Προς το περιεχόμενο

TG585v7 και "Disconnected because idle timeout reached".

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με παιδεύουν... Πέμπτη τους πήρα, Παρασκευή/Δευτέρα δεν μπορούσα εγώ... Δεν έχω παράπονο καθόλου με τον ΟΤΕ προς το παρόν.

αφου δεν μπορουσες εσυ δεν σου φταιει κανεις.να λες και ευχαριστω που δεν ηρθαν για καμια δοκιμη στον κατανεμητη με κανα analyzer να μετρησουν την γραμμη και να φυγουν και να σου πουν οκ συγχρονισε γεια σου.αφου ειναι γνωστος ανεβηκε και σπιτι και καταλαβε το προβλημα και θελει να στο φτιαξει και δοκιμασε και μετρησε και αλλαξε πριζακι και σου λεει και για αλλαγη πορτας μια χαρα.

Δημοσ.

αφου δεν μπορουσες εσυ δεν σου φταιει κανεις.να λες και ευχαριστω που δεν ηρθαν για καμια δοκιμη στον κατανεμητη με κανα analyzer να μετρησουν την γραμμη και να φυγουν και να σου πουν οκ συγχρονισε γεια σου.αφου ειναι γνωστος ανεβηκε και σπιτι και καταλαβε το προβλημα και θελει να στο φτιαξει και δοκιμασε και μετρησε και αλλαξε πριζακι και σου λεει και για αλλαγη πορτας μια χαρα.

Αφού με παίρνουν τηλέφωνο για ραντεβού. Μου είπαν πότε μπορείς...

Στο με παιδεύουν ξέχασα τα εισαγωγικά. Δεν ήταν κυριολεκτικό! :-D

Δημοσ.

Αφού με παίρνουν τηλέφωνο για ραντεβού. Μου είπαν πότε μπορείς...

Στο με παιδεύουν ξέχασα τα εισαγωγικά. Δεν ήταν κυριολεκτικό! :-D

το κακο ειναι οτι συνηθως σου λενε 8 με 2 αν θυμαμαι καλα οποτε ναι πρεπει να εχεις χρονο εκεινη την ημερα .και παιρνουν τηλ και ρωτανε ειδικα οταν ειναι να ερθουν στον χωρο σου.αν ηταν απλα κατανεμητη κτλ πολλες φορες πανε χυμα και απλα ελπιζεις ναμην βρουν κλειδωμενα.εσυ τους παιδευεις:P χαχα.

Δημοσ.

πιθανο προβλημα καρτας.και επρεπε να κανουν τοσες δοκιμες και τοσε μερες για να αλλαξουν καρτα η να την κανουν reset η να αλλαξουν Port Η οτι αλλο εκαναν?τελος καλα ολα καλα:D

ευχαριστουμε για την ενημερωση

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

το ξέρω οτι ξεθάβω αρχαίο πόστ αλλα τελικά το πρόβλημα που έχουμε με τo TG788vn πρέπει να ειναι το ίδιο. άρα απο όσα διαβάζω εδώ υποθέτουμε οτι το πρόβλημα ειναι στην γραμμή και πουθενά αλλου ε.......???

Δημοσ.

αν και εχεις γραψει και στο αλλο θεμα εν τουτοις μπορει και η γραμμη μπορει και κατι αλλο.θα σου απαντησω στο αλλο θεμα lucidream για να μην ξεθαβουμε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...