flik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Με μια συσκευή με πολύ καλή κατασκευή, καλή οθόνη amoled και λειτουργικό που τρέχει άψογα όπως όντως τρέχει το ios, τότε βλέπω σιγά σιγά τα iphone να υφίστανται ήττα, που μέχρι τώρα δεν την έχουν υποστεί. Με άλλα λόγια, nokia+wp7 θα την χτυπήσουν άσχημα. Τώρα όσο αφορά καθαρά τη νέα συσκευή, δε πέφτω απο τα σύννεφα. Ξέρω πως η apple δεν αλλάζει εύκολα τακτική, ακόμα και αν άλλαξαν τα δεδομένα σε σχέση με την εποχή 3g->3gs. Εντάξει, πολύ καλά γραφικά, για τέλεια παιχνίδια σε μια οθόνη 3.5 ίντσες. Μπράβο. Φοβερό. Καλύτερα 4 ίντσες και τα γραφικά των xbox live παιχνιδιών που έχουν τώρα τα "φτωχά" σε specs wp7 κινητά. Και επεξεργαστής πιο γρήγορος, μάλιστα. Σε αυτό θέλω να δω κανένα συγκριτικό, να δω πόση διαφορά θα έχει στη ταχύτητα το ios 5 πάνω σε iphone 4 και iphone 4s. Γιατί μου φαίνεται πως θα πρέπει να είναι αρκετά βαρύ το ios5 για να δούμε αισθητές διαφορές. Αλλά αν είναι βαρύ, τότε ψιλοκαίγεται το 4άρι σαν συσκευή. Τώρα αν εσείς πιστεύετε πως μετά απο 15 μήνες περίπου, μια εταιρεία που βγάζει ένα μόνο κινητό, αυτή είναι μια συσκευή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στην τιμή της, τότε οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παντως για εναν χρηστη 3GS οπως εγω που ημουν ετοιμος να παρω το 4αρι η αναβαθμιση αξιζει. Για ενα χρηστη iPhone4 ειναι οντως απογοητευτικο το καινουριο μοντελο. Οπως και να το κανουμε δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα να παιρνεις καινουριο κινητο με το ΙΔΙΟ design! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν πέρασαν καλά καλά πέντε ώρες και έχουμε 200 σχόλια πάνω στο iPhone. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι το iPhone για πολύ κόσμο ακόμα και για αυτούς που το κατακρίνουν. Αμφιβάλω αν κάποιο άλλο θέμα έχει τόσο μεγάλη δημοτικότητα. Βλέπω τα σχόλια να γίνονται χιλιάδες. Τελικά η apple κατάφερε να κρύψει καλά τα νέο της δημιούργημα. Ούτε λεπτότερο είναι, ούτε μεγαλύτερη οθόνη, ούτε διαφορετικό σχεδιασμό , ούτε θα χρειαστούμε καινούριες θήκες. Το καινούριο κινητό δεν με ενθουσίασε όπως το προηγούμενο. Η apple ακολούθησε την πεπατημένη όπως έκανε και με τις πρώτες τρεις εκδόσεις. Είναι ανόητο να αλλάξεις εμφανισιακά ένα τόσο πετυχημένο κινητό. Απλά το αναβαθμίζεις. Η αναβάθμιση ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Δεν προσφέρει κάτι τρομερά διαφορετικό από τα υπόλοιπα κινητά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η κάμερα. Σιγά σιγά η ψαλίδα μεταξύ των κόμπακτ φωτογραφικών μηχανών και των κινητών μειώνεται σημαντικά. Το κόστος του iPhone είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά η χρηστικότητα και αυτή πολύ μεγαλύτερη. Είναι πολύ ωραίο να έχει μία αξιοπρεπέστατη φωτογραφική μηχανή μόνιμα μαζί σου. Από πρώτη ματιά το διάφραγμα είναι το μεγαλύτερο που κυκλοφορεί σε smaertphone. Έχει πέντε φακούς που ρυθμίζουν το φως, πρωτόγνωρο για κινητό. Τα 8 Mpixels δεν είναι λίγα. Ο σταθεροποιητής εικόνας με την χρήση γυροσκοπίων είναι ότι χρειάζεται για τράβηγμα βίντεο. Πραγματική steady cam σε κινητό, τους βγάζω το καπέλο .Η ποιότητα των φωτογραφιών του iPhone 4 είναι πολύ καλή. Σε λήψεις με δυνατό φωτισμό είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν καταφέρουν να βελτιώσουν με τους καινούριους φακούς στην εικόνα σε χαμηλό φωτισμό τότε θα έχουμε ένα άλμα στα φωτογραφία μέσω κινητού. Το Full HD 1080p που έχει γίνει παντού μόδα δεν με χαλά. Απλά το θεωρό υπερβολή για κινητό. Μια καλή ποιότητα εικόνας βίντεο είναι προτιμότερη από μία μεγαλύτερης ανάλυσης.Το iPhone 4S θα πείσει λίγους κάτοχους iPhone 4 να το προτιμήσουν. Είναι πολλά τα λεφτά για μικρές βελτιώσεις. Ο επεξεργαστής ήταν αναμενόμενος. Λίγες εφαρμογές χρειάζονται (κυρίως απαιτητικά παιχνίδια ή εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας βίντεο) τόσο γρήγορη επεξεργασία. Στην μεγαλύτερη πλειοψηφία των χρηστών η αναβάθμιση θα περάσει απαρατήρητη γιατί οι πιο δημοφιλής εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα πυρήνα. Επιπλέον η φύση των κινητών δεν επιβάλει το ταυτόχρονο τρέξιμο πλήθος προγραμμάτων όπως είναι σύνηθες στους συμβατικούς υπολογιστές. Ελπίζω το iOS 5 να εκμεταλλεύεται τους δύο πυρήνες. Το 1 GHz μνήμης επιτρέπει περισσότερες εφαρμογές να είναι ανοικτές, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η μπαταρία είναι σημαντική υπόθεση. Όσοι δουλεύουν το iPhone συστηματικά το φορτίζουν κάθε μέρα. Από την εμπειρία μoυ μετά από τρεις με τέσσερις ώρες συνεχούς ενασχόλησης ψάχνω για φορτιστή. Η βελτίωση της αυτονομίας έχει να κάνει περισσότερο με το αποδοτικότερο hardware παρά με την χωρητικότητα. Δυστυχώς τα πράγματα τα τελευταία 5 χρόνια είναι στάσιμα. Από τα κινητά τούβλα του 1995 με νικελίου καδμίου περάσαμε στα τέλη του 90 στις νικελίου υδριδίου του μετάλλου , στις αρχές του 2000 στις ιόντων λιθίου και λίγο αργότερα πολυμερών λιθίου. Δεν είναι τυχαίο πως η μπαταρία του iPhone είναι σχεδόν τα δυο τρίτα του κινητού. Τα 64 Gbyte είναι μεγάλη άνεση σε όσους έχουν πειραγμένα τα κινητά τους. Βάζεις τα πάντα χωρίς ενδοιασμούς. Αξίζει σίγουρα το επιπλέον κόστος. Από μία μεριά το iPhone 4S είναι μικρογραφία του iPad 2 , δεν στερείτε τίποτα, έχει καλύτερη κάμερα και παραπλήσια ανάλυση οθόνης. Η δυνατότητα εξαιρετικά μεγάλης ταχύτητας σύνδεσης στο ίντερνετ είναι αδιάφορη για την Ελλάδα. Το πολύ γρήγορο mobile ίντερνετ είναι εφικτό σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές και ασύμφορο. Ποιες εφαρμογές στο iPhone χρειάζονται 14.4 Mbps; Αν και ακόμα δεν ξέρω τα πλήρη χαρακτηριστικά της συσκευής καλό θα ήταν να έχει WiFi στα 5 GHz. Εργάζομαι και μένω στην περιοχή του Συντάγματος και Πλάκας. Πραγματικά γίνεται χαμός στις συχνότητες .Η συσκευή πιάνει τουλάχιστον 15 router WiFi με δυνατό σήμα, χώρια δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι μου. Έβαλα ένα WiFi access point στα 5 GHz και βρήκα την υγειά μου, με τους υπολογιστές και το media player της τηλεόρασης. Το iPhone και iPad επιμένουν στα 2.4 GHz και έχω ένα θέμα. Η τιμές από ότι πρόσεξα μου φαίνονται ίδιες και με τις παρουσιάσεις προηγούμενων μοντέλων. Το μόνο καλό είναι πως το iPhone 3GS ενδεχομένως να πωλείται στην Ελλάδα γύρω στα 350 ευρώ. Αυτό είναι πολύ καλό για όσους έχουν μικρές επιδοτήσεις. Αυτή είναι έξυπνη κίνηση της apple. Θα το χαρούν πολύ περισσότεροι και θα δελεαστούν σίγουρα να τα ακουμπίσουν χοντρά για το καλύτερο μοντέλο. Οι φωνητικές εντολές είναι παραμύθι που ακούω εδώ και δεκαπέντε χρόνια σε κινητά, αυτοκίνητα υπολογιστές , μέχρι και κουζίνες. Η αγγλική γλώσσα έχει δεκάδες προφορές στην Αμερική και πολύ περισσότερες παγκοσμίως. Είναι περισσότερο μάρκετινγκ παρά πραγματικότητα εκτός και αν κάνεις ορθοφωνία. Όσο για τα ελληνικά ξεχάστε το. Σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών με ειδικά προβλήματα ίσως βοηθήσει μετά από μεγάλη εξοικείωση με το κινητό. Τέλος θα το σκεφτώ πάρα πολύ να το αποκτήσω , αν δε είχα ένα παλαιότερο μοντέλο από το iPhone 4, θα το παράγγελνα. Η απουσία του Jobs ίσως να εμπόδισε κάποια θεαματική εξέλιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παντως για εναν χρηστη 3GS οπως εγω που ημουν ετοιμος να παρω το 4αρι η αναβαθμιση αξιζει. Για ενα χρηστη iPhone4 ειναι οντως απογοητευτικο το καινουριο μοντελο. Οπως και να το κανουμε δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα να παιρνεις καινουριο κινητο με το ΙΔΙΟ design! Και εγώ με 3GS είμαι και λέω να μην πάω πάλι σε S μοντέλο. Υποθέτω ότι από του χρόνου θα παρουσιάζει πάλι μοντέλα τον Ιούνιο. Οπότε σε 9 μήνες θα βλέπεις το καινούργιο iPhone με όλα όσα έλεγαν οι φήμες ότι θα είχε το 4S (4", λεπτότερο κτλ.) και δε θα μπορείς να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου να τα σκάσεις για καινούργιο τηλέφωνο πάλι. Οπότε η κράτα το 3GS 9μήνες ακόμα ή πήγαινε σε S2 ή περίμενε αρχές του '12 να έρθουν κινητά με Kal El. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Έχω την υποψία πως πλέον το 4S θα είναι ξεκλείδωτο, ή κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν πέρασαν καλά καλά πέντε ώρες και έχουμε 200 σχόλια πάνω στο iPhone. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι το iPhone για πολύ κόσμο ακόμα και για αυτούς που το κατακρίνουν. Αμφιβάλω αν κάποιο άλλο θέμα έχει τόσο μεγάλη δημοτικότητα. Βλέπω τα σχόλια να γίνονται χιλιάδες. Τελικά η apple κατάφερε να κρύψει καλά τα νέο της δημιούργημα. Ούτε λεπτότερο είναι, ούτε μεγαλύτερη οθόνη, ούτε διαφορετικό σχεδιασμό , ούτε θα χρειαστούμε καινούριες θήκες. Το καινούριο κινητό δεν με ενθουσίασε όπως το προηγούμενο. Η apple ακολούθησε την πεπατημένη όπως έκανε και με τις πρώτες τρεις εκδόσεις. Είναι ανόητο να αλλάξεις εμφανισιακά ένα τόσο πετυχημένο κινητό. Απλά το αναβαθμίζεις. Η αναβάθμιση ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Δεν προσφέρει κάτι τρομερά διαφορετικό από τα υπόλοιπα κινητά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η κάμερα. Σιγά σιγά η ψαλίδα μεταξύ των κόμπακτ φωτογραφικών μηχανών και των κινητών μειώνεται σημαντικά. Το κόστος του iPhone είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά η χρηστικότητα και αυτή πολύ μεγαλύτερη. Είναι πολύ ωραίο να έχει μία αξιοπρεπέστατη φωτογραφική μηχανή μόνιμα μαζί σου. Από πρώτη ματιά το διάφραγμα είναι το μεγαλύτερο που κυκλοφορεί σε smaertphone. Έχει πέντε φακούς που ρυθμίζουν το φως, πρωτόγνωρο για κινητό. Τα 8 Mpixels δεν είναι λίγα. Ο σταθεροποιητής εικόνας με την χρήση γυροσκοπίων είναι ότι χρειάζεται για τράβηγμα βίντεο. Πραγματική steady cam σε κινητό, τους βγάζω το καπέλο .Η ποιότητα των φωτογραφιών του iPhone 4 είναι πολύ καλή. Σε λήψεις με δυνατό φωτισμό είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν καταφέρουν να βελτιώσουν με τους καινούριους φακούς στην εικόνα σε χαμηλό φωτισμό τότε θα έχουμε ένα άλμα στα φωτογραφία μέσω κινητού. Το Full HD 1080p που έχει γίνει παντού μόδα δεν με χαλά. Απλά το θεωρό υπερβολή για κινητό. Μια καλή ποιότητα εικόνας βίντεο είναι προτιμότερη από μία μεγαλύτερης ανάλυσης.Το iPhone 4S θα πείσει λίγους κάτοχους iPhone 4 να το προτιμήσουν. Είναι πολλά τα λεφτά για μικρές βελτιώσεις. Ο επεξεργαστής ήταν αναμενόμενος. Λίγες εφαρμογές χρειάζονται (κυρίως απαιτητικά παιχνίδια ή εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας βίντεο) τόσο γρήγορη επεξεργασία. Στην μεγαλύτερη πλειοψηφία των χρηστών η αναβάθμιση θα περάσει απαρατήρητη γιατί οι πιο δημοφιλής εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα πυρήνα. Επιπλέον η φύση των κινητών δεν επιβάλει το ταυτόχρονο τρέξιμο πλήθος προγραμμάτων όπως είναι σύνηθες στους συμβατικούς υπολογιστές. Ελπίζω το iOS 5 να εκμεταλλεύεται τους δύο πυρήνες. Το 1 GHz μνήμης επιτρέπει περισσότερες εφαρμογές να είναι ανοικτές, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η μπαταρία είναι σημαντική υπόθεση. Όσοι δουλεύουν το iPhone συστηματικά το φορτίζουν κάθε μέρα. Από την εμπειρία μoυ μετά από τρεις με τέσσερις ώρες συνεχούς ενασχόλησης ψάχνω για φορτιστή. Η βελτίωση της αυτονομίας έχει να κάνει περισσότερο με το αποδοτικότερο hardware παρά με την χωρητικότητα. Δυστυχώς τα πράγματα τα τελευταία 5 χρόνια είναι στάσιμα. Από τα κινητά τούβλα του 1995 με νικελίου καδμίου περάσαμε στα τέλη του 90 στις νικελίου υδριδίου του μετάλλου , στις αρχές του 2000 στις ιόντων λιθίου και λίγο αργότερα πολυμερών λιθίου. Δεν είναι τυχαίο πως η μπαταρία του iPhone είναι σχεδόν τα δυο τρίτα του κινητού. Τα 64 Gbyte είναι μεγάλη άνεση σε όσους έχουν πειραγμένα τα κινητά τους. Βάζεις τα πάντα χωρίς ενδοιασμούς. Αξίζει σίγουρα το επιπλέον κόστος. Από μία μεριά το iPhone 4S είναι μικρογραφία του iPad 2 , δεν στερείτε τίποτα, έχει καλύτερη κάμερα και παραπλήσια ανάλυση οθόνης. Η δυνατότητα εξαιρετικά μεγάλης ταχύτητας σύνδεσης στο ίντερνετ είναι αδιάφορη για την Ελλάδα. Το πολύ γρήγορο mobile ίντερνετ είναι εφικτό σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές και ασύμφορο. Ποιες εφαρμογές στο iPhone χρειάζονται 14.4 Mbps; Αν και ακόμα δεν ξέρω τα πλήρη χαρακτηριστικά της συσκευής καλό θα ήταν να έχει WiFi στα 5 GHz. Εργάζομαι και μένω στην περιοχή του Συντάγματος και Πλάκας. Πραγματικά γίνεται χαμός στις συχνότητες .Η συσκευή πιάνει τουλάχιστον 15 router WiFi με δυνατό σήμα, χώρια δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι μου. Έβαλα ένα WiFi access point στα 5 GHz και βρήκα την υγειά μου, με τους υπολογιστές και το media player της τηλεόρασης. Το iPhone και iPad επιμένουν στα 2.4 GHz και έχω ένα θέμα. Η τιμές από ότι πρόσεξα μου φαίνονται ίδιες και με τις παρουσιάσεις προηγούμενων μοντέλων. Το μόνο καλό είναι πως το iPhone 3GS ενδεχομένως να πωλείται στην Ελλάδα γύρω στα 350 ευρώ. Αυτό είναι πολύ καλό για όσους έχουν μικρές επιδοτήσεις. Αυτή είναι έξυπνη κίνηση της apple. Θα το χαρούν πολύ περισσότεροι και θα δελεαστούν σίγουρα να τα ακουμπίσουν χοντρά για το καλύτερο μοντέλο. Οι φωνητικές εντολές είναι παραμύθι που ακούω εδώ και δεκαπέντε χρόνια σε κινητά, αυτοκίνητα υπολογιστές , μέχρι και κουζίνες. Η αγγλική γλώσσα έχει δεκάδες προφορές στην Αμερική και πολύ περισσότερες παγκοσμίως. Είναι περισσότερο μάρκετινγκ παρά πραγματικότητα εκτός και αν κάνεις ορθοφωνία. Όσο για τα ελληνικά ξεχάστε το. Σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών με ειδικά προβλήματα ίσως βοηθήσει μετά από μεγάλη εξοικείωση με το κινητό. Τέλος θα το σκεφτώ πάρα πολύ να το αποκτήσω , αν δε είχα ένα παλαιότερο μοντέλο από το iPhone 4, θα το παράγγελνα. Η απουσία του Jobs ίσως να εμπόδισε κάποια θεαματική εξέλιξη. ψιτ φιλε, ωραια η παρουσιαση,αλλα γιατι ξεχνατε οτι η apple δεν ανταγονιζεται μονο τον εαυτο της!?!?!? Το να υπαρχουν 200 τοσα σχολια κ τα περισσοτερα απο δυσαρεστημενους φιλους του iphone κ μη,εγω δε θα το εκλαμβανα κ τοσο θετικο για μια ετερεια! Συνηθως στα αρνητικα παντα υπαρχει η κλασικη μουρμουρα και παντα διαρκει πολυ περισσοτερο απο αλλου τυπου σχολια κ συζητησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 BlueTooth 4.0 καλο δεν λεω.Αλλα τι να το κανεις αμα στελνεις σε itunes και δεν μπορεις να στειλεις μια φωτο σε ενα αλλης μαρκας κινητο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και κλάμα τώρα οι fanboys; Αυτό δεν το περίμενα ειλικρινά. Δεν πειράζει όμως κάλιο αργά παρά ποτέ. Επί του θέματος ναι εντάξει αναμενόμενο το γεγονός να βγει Iphone 4s, μας το έχει διδάξει η ιστορία. Το Siri καλή φάση αλλά δεν θα δουλέψει όπως πρέπει, το android έχει φωνητικές εντολές εδώ και καιρό, μέχρι να μιλάς και να γράφει μήνυμα, να σου βρίσκει τι έχει γύρω σου, να σε πηγαίνει κάπου με το GPS, να εμφανίζει χάρτες, search κλπ το πρόβλημα έγκειται στο ότι δεν είναι αξιόπιστο κάτι τέτοιο, δηλαδή να πεις κάτι και να γίνει με την μια, η ψυχολογία δείχνει πως αν το πεις μια φορά και δεν πιάσει τότε την επόμενη φορά θα πας και θα το κάνεις χειροκίνητα και θα ξεχάσεις αυτό το feature, γιατί δεν θέλεις να επαναλαμβάνεσαι και να μοιάζεις psycho στους γύρω σου όταν το κινητό δεν καταλαβαίνει το "στείλε μήνυμα στο what's up του Σουβλάκια ο Νίκος 3 γύρους πίτα ο ένας να μην έχει ντομάτα και πάπρικα οι δύο απ' όλα". Είναι cool όταν το δείχνουν σε παρουσιάσεις γιατί έτσι πρέπει να δείχνει, αυτό δεν σημαίνει ότι σε κανονικές συνθήκες θα ισχύει. Θα χρειαστεί να περάσουν πολλές χιλιετίες μάλλον μέχρι να μιλάμε στους υπολογιστές - κινητά κλπ και να μας καταλαβαίνουν, όλα τα υπόλοιπα είναι ψευδαίσθηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldermania Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Υγεία να έχουμε και του χρόνου να δούμε το 5 και να το πάρουμε προς το παρών είμαι καλυμενος με το 4 600 λίρες είχα σκάσει Αυτη την δουλεια θα κάνουμε; Σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε. Ειλικρινά πια κρίση μου λέτε όλοι έχουν λεφτά απλά κλαιγονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δύο ερωτήσεις: Προστέθηκε ή άλλαξε κάποιος αισθητήρας για την κίνηση, επιταχυνσιόμετρο ή γυροσκόπιο; Έχετε δει πουθενά να χρησιμοποιούν μόνο την gpu του iphone για καποιο υπολογισμό; Αν ναι με τι interface; Υποπτεύομαι πως έχει μνήμη και η gpu, ξέρουμε πόση; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 κατι που με απασχολει ειναι η θερμικη συμπεριφορα του A5 βαζοντας τον επεξεργαστη του ipad 2 ο οποιος ειναι 2.5 φορες μεγαλυτερος σε μεγεθος απο τον tegra 2 σε τοσο μικρη συσκευασια οπως το iphone σε full load cpu/gpu core τι θερμοκρασιες αναπτυσσονται? αφου μπορεις να βαλεις τετοιο chip σε κινητο ανετα μπορεις να βαλεις και τον tegra 3 αφου το μεγεθος του ειναι διπλασιο του tegra 2 αρα παιδια ερχεται κινητο με tegra 3 !!! First Apple iPhone 4S camera samples surface, look stunning http://www.gsmarena.com/first_apple_iphone_4s_camera_samples_surface_look_stunning-news-3227.php σκοτεινες φωτος γιατι δε μας δειχνουν? επισης στον ηλιο παρατηρω θορυβο. δες το μπλε του ουρανου. για κινητο πολυ καλη ειναι αλλα δε ξερω κοντρα στο N8 πως θα τα παει Γιατί μου φαίνεται πως θα πρέπει να είναι αρκετά βαρύ το ios5 για να δούμε αισθητές διαφορές. Αλλά αν είναι βαρύ, τότε ψιλοκαίγεται το 4άρι σαν συσκευή. δε μπορει να ειναι βαρυ γιατι θα το παρει και το 3GS το οποιο εχει 600 MHz ARM Cortex A8 processor, PowerVR SGX535 GPU γιαυτο θελω να δω αν οντως υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα περιηγησης σε σχεση με το 4. προφανως στο ανοιγμα σελιδων θα υπαρχει διαφορα. στο θεμα του smoothness θελω να δω αν θα υπαρξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν πέρασαν καλά καλά πέντε ώρες και έχουμε 200 σχόλια πάνω στο iPhone. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι το iPhone για πολύ κόσμο ακόμα και για αυτούς που το κατακρίνουν. Αμφιβάλω αν κάποιο άλλο θέμα έχει τόσο μεγάλη δημοτικότητα. Βλέπω τα σχόλια να γίνονται χιλιάδες. Τελικά η apple κατάφερε να κρύψει καλά τα νέο της δημιούργημα. Ούτε λεπτότερο είναι, ούτε μεγαλύτερη οθόνη, ούτε διαφορετικό σχεδιασμό , ούτε θα χρειαστούμε καινούριες θήκες. Το καινούριο κινητό δεν με ενθουσίασε όπως το προηγούμενο. Η apple ακολούθησε την πεπατημένη όπως έκανε και με τις πρώτες τρεις εκδόσεις. Είναι ανόητο να αλλάξεις εμφανισιακά ένα τόσο πετυχημένο κινητό. Απλά το αναβαθμίζεις. Η αναβάθμιση ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Δεν προσφέρει κάτι τρομερά διαφορετικό από τα υπόλοιπα κινητά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η κάμερα. Σιγά σιγά η ψαλίδα μεταξύ των κόμπακτ φωτογραφικών μηχανών και των κινητών μειώνεται σημαντικά. Το κόστος του iPhone είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά η χρηστικότητα και αυτή πολύ μεγαλύτερη. Είναι πολύ ωραίο να έχει μία αξιοπρεπέστατη φωτογραφική μηχανή μόνιμα μαζί σου. Από πρώτη ματιά το διάφραγμα είναι το μεγαλύτερο που κυκλοφορεί σε smaertphone. Έχει πέντε φακούς που ρυθμίζουν το φως, πρωτόγνωρο για κινητό. Τα 8 Mpixels δεν είναι λίγα. Ο σταθεροποιητής εικόνας με την χρήση γυροσκοπίων είναι ότι χρειάζεται για τράβηγμα βίντεο. Πραγματική steady cam σε κινητό, τους βγάζω το καπέλο .Η ποιότητα των φωτογραφιών του iPhone 4 είναι πολύ καλή. Σε λήψεις με δυνατό φωτισμό είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν καταφέρουν να βελτιώσουν με τους καινούριους φακούς στην εικόνα σε χαμηλό φωτισμό τότε θα έχουμε ένα άλμα στα φωτογραφία μέσω κινητού. Το Full HD 1080p που έχει γίνει παντού μόδα δεν με χαλά. Απλά το θεωρό υπερβολή για κινητό. Μια καλή ποιότητα εικόνας βίντεο είναι προτιμότερη από μία μεγαλύτερης ανάλυσης.Το iPhone 4S θα πείσει λίγους κάτοχους iPhone 4 να το προτιμήσουν. Είναι πολλά τα λεφτά για μικρές βελτιώσεις. Ο επεξεργαστής ήταν αναμενόμενος. Λίγες εφαρμογές χρειάζονται (κυρίως απαιτητικά παιχνίδια ή εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας βίντεο) τόσο γρήγορη επεξεργασία. Στην μεγαλύτερη πλειοψηφία των χρηστών η αναβάθμιση θα περάσει απαρατήρητη γιατί οι πιο δημοφιλής εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα πυρήνα. Επιπλέον η φύση των κινητών δεν επιβάλει το ταυτόχρονο τρέξιμο πλήθος προγραμμάτων όπως είναι σύνηθες στους συμβατικούς υπολογιστές. Ελπίζω το iOS 5 να εκμεταλλεύεται τους δύο πυρήνες. Το 1 GHz μνήμης επιτρέπει περισσότερες εφαρμογές να είναι ανοικτές, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η μπαταρία είναι σημαντική υπόθεση. Όσοι δουλεύουν το iPhone συστηματικά το φορτίζουν κάθε μέρα. Από την εμπειρία μoυ μετά από τρεις με τέσσερις ώρες συνεχούς ενασχόλησης ψάχνω για φορτιστή. Η βελτίωση της αυτονομίας έχει να κάνει περισσότερο με το αποδοτικότερο hardware παρά με την χωρητικότητα. Δυστυχώς τα πράγματα τα τελευταία 5 χρόνια είναι στάσιμα. Από τα κινητά τούβλα του 1995 με νικελίου καδμίου περάσαμε στα τέλη του 90 στις νικελίου υδριδίου του μετάλλου , στις αρχές του 2000 στις ιόντων λιθίου και λίγο αργότερα πολυμερών λιθίου. Δεν είναι τυχαίο πως η μπαταρία του iPhone είναι σχεδόν τα δυο τρίτα του κινητού. Τα 64 Gbyte είναι μεγάλη άνεση σε όσους έχουν πειραγμένα τα κινητά τους. Βάζεις τα πάντα χωρίς ενδοιασμούς. Αξίζει σίγουρα το επιπλέον κόστος. Από μία μεριά το iPhone 4S είναι μικρογραφία του iPad 2 , δεν στερείτε τίποτα, έχει καλύτερη κάμερα και παραπλήσια ανάλυση οθόνης. Η δυνατότητα εξαιρετικά μεγάλης ταχύτητας σύνδεσης στο ίντερνετ είναι αδιάφορη για την Ελλάδα. Το πολύ γρήγορο mobile ίντερνετ είναι εφικτό σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές και ασύμφορο. Ποιες εφαρμογές στο iPhone χρειάζονται 14.4 Mbps; Αν και ακόμα δεν ξέρω τα πλήρη χαρακτηριστικά της συσκευής καλό θα ήταν να έχει WiFi στα 5 GHz. Εργάζομαι και μένω στην περιοχή του Συντάγματος και Πλάκας. Πραγματικά γίνεται χαμός στις συχνότητες .Η συσκευή πιάνει τουλάχιστον 15 router WiFi με δυνατό σήμα, χώρια δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι μου. Έβαλα ένα WiFi access point στα 5 GHz και βρήκα την υγειά μου, με τους υπολογιστές και το media player της τηλεόρασης. Το iPhone και iPad επιμένουν στα 2.4 GHz και έχω ένα θέμα. Η τιμές από ότι πρόσεξα μου φαίνονται ίδιες και με τις παρουσιάσεις προηγούμενων μοντέλων. Το μόνο καλό είναι πως το iPhone 3GS ενδεχομένως να πωλείται στην Ελλάδα γύρω στα 350 ευρώ. Αυτό είναι πολύ καλό για όσους έχουν μικρές επιδοτήσεις. Αυτή είναι έξυπνη κίνηση της apple. Θα το χαρούν πολύ περισσότεροι και θα δελεαστούν σίγουρα να τα ακουμπίσουν χοντρά για το καλύτερο μοντέλο. Οι φωνητικές εντολές είναι παραμύθι που ακούω εδώ και δεκαπέντε χρόνια σε κινητά, αυτοκίνητα υπολογιστές , μέχρι και κουζίνες. Η αγγλική γλώσσα έχει δεκάδες προφορές στην Αμερική και πολύ περισσότερες παγκοσμίως. Είναι περισσότερο μάρκετινγκ παρά πραγματικότητα εκτός και αν κάνεις ορθοφωνία. Όσο για τα ελληνικά ξεχάστε το. Σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών με ειδικά προβλήματα ίσως βοηθήσει μετά από μεγάλη εξοικείωση με το κινητό. Τέλος θα το σκεφτώ πάρα πολύ να το αποκτήσω , αν δε είχα ένα παλαιότερο μοντέλο από το iPhone 4, θα το παράγγελνα. Η απουσία του Jobs ίσως να εμπόδισε κάποια θεαματική εξέλιξη. Το μόνο ουσιαστικό ποστ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχετικά με το ποστ... Δεν πιστεύω ότι και ο Jobs να ήταν, θα βλέπαμε κάποια διαφορετική εξέλιξη. Μέχρι τώρα έχει δείξει η εταιρεία ότι η πολιτική της είναι να αλλάζει σχεδιασμό ανά "2". Στην ενδιάμεση βελτιώνει, όχι πάρα πολύ, το ήδη υπάρχον. Το ίδιο δεν έγινε με, την τότε, μεγάλη προσθήκη του GPS στο 3GS; Η αναγνώριση απλών φωνητικών εντολών δουλεύει. Βασικά, αυτό που έχει κάνει, σχετικά με την λεκτική δόμηση των εντολών, είναι αρκετά έξυπνο και πραγματικά εξυπηρετεί ακόμα και σε διαφορετικές προφορές. Όμως, όντως σε αγγλικά ονόματα (όπως ήδη είπα) έχει κάπως πιο χαμηλά ποσοστά ευστοχίας. Στην ελληνική είναι 95%, σχεδόν και πρόχειρα υπολογισμένα, εύστοχο. Οπότε, πιστεύω πως θα δουλέψει το ίδιο καλά και το Siri. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια σε κανεναν δεν φαινεται καλο τουλαχιστον για εμας εδω στην Ελλαδα που τελικα εν μεσω κρισης δεν θα γινουν αχρηστα τα iphone4 που εχουμε πολλοι και δεν θα ειναι αναγκη να αλλαξουμε βιαστικα για ενβα υπερτηλεφωνο που θα μπορουσε να ειναι ενα iphone5???? κατι μου λεει πως και μονο που βαζει ios5 σχεδον σε ολα μοντελο ... εκτος απο 3G (αλιμονο εαν το εκανε και αυτο)...ειναι πολυ καλη φαση για ολους οσους εχουν παρει μηλοτηλεφωνα την στιγμη που καποιοι δινουν 500αρικα και την αλλη χρονια δεν πιανουν ουτε 200ε σε μια πωληση ..... λεω εγω τωρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Για πρώτη φορά απέτυχε και το περίφημο μάρκετινγκ της apple. Καλλιεργήθηκαν τεράστιες προσδοκίες, και δεν βγήκε κάποιος απο την apple να ρίξει τους τόνους και να πει θα βγάλουμε απλα μια βελτίωσή φετος, και του χρόνου θα παμε σε κάτι πραγματικά νεο. Όταν περιμένεις αεροπλάνο και σου δείχνουν ένα πολυ καλο αυτοκινητο απογοητευεσαι. Αν απο την αρχή περίμενες αυτοκινητο θα ήταν αλλιώς. Το νεο iphone, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου κακο. 2πυρινη cpu, γραφικά πολυ δυνατότερό (συζητήσιμο ποσο θα βοηθήσουν αυτά το ηδη καλο iPhone. Το ios ηδη δουλεύει μια χαρά ), κάμερα πολυ καλύτερή, και βίντεο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πιάνει τεχνολογικά τον ανταγωνισμό. Σε θέματα ταχύτητας στην πραξη μπορεί να είναι και καλύτερό των κορυφαίων android. Αν μιλήσουμε για εφαρμογές κλπ ηδη ήταν μπροστά απο android. Το θεμα αυτό είναι όμως; Λίγο πολυ τα έκανες όλα αυτά και με το 4. Ακόμα δε μπορω να καταλάβω τι νόημά είχαν οι παρουσιάσεις θηκων για iphone 5 στο ιντερνέτ. Τις βγάλαν απο τώρα για του χρόνου που θα βγει το 5; Κάτι δεν παει καλα εδω.. Τις έχετε δει; Πιο πλατιες (βάση της θήκης η οθόνη υπολογιζόταν 4 ίντσες χωρίς μεγάλη αύξηση μεγέθους κινητού ), και ποιο λεπτό και designατο. Κακα τα ψέματα. Ολοι περίμεναν μεγαλύτερη οθόνη. Σερφαρω στο iPhone 4, και στο sgs2 στο νετ, και με το χερι στην καρδία, γελάω πλέον με το iPhone. Και 4πυρινο cpu να έβαζε η apple, τίποτα δε θα έκανε. Η εμπειρία χρήσης θέλει μεγάλες οθόνες πλέον. Και τα γραψω αυτά εγώ που με χαρακτήριζαν iphone fan πολοι.. Ότι θα πουλήσει, δεν εχω καμία αμφιβολία. Το ποσο είναι συζητησιμο. Δεν είναι εκεί το θεμα. Και εντελώς ίδιο design; Κοροϊδευόμαστε; Οποίος δεν παραδέχεται ότι μετα απο 16 μήνες έχει κουράσει ε, είναι πραγματικά fan. Εμφανισιακά ήταν κοσμήματα το κινητό, αλλα βαρέθηκα, θέλω κάτι αλλο. Ο μονός λόγος που το κάνανε ίδιο είναι για να φύγει ότι στοκ έμεινε. Κόστος και τίποτα αλλο. Πραγματικά αισθάνομαι ότι θα βγει ο Τζομπς απο καμία κουρτίνα και θα πει: Παιδιά πλάκα κάναμε.. Ελατε τώρα να σας δείξουμε και το πραγματικό iphone! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Γιατί να αλλάξουν τηλ που όλες οι αλλές εταιρείες προσπαθούν να αντιγράψουν ? βελτιώσαν το υπάρχον όπως έκαναν και όλες τις άλλες φορές , φέρνουν ένα λειτουργικό που είναι άριστο και χαμηλώνουν και τι τιμή στο 3gs ώστε να μπορέσει να το αποκτήσει περισσότερος κόσμος ( δεν απευθύνονται φυσικά σε αυτούς που θέλουν το τελευταίο μοντελο ή χρειαζόνται 2πυρινο επεξεργαστή για να πάρουν τηλ, να δουν email , και αντε να πάιξουν και κανα angry birds )Ολοι θα θέλαμε να δούμε κάτι και να πούμε τα έσπασαν πάλι ( από πλευράς design) αλλά θεωρώ πως η παρουσίαση έδειξέ ενα νέο μοντέλο από πλευράς hardware.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα