antonios_1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εχω λοιπον και γω σαν ανθρωπος μια απορια... γιατι κοστολογουν μεταχειρισμενα προιοντα τεχνολογιας οπως τους κατεβει και οχι συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα? οεο? αφορμη σταθηκε ενας φιλος ο οποιος ηθελε να πουλησει εναν Ρ4, που ειχε αγορασει 1500 ευρω πριν τοσα χρονια, στα 400-450 ευρω!!!! και μαλιστα το επιχειρημα ηταν οτι εχει και 17αρα lcd οθονη!!! γενικα εχω παρατηρησει πολλες φορες αυτο το φαινομενο. βεβαια στα πλαισια της ελευθερης αγορας πουλα οσο νομιζεις, δεν σμαινει οτι θα αγοραστει κιολας! απλα θα ηθελα να μοιραστουμε παρομοιους προβληματισμους με αλλους ινσομνιακς! σας ευχαριστω!
arxaggelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 γιατί βρίσκουν μοσχάρια που θα τα αγοράσουν
giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 γιατί βρίσκουν μοσχάρια που θα τα αγοράσουν Για αυτό. Αν δε παίρνει κανείς, το ρίχνουν 1-2€. Και ξανά το ίδιο. Σύστημα. Βέβαια και αν ο άλλος δε ψαχτεί και έρθει και το αγοράσει ενώ δεν είναι τέτοια η αξία του όσο το δίνεις εσύ, πρόβλημα του. Ναι μεν καραγκιοζιλίκι από μέρους του τάδε που το πουλάει, αλλάαααα...
Haldol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δικαίωμα του καθενός να κοστολογήσει τα πράγματά του όσο αυτός θέλει. Και υποχρέωση του αγοραστή να ψαχτεί πριν διαθέσει τα χρήματά του. Δε θα κατηγορούσα ποτέ κάποιον που μου πούλησε κάτι 10 φορές την κανονική του τιμή. Ο βλάκας είμαι εγώ που δεν έψαξα πόσο έχει.
antonios_1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 θα μπορουσαμε να ξεινησουμε ενα thread με το τι αντικειμενα πηγαν να μας πουλησουν τετοια ατομα και σε τι τιμη!!! παντως συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι αφου βρισκουν κοροιδα καλα κανουν κ τα πουλανε! απο τα πιο γελοια ειναι αυτο που σας ειπα με τον Ρ4 του φιλου μου και ενας γνωστος που ηθελε να μου πουλησει ενα λαπτοπ ασερ του 2006 (centrino ηταν) 350 ευρω! και μαλιστα νομιζε οτι μου εκανε χαρη αφου το ειχε παρει 1600 ευρω!!!
freedubus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ένας μπάρμπας ήθελε να μου πουλήσει ένα σάπιο στρογγυλοφάναρο του 1980 500€ με τη δικαιολογία οτι "αμα θέλω το δίνω στον Αλβανό με εξακόσα!"
panosno1com Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εμενα ενα kawasaki max του 1992 , σε ψοφια κατασταση, το χε δεμενο στην αυλη του , εξατμιση σκουριασμενη , σπασμενο κοντερ , σπασμενο κατι σαν ντουλαπακι απο κατω και χαλια σελα , 400 ευρω και μου λεει: φιλαρακι δεν πεφτω στη τιμη αντε να σου κοψω κανα πενηνταρικο . δλδ 350 € ... και το μηχανακι ο θεος να το κανει , ηταν εντελως χρεπι εμφανισιακα, ασε που δε μ αφηνε να το βαλω καν μπροστα ... στρογγυλοφαναρο δεν βρισκω γμτ εγω , ψηνομουν παλια να παρω ενα αλλα ειναι οπως το λεει ο freedubus ,οσοι το πουλανε το πουλανε 500-600 ευρω λες και επειδη ειναι all time classic πρεεπει να το πουλησεις τοσο παραπανω... πφφφ...
aledjo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 χαχαχα τι μου θυμηζεις τωρα.... φιλος ειχε αγορασει λαπτοπ acer 800ευρω πριν 5 χρονια και ηθελε να το πουλησει 700 αντε 650 το κατωτερο! και οταν πηγαμε να του εξηγησουμε οτι δε γινεται, παρεξηγηθηκε! ειδικα με τα λαπτοπ και γενικα με τη τεχνολογια γινεται ενα μπαχαλο.
antonios_1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 αν θυμαμαι καλα στο ινσομνια ειχα δει μια αγγελια για ενα πισι τρελη ευκαιρια (συμφωνα με τον τιτλο) στα 500 ευρω παλι με Ρ4!!!! αυτο παντως με τις μηχανες παλι δεν το καταλαβαινω! ηθελα καποτε να αγορασω ενα on/off και βρηκα ενα kle 500 ψιλο-χρεπι κατασταση και το πουλουσε σε εξωφρενικη τιμη!!! ημαρτον!
panosno1com Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 oουου καλα εισαι , εδω πουλανε glx και c 50 σε 600 ευρω δλδ ημαρτον... καλα δεν λεω να το χαρισει ο αλλος για 0 ευρω αλλα οχι κ ετσι !
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Caveat emptor. Αν καποιος μπορει να πουλησει κατι στη μεγιστη δυνατη τιμη, γιατι να μην το κανει? Στο κατω κατω αν εγω αγορασω ενα μεταχειρισμενο Νοκια 32κατι στην προνομιακη τιμη των 800 ευρω, ε ειμαι βλακας και πρεπει να αποχωριστω τα χρηματα μου
kfyros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 δεν τους έχει πει κανείς ότι δεν είναι σαν τις mercedes στα αυτοκίνητα, και τα honda στις μοτοσυκλέτες.. Όπως πολλοί που είχανε africa twin και την πουλάγανε στα ίδια λεφτά που την είχανε πάρει μετά από δέκα χρόνια επειδή υπήρχαν ζώα που την αγοράζανε.. Και ο σαρακάκης σε χρεώνε την τρόμπα βενζίνης 4 κατοστάρικα, και την αλλάζεις και κάθε 3 χρόνια.. Και βρίζανε τη honda που μετά από 15 χρόνια μηδενικής εξέλιξης , έβγαλε το varadero και έχασε το ντιζελοκίνητο τρακτέρ τους τη μεταπωλητική του αξία !! Αυτό εξηγώ και σε όλους τους γνωστούς και φίλους που είναι άσχετοι από πληροφορική , όταν με ρωτάνε τι laptop να πάρουν.. Πρώτη απάντηση : Desktop μέχρι 300 ευρώ . Τι το θες το laptop ; Για να στραβώνεσαι και να μη σε βολεύει το touchpad και το πληκτρολόγιο; Δεύτερη απάντηση : Laptop μέχρι 350-400. Και τους εξηγώ πως δεν είναι αμάξι ο υπολογιστής. Σε 4 μήνες είναι προηγούμενο μοντέλο (αν δεν είναι ήδη όταν τον αγοράζεις), στον 1 χρόνο είναι παλιό, στα 2 δεν τον πουλάς ούτε 200 ευρώ (τα ακριβά μοντέλα, τα φτηνά τα τρώει η μαρμάγκα)..
antonios_1980 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 εχετε παρατηρησει οτι εχουν βγαλει τα χρεπια απο την αποθηκη και τα πουλανε για 30-50 ευρω??? κατι Ρ3 κλπ κλπ σε αριστη λειτουργικη κατασταση (!!!) ισα ισα να πιασουν χωρο!!!! αντι να τα χαρισουν σε κανα σχολειο!!!!! επισης γιατι πουλανε και τα χαλασμενα ρε παιδια??? mobo πχ με καποιο προβλημα για οποιον εχει ορεξη να ασχοληθει 10 ευρω! πετα το ρε φιλε αφου ειναι χαλασμενο ή χαρισετο στην τελικη!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.