Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Turbo-X dvd player

ghenius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους... Χτες αγορασα ενα dvd player Turbo-X το οποιο εχει usb θυρα και υποστηριζει ολα τα αρχεια οπως divx, mp3, και αλλα... Πηγα και εγω περιχαρης να βαλω το φλασακι μου στο dvd και μου λεει μη υποστηριζομενη συσκευη ή κατι τετοιο... Μου ηρθε να γυρισω επιτοπου στο πλαισιο και να το περασω κολαρω στον πωλητη... Οταν το πηρα τον ρωτησα τα παντα και μου το εκθειασε λες και ηταν το μονο και μοναδικο... Μηπως ξερετε αν υπαρχει κανενα κολπο να παιξουν οι ταινιες απο το φλασακι... Στο control του εχει ενα κουμπι που λεει usb... Κι ετσι δε διαβαζει το δισκακι αλλα το φλασακι... Επισης δοκιμασα και το σκληρο μου και παλι τα ιδια...

αυτο το μοντελο ειναι: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/DVD-Players/TURBO-X-DVD-PLAYER-DV-HD100-DV-HD100.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως το στικακι ειναι ntfs format; απ' οτι ξέρω πρέπει να είναι fat32 για να παιζει σε τετοιες συσκευες

αυτο πραγματικα δεν το εχω ξανακουσει... μηπως μπορεις να μ πεις και πως γινεται...

αυτο πραγματικα δεν το εχω ξανακουσει... μηπως μπορεις να μ πεις και πως γινεται...

γιοουυυυυυχουυυυυυυυυυυυυυ.... εισαι απιστευτος... μολις γλιτωσες το κεφαλι του πωλητη... :P Ευχαριστω πολυυυυυυ...

κανεις δεξι κλικ εκει που λεει "αφαιρουμενος δισκος" ή κατι τετοιο και επελεξε το "διαμορφωση" (format) και αλλαξε το σε fat32 αλλα προσεχε διοτι θα διαγραψει ολα που εχει μεσα

edit: ρε τσακαλι ποτε προλαβες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...