρά της 6850, πας εκεί με κλειστά μάτια. Σε Nvidia κοιτάς ανάλογα την GTX460 και όχι την 550 ti. Την τελευταία την κοιτάς σε σχέση με τις 5770/6770

Δημοσ.

Ανάμεσα σε hd 6770 και gtx 550 ποια προτείνεις ;

Σε διαφορα reviews ειδα ότι η gtx 550 εχει ενα μικρό προβαδισμα .

Δημοσ.

Κυριως action games αλλα θέλω να παιζω καλά και το Skyrim που έρχεται σε αναλυση 1920χ1080.

Τώρα είδα και αυτην HD 6790

Δημοσ.

Χμμ διαφορά θα δεις, αλλά μερικά παιχνίδια χωρίς 4πύρηνο δεν..

Ξέρω έχω να φαω μπουκαλοπνιξιμο τελος παντων κλεινω προς την 6790 πιστευω ειναι η καλυτερη αγορα.

Δημοσ.

Από πλευράς επιδόσεων τα πράγματα έχουν ως εξής:

6770/6770 < 550ti ~< 6790 < 6850 = 460

Αλλά η 550 είναι μια κακή αγορά, αφού κοστίζει όσο περίπου η 6850 με επιδόσεις ίδιες/χειρότερες από την 6790. Το ίδιο όμως θα σου έλεγα και για την 6790, αφού και αυτή πλησιάζει το κόστος της 6850. Για μένα αξίζει να δώσεις τα περίπου 10 ευρώ παραπάνω που κοστίζει η 6850 και να πας εκεί. Εξαιρείται αυτή η υλοποίηση όπου η διαφορά αγγίζει τα 30 ευρώ, αλλά την συγκεκριμένη εταιρία δεν την ξέρω και δεν γνωρίζω την αξιοπιστία της ή το after-sales της.

Τώρα όσον αφορά το bottleneck, ναι θα έχεις κάποιο αλλά μην φαντάζεσαι τίποτα φοβερό. Δεν πρόκειται να αγοράσεις καμιά 6990 :) Οπότε, επειδή κάποια στιγμή θα αλλάξεις και CPU, καλύτερα να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς με το budget σου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χαλκιδα (Ευβοια) εδω έχω διαθεσιμα μονο e-shop,getitnow και multirama δεν ψηνομαι για αγορα με μεταφορα εκτος βεβαια αν βρω καμια ευκαιρια και συμφερει και με τα μεταφορικα.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις CPU στο προσεχές μέλλον, εγώ θα έπαιρνα την 6770. Η υλοποίηση δεν έχει σημασία. Πάρε την πιο φθηνή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...