Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα, προσφατα αγόρασα ένα ALCATEL ONETOUCH 908 και μου έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα, λοιπόν το κινητο έχει ένα 2.5 mm jack στο οποίο συνδέονται τα ακουστικά,έχω δοκιμάσει 2 σετ ακουστικών και δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να ακούσω mp3, to πρόβλημα παρουσιάζεται όταν προσπαθώ να συνδέσω ηχεία υπολογιστη, δεν τα "βλεπει" με τίποτα, με αποτέλεσμα η μουσική να ακούγεται από το ηχείο του κινητού σαν να μην έχουν συνδεθεί τα ηχεία (τα ηχεία λειτουργούν κανονικά με το pc ή με το mp3 player μου, δηλ. δεν είναι πρόβλημα ηχείου), υπάρχει κάποια λύση?..ευχαριστω.

Δημοσ.

τα ηχεια υπολογιστη εχουν μεγαλυτερη αντισταση νομιζω απο τα ακουστικα.μην το παλευεις το τηλεφωνο δεν ειναι για τετοια ηχεια.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κατ'αρχήν χαιρετώ όλο το forum.Εδώ και 2 μέρες απόκτησα ένα κινητό (μέσω επιδότησης από COSMOTE) το Alcatel Onetouch 908.Το πρόβλημά μου είναι πως όποια εφαρμογή και να προσπαθήσω να κατεβάσω από το Android market καταλήγει σε αποτυχία.Έχω δοκιμάσει ότι γνωρίζω για να λύσω το πρόβλημα αλλά δεν γίνεται τίποτα.Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πραγματικά θα το εκτιμούσα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...