GoLdMaNn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σκεφτομουνα να αγορασω το εξης κουτι Link.Ο λογος ειναι οτι το ερωτευτηκα απο αποψη design αλλα και τα αμετρητα καλα που εχει.Τρομερη ποιοτητα κατασκευης,απο τα καλυτερα cable management,side panel η σιτα (Και με εντυπωσιασε οτι παρεχονται και τα 2!Corsair ειναι αυτη ),το fan controller,το usb 3 μπροστα καθως και το πολυ καλο του airflow.To θεμα ειναι οτι επειδη καποια στιγμη θα παω σε custom υδροψυξη δν ξερω κατα ποσον θα χωρεσει αν και εχει τρυπες πισω για να βγουν οι σωληνες.Επισης αξιζει τα 180 ευρω ενα υπερμεγενθυμενο mid-tower??.Αν οχι προτεινετε μου κατι που να εχει τα παραπανω και να με καλυπτει αν μπορειτε.
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Εάν δεν έχεις πρόβλημα με online αγορές, μπορείς να γλιτώσεις κάποια € αγοράζοντάς το από το amazon.
GoLdMaNn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ε καλα δν νομιζω οτι αξιζει σε case.Αλλωστε βαλε μεταφορικα και ισοτιμια και βγαινει το ιδιο!
defacer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τέτοιου είδους case (το συγκεκριμένο το έχω βάλει και γω στο μάτι για όταν στήσω νέο σύστημα, τώρα χρησιμοποιώ ένα Antec P182) ποτέ δεν αξίζουν τα λεφτά τους με πρακτικά κριτήρια. Τα πληρώνεις γιατί είναι άψογα ποιοτικά και γιατί γουστάρεις να μπορείς να τα δουλέψεις όπως θέλεις χωρίς να τρως πόρτα και να σου πρήζονται. Για την υδρόψυξη δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να σου απαντήσει αφού δεν έχεις σκεφτεί χειροπιαστά πράγματα γι' αυτό που θες να κάνεις για να μπορείς να μετρήσεις διαστάσεις. Τέλος αν θέλεις κάτι καλό αλλά όχι τόσο ακριβό, αξίζει να δεις το Define R3 της Fractal Design. Θα βρεις αρκετά reviews που πιστεύω ότι θα σε πείσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.