Προς το περιεχόμενο

Broadcasting σε Joomla! 1.7

koslibpro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συν-φορουμιτες,

που λετε θελω να στησω σε Joomla! 1.7 (υποχρεωτικα) μια ιστοσελιδα για εναν DJ.Το παιδι θελει να εχει ανεβασει μια μονιμη Playlist στον server και με καποιο plugin να παιζει η μουσικη οταν μπαινει καποιος στο site(χωρις να το επιλεγει ,κατα προτιμιση).και θελει επισης καθε παρασκευοσαββατοκυριακο,το βραδακι,να κανει απο το σπιτι του ενα live broadcast που θα κανει remixes,θα μιλαει κιολας,θα βαζει μουσικη κτλπ..

Απο software,εχει windows XP ,ο υπολογιστης που διαθετει δεν ειναι και απιστευτος,ειναι ικανοποιητικος ομως για αυτην την δουλεια.Επισης εχει το Tracktor και το Virtual DJ.Aπο hardware εχει την καρτα ηχου του Virtual DJ ,οπως μου ειπε(δεν ξερω και καλα απολα αυτα τα hardware-ικα οσον αφορα τις καρτες ηχου),που εχει τελεια αποκριση κτλπ..(αυτη την παραγραφο την παραθετω σε περιπτωση που βοηθαει καπου)

Λοιπον,θελω με καποιο ή καποια Plugin/plugins να γινονται αυτα που θελει..υπαρχει κατι διαθεσιμο?εχετε κατι υποψιν?μπορειτε να με βοηθησετε γενικως?

ευχαριστω πολυ για τον κοπο&χρονο σας

Δημοσ.

αυτα που λες λεγεται auto-dj και δεν εχει σημασια αν ειναι σε joomla ή σε οποιοδηποτε αλλο site.

πρεπει να το κανεις σε αλλη εταιρια και δεν εχει σχεση με την εταιρια που εκανει host το site.

μια καλη εταιρια ειναι http://freestreamhosting.org/

Δημοσ.
αυτα που λες λεγεται auto-dj και δεν εχει σημασια αν ειναι σε joomla ή σε οποιοδηποτε αλλο site.

πρεπει να το κανεις σε αλλη εταιρια και δεν εχει σχεση με την εταιρια που εκανει host το site.

μια καλη εταιρια ειναι http://freestreamhosting.org/

Μα εγω θελω να κατασκευασω εγω την σελιδα του σε joomla οπως μου εχει ζητησει..δεν ψαχνω εναλλακτικη λυση..συγκεκριμενα broadcasting σε joomla θελω να κανω..

android.png

Δημοσ.

Φιλε μου έχεις μπερδευτεί …. το joomla είναι " σύστημα διαχείρισης περιεχομένου " … δεν κάνει broadcast ράδιο η video …. Για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια εταιρία για το broatcast και μετά απλά θα βάλεις στο site ένα flash player (η όποια άλλη τεχνολογία νομίζεις ) που θα παίζει τα mp3 η το ράδιο που εκπέμπει ο dj !!!

Δημοσ.

Φιλε μου έχεις μπερδευτεί …. το joomla είναι " σύστημα διαχείρισης περιεχομένου " … δεν κάνει broadcast ράδιο η video …. Για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια εταιρία για το broatcast και μετά απλά θα βάλεις στο site ένα flash player (η όποια άλλη τεχνολογία νομίζεις ) που θα παίζει τα mp3 η το ράδιο που εκπέμπει ο dj !!!

οχι πραγματικα δεν τα εχω μπερδεψει καθολου,ξερω πολυ καλα,ειλικρινα..απλα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με ενα broadcasting και νομιζα πως θα υπηρχε καποιο plugin η κατι τετοιο για το joomla,οπου θα εκανε ολη την δουλεια..δηλαδη θα δουλευε σαν μικρο-σερβερ και θα εβγαζε στην σελιδα το broadcasting..

ομως επειδη προφανως δεν ισχυει κατι τετοιο,μπορεις να μου δωσεις λιγες παραπανω οδηγιες/πληροφοριες σχετικα με το πως θα το κανω αυτο που λες..??

ευχαριστω για τον χρονο σου προκαταβολικα

Δημοσ.

Αυτο που λες δεν μπορει να γινει μεσω σελιδας αλλα μεσω σερβερ .... ψαξε για εναν hoster που να εχει υπηρεσιες audio streaming ...

Οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το παρακατω plugin (http://www.whmsonic.com/)για το server τους και μεσω cpanel μπορεις να μοιρασεις οπουδηποτε θες (πχ μεσα στην σελιδα σου)

δες επισης και εδω

Δημοσ.

Κοίτα, για να παίζεις απλά κομμάτια, αποθηκεύεις στον σερβερ τα τραγούδια και μέσω κανενός Plugin "τα τραβάς". Ή κάνε αυτά που λέω εδώ.

Για να παίζει live μουσική όμως ο φίλος σου, χρειάζεσαι αυτό που σου λένε τα παιδιά παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...