Προς το περιεχόμενο

Γιατί μου βγάζει αυτό?

giannaros995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εβαλα Το BF3 Beta και οταν πάω να πέξω μου βγάζει αυτό Στην Φοτο.

Εχω καλό PC εκτός την κάρτα λίγο που ειναι λιγο παλιά (9600GT 2009)

Τι να κάνω? Εχω βάλει το τελευταίο Direct X 11. Μηπως θέλει τα Drivers? Μπορεί να μου τα βρεί καποιος για Windows 7?

Ευχαριστώ.

post-215310-0-34885900-1317735488_thumb.png

Δημοσ.

η καρτα σου νομιζω δεν υποστηριζει το direct x 11 οποτε δοκιμασε να εγκαταστησεις το directx με το directx web installer (googlαρε το για να το βρεις)

Δημοσ.

Η κάρτα σου υποστηρίζει D3D 10, οπότε ο,τι και να βάλεις παραπάνω σαν software δεν έχει νόημα. Τα drivers μέχρι και το Windows Update σου τα βάζει. Σιγουρέψου ότι έχεις κάποια πρόσφατη έκδοση.

Δημοσ.

η καρτα σου νομιζω δεν υποστηριζει το direct x 11 οποτε δοκιμασε να εγκαταστησεις το directx με το directx web installer (googlαρε το για να το βρεις)

Το εχει αυτό. Οσο για το Windows Update δεν λειτουργεί. Κατι εχει πάθει.

Δημοσ.

Το εχει αυτό. Οσο για το Windows Update δεν λειτουργεί. Κατι εχει πάθει.

οκ λοιπον κατεβασε τους νεους drivers απο το site της nvidia κανε εγκατασταση το directx μεσω του directx web installer...

Δημοσ.

οκ λοιπον κατεβασε τους νεους drivers απο το site της nvidia κανε εγκατασταση το directx μεσω του directx web installer...

Οκ περιμένω να κατεβούν. Αυτοι δεν ειναι? http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-280.26-whql-driver.html

Αδικα ο κόπος, εκανα αυτό http://www.geforce.com/GamesandApps/games/battlefield-3/GPUAnalyzer

Και μου λέει αυτό Your PC's NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) does not meet the game's recommended requirements.

The recommended GPU for Battlefield 3 is a GeForce GTX 560 or higher. Check below to see some upgrade options. To see other system requirements for Battlefield 3.

Πρέπει να βγώ σε έξοδα παλι. :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...