Προς το περιεχόμενο

Αγορά εξωτερικού σκληρού

jb1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ για backup. Έτσι, σκέφτομαι να κινηθώ για ένα δίσκο 3,5". Θα ήθελα να μου πείτε ποιον δίσκο θα προτείνατε αυτή τη στιγμή με συγκεκριμένες προτάσεις καθότι είμαι άσχετος επί του θέματος. Επίσης, μήπως θα έπρεπε να περιμένω για κάποια από τις προσφορές που κάνουν τα διάφορα μαγαζιά;(γιατί είχε πάρει το μάτι μου κάποιες πολύ καλές πριν λίγο καιρό...)

Δημοσ.

κοιτα πριν λιγο καιρο οντως ειχαν καποιες παρα πολυ καλες προσφορες επειδη ηταν οι εκπτωσεις του Αυγουστου... τωρα παλι για τετοιες εκπτωσεις θα πρεπει να περιμενεις τα Χριστουγεννα... λοιπον στο θεμα μας... να ξερεις οτι οι σκληροι δισκοι 3,5 ειναι αυτοι που εχουν και μπριζα και ειναι πιο οικονομικοι απο τους portable που δουλευουν μονο με usb... λοιπον ταχυτητα που κοιτας ειναι περιπου 480Mbit/sec, οχι οτι τα πιανει ολα αλλα τοσο περιπου δινουν... εταιρειες αρκετα καλες ειναι οι Seagate, Western Digital... τωρα αν τον βιαζεσαι, λιγο πιο φτηνα θα τους βρεις στα stock houses της καθε εταιρειας ή αν τα παραγγειλεις απο το internet...

εγω εχω αυτον και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/SEAGATE-1TB-DESKTOP-USB.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...