alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Στη μεση της χρονια παρουσιαζει το ασπρο 4αρι. Τρεχουν ολοι το παιρνουν. Τωρα παρουσιαζει το 4s ιδιο αλλα με καλυτερο επεξεργαστη και καλυτερη καμερα. Σε δουλεια να βρισκομαστε καθε τρεις και λιγο να αλλαζουμε συσκευη. iPhone 3GS FTW και αντε γεια .... :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-lte-hd-5711/ http://techblog.gr/mobile/fujitsu-toshiba-arrows-z-7321/ Gosh, you're right! Επιτέλους έβγαλαν κινητά να το ανταγωνίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Απορω γιατι δεν του εβαλαν μεγαλυτερη οθονη παντως. Αν εβαζαν 4+ ισως και να μου περνουσε απο το μυαλο να δωσω το sgs2. Αλλα τωρα ουτε καν. Βασικα πιστευω πως πολλοι που εχουν δουλεψει σε 4 - 4+ ιντσες δυσκολα θα πηγαιναν σε μικροτερες διαστασεις. Δηλαδη αυτοματως χανουν ενα Χ ποσοστο πωλησεων. Αφου δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το 4, ε βαλτε του μια μεγαλυτερη οθονη ουτως ωστε ο μελλοντικος κατοχος να μπορει να επιλεξει αναμεσα σε μικροτερη οθονη και λιγο χαμηλοτερα specs ή μεγαλυτερη οθονη και λιγο καλυτερα specs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Η τιμή των 300$ είναι με 2ετες συμβολαιο και στην Αμερικη! εδώ υπολόγιζε κανένα 600αρι ευρώ. Κατα την αποψή μου πολύ ακριβό ακόμα γι αυτά που προσφέρει Ιδιες με το 4αρι θα ειναι μη το ψαχνετε. Το ειπε στην παρουσιαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jvgrjohn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, Μια ερώτηση διότι έχω μπερδευτεί.Αυτό το μοντέλο το 4S είναι το iphone 5??? Θα παρουσιαστεί iphone 5 μέσα στο 2011??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πραγματικά θα ήθελα να δω ποιος θα δώσει λεφτά για το 4s, αν ήδη έχει το 4!!!!!! παρα πολλοι που μεχρι πριν λιγη ωρα υπερασπιζονταν οτι το iphone 4 ειναι το καλυτερο τηλεφωνο αλλα τωρα θα αλλαξουν γιατι η απιστευτη εξελιξη της apple τους εδειξε οτι εβγαλε καλυτερο τηλεφωνο τωρα και πρεπει να ακολουθησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Έχω, τέλος, την αίσθηση ότι το 5άρι θα έρθει νωρίτερα από ότι περιμένουμε. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Κατά τον Ιούνιο, ίσως να δούμε το iPhone 5. Δε νομίζω να μείνει για ένα χρόνο με μια απλή αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Θα ήταν τρελό δηλ. μετά απο 18 μήνες να αλλάξουν έστω ελάχιστα το design? Τι να πώ... Όσο για το μέγεθος της οθόνης να πώ την αλήθεια δεν θα ήθελα με τίποτα να δώ άλλη μια παντόφλα 4,2 4,5 και πάει λέγοντας, δεν είναι ταμπλέτα κινητό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 υπάρχει η δυνατότητα διετούς συμβολαίου για την αγορά iphnone στην Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πραγματικά θα ήθελα να δω ποιος θα δώσει λεφτά για το 4s, αν ήδη έχει το 4!!!!!! Μα δεν το ξερεις το ποιημα; θα γεμισουν παλι οι αγγελιες με το εξης! "Ανταλλαζω iphone 4 με iphone 4s συν 50 ευρω απο μενα" Θα υπαρχουν και ποιο εξυπνοι που θα θελουν ανταλλαγη μια η αλλη και φυσικα θα υπαρχουν και οι πονηροι που θα το φερνουν απ΄εξω και θα το δινουν μαυρο χαβιαρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkalpan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 απο σημερα η apple επεσε πολυ στα ματια μου, οπως και σε πολυ κοσμο θελω να πιστευω.! οι ανθρωποι ειναι απιστευτοι, και βασιζονται πλεον μονο στο λειτουργικο, αφου οπως φενεται σε λιγο θα εχουν μεινη πολυ πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.! οταν ερχεται ενα s3 με φοβερα λεπτο σχεδιασμο και τρομερες επιδοσεις στα παντα, με οθοναρα για να κανεις τα παντα? τι να μας πουν τωρα με τον γερασμενο ηδη σχεδιασμο του 4? υπρχει κανενας σοβαρος λογος καποιος απο το 4 να παει στο 4s ? οπαδος και εγω της apple μεχρι σημερα, νομιζω πως θα αρχισω σιγα σιγα να στρεφομε σε αλλες συσκευες, γιατι απλα αυτοι μας δουλευουν.! ρε οοουυυυυυσσσσστττττττ....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μακάρι απλά να μην είναι το πρώτο δείγμα της απουσίας του Steve Jobs και απλά να "έτυχε". Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή παιδιά το iphone 5 αναμένεται εντός του 2011 ή του 2012; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 υπάρχει η δυνατότητα διετούς συμβολαίου για την αγορά iphnone στην Ελλάδα? Yes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αρκετά αναμενόμενη η παρουσίαση θα έλεγα γι αυτούς που γνωρίζουν πάνω κάτω πως κινείται η Apple. Και απ'ότι φαίνεται ο κύκλος από καινούργιο design σε απλή αναβάθμιση στο εσωτερικό θα καθιερωθεί. Το σημαντικό είναι ότι το 3GS ακόμα υποστηρίζεται. Όσο γι αυτούς που κράζουν το Siri, εαν το έβγαζε η Google με τo android ζαμπόν-μπέικον-πιπεριά v6.38675##+-01 στο SG3 της Samsung, θα το θεωρούσανε κι αυτοί επανάσταση και θα μιλούσαν για το πόσο πιο "μπροστά" είναι ο ανταγωνισμός σε σχέση με το iphone και την Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα