Αεκαρα 21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Όπως αναφέρω στον τίτλο του τόπικ, έχω μητρική με Onboard κάρτα γραφικών και θέλω να προσθέσω μια (pci-e x16) ... Δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω... ... Αν έχει κάποιος κάποιον οδηγό η αν μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ... Ευχαριστώ!
Sarandis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Απλα συνδεεις την καινουρια σου καρτα. ΑΝ σου κανει κολπα και δε δινει σημα εχει επιλογη στο bios, αν θα δινει onboard ή pci-e
ckdodis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μια φορα που ειχα προσπαθήσει να κανω παρόμια διαδικασία με μια καρτα εθερνετ ειχα κανει το εξης: απενεργοποιησα απο τα ΒΙΟΣ το ενσοματωμενο εθερνετ και εγκατεστησα την καρτα μετα. μηπως μπορεις να κανεις το ίδιο.? δλδ να απενεργοποιεισεις την καρτα ηχου απο τα ΒΙΟΣ και μετα να κανεις εγκατασταση την αλλη!! αυτο που λεει ο @sarandis εννοουσα...
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 δλδ να απενεργοποιεισεις την καρτα ηχου απο τα ΒΙΟΣ και μετα να κανεις εγκατασταση την αλλη!! Tην κάρτα γραφικών εννοείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.