sifounas1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 παιδια ποια η γνωμη σας για τα Refurbished (ανακατασκευασμενα) αντικειμανα που πωλουνται στο e bay? πηρα ενα ποντικι και μου βγηκε καλο. σκεφτομαι και για μια καρτα γραφικων τι λετε?
sifounas1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 παιδια ποια η γνωμη σας για τα Refurbished (ανακατασκευασμενα) αντικειμανα που πωλουνται στο e bay? πηρα ενα ποντικι και μου βγηκε καλο. σκεφτομαι και για μια καρτα γραφικων τι λετε? [/quot μια γνωμη εδω!!!!!
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ε,φίλε τι να σου πούμε αναλόγως την περίπτωση είναι αυτά,μπορεί να σου τύχει καλό κομμάτι και να κρατήσει χρόνια, μπορεί να σου χαλάσει πάνω στων μήνα,μην ξεχνάς ότι είναι προϊόντα που ήδη χαλάσαν μια φορά,ναι μεν τα φτιάχνουν «σαν καινούργια» αλλά ψάξου σοβαρά πάνω στο τι γίνεται με επιστροφές και εγγυήσεις,γιατί αν τυχών συμβεί κάτι δεν το επιστρέφεις στο γωνιακό κατάστημα.
Giorgos09 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εγω παντως δεν αγοραζω με τιποτα. Βεβαια αναλογα με το προιον μπορεις να το ρισκαρεις αλλα ενα υπολογιστη πχ δεν θα τον επερνα. Για Open box - bulk ομως κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.