Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καρτα γραφικών

grouspen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένα φίλος έχει σχεδόν το ίδιο λαπτοπ με το δικό μου . (acer 5920g) και του έχει χαλάσει ή η οθόνη ή η κάρτα γραφικών.

περιμένει να μάθει από τον μάστορα σίγουρα τι έχει προβ.

στην περίπτωση που είναι η οθόνη δεν αξίιζει καν να το φτιάξει γιατί θα θέλει καμια 200αρα +++ .

αν είναι όμως η καρτα γραφικών γίνεται να βάλει καινούρια ? αν ναί ποσο κάνει?

(nvidia 8600gs 256mb ram)

Δημοσ.

Αν φταει η καρτα μπορει να αλλαχτεί αλλά απ' ότι ξέρω και η καρτα καπου εκει παιζει στα 200.

Αυτές οι καρτες ειναι γνωστό οτι εχουνε θέμα με τη θερμοκρασία οπότε πολύ πιθανόν να φταιει η καρτα γραφικών

Δημοσ.

μπορείς να βρεις τιμές απο πουθενά? δν βρίσκω με τπτ.

να πω στο παιδί να ξέρει τι γινεται περίπου.

και αν όχι για την 8600 ίσως και για κάποια άλλη μου θα μπορεί να πάρει το λαπτοπ.

Δημοσ.

Την τιμη την ξερω επειδη ετυχε σε γνωστο να του καψει την 8600m και ειναι απο πλαισιο, τωρα για καποια αλλη δεν γνωριζω, αν ξερει καποιος αλλος θα σου πει

Δημοσ.

Συγγνώμη που εισβάλλω έτσι στην συζήτηση αλλά νομίζω ότι έχω παρόμοιο πρόβλημα.Θα σας πω συνοπτικά τι συμβαίνει σε μένα.Πριν από περίπου 3 βδομάδες το λαπτοπ μου έβγαζε την χαρακτηριστική μπλε οθόνη και έσβηνε.Στην συνέχεια προσπαθούσε να κάνει επανεκκίνηση αλλά δεν τα κατάφερνε.Το πόρισμα του μάστορα είναι ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών και ότι η επισκευή κοστίζει γύρω στα 300ευρώ.Πριν μερικές μέρες που το ξανάνοιξα όμως λειτουργούσε κανονικά για λίγο αλλά στην συνέχεια χανόταν η οθόνη και επανερχόταν βγάζοντας το μύνημα <NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 187.66 stopped responding and has successfully recovered> προτού τελικά βγάλει ξανά την μπλε οθόνη και σβήσει.Τώρα όμως εδώ και πόση ώρα έκανα ασφαλή εκκίνηση με υποστήριξη διαδικτύου και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Μπορεί κάπως να διορθωθεί το πρόβλημα;

Υ.γ.Η κάρτα που έχω είναι η 8400m gs.

Δημοσ.

ένα φίλος έχει σχεδόν το ίδιο λαπτοπ με το δικό μου . (acer 5920g) και του έχει χαλάσει ή η οθόνη ή η κάρτα γραφικών.

περιμένει να μάθει από τον μάστορα σίγουρα τι έχει προβ.

στην περίπτωση που είναι η οθόνη δεν αξίιζει καν να το φτιάξει γιατί θα θέλει καμια 200αρα +++ .

αν είναι όμως η καρτα γραφικών γίνεται να βάλει καινούρια ? αν ναί ποσο κάνει?

(nvidia 8600gs 256mb ram)

To καλοκαίρι μου κάηκε η κατρα(8600m gs) στο συγκεκριμένο λαπτοπ και την άλλαξα με μια μεταχειρισμένη(την πήρα απο φίλο μου) 8400m g.

Σίγουρα συμβατές κατρες ειναι οι 8400m G/GS/GT και 8600m GS/GT και η ati HD3650m που ειναι δυνατότερη απο τις άλλες, αλλα πολλοί αναφέρουν πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Δες εδω τον οδηγό Link

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...