Προς το περιεχόμενο

Υψηλή Θερμοκρασία Desktop PC

steven100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Το πρόβλημά μου είναι το εξής: ανέκαθεν το δωμάτιό μου είχε & συνεχίζει να έχει υψηλές θερμοκρασίες. Πάντα τα μηχανήματά μου είναι "καυτά", από το desktop PC μέχρι τους εξωτερικούς δίσκους. Υπάρχουν ιδέες πρακτικά εφαρμόσιμες ώστε να μειώσω δραστικά τη θερμοκρασία;

Δημοσ.

Για τι θερμοκρασίες μιλάμε δηλαδή για δες λίγο με το hwmonitor και πές μας.

Το πιο βασικό απο ολα που μπορείς να κάνεις ειναι να έχεις καθαρό το κουτί του υπολογιστή απο σκόνες οσο γίνεται , να εξασφαλίσεις σωστή ροή αέρα μεσα στο κουτί σου με ανεμιστήρες να βάζουν δροσερό άερα δωματίου και να βγάζουν τον ζεστό και γενικά οσο γίνεται να αερίζεται το κουτί, δηλαδή να μην εισαι στιβαγμένο σε καμία γωνία με πράγματα απο επάνω και δεν παίρνει καθόλου αέρα.

Και φυσικά μπορείς να αγοράσεις ενα πιο μεγάλο και ευρύχωρο κουτί με προδιαγραφές πλέον για ενα καλο air flow.

Απο εκει και πέρα αν δείς οτι οι θερμοκρασίες ειναι μεγάλες αλλάζει θερμοαγώγιμη πάστα σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών αλλα και σε motherboard αν χρειάζεται

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι και τα φώτα ακομα ¨βοηθούν¨ στο να σκαρφαλώσουν οι θερμοκρασίες.Το λέω γιατί είπες για ιδέες πρακτικά εφαρμόσιμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...