Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται με αυτα τα γαλατα; Πχ ενα γαλα που λεει 80% λιγοτερη λακτοζη, τι ακριβως εννοει; Οτι την εχουν αφαιρεσει ή οτι απλα εχουν προσθεσει λακταση μεσα και την διασπα μετα τη λακτοζη; Μαλλον το δευτερο ισχυει. Οταν την διασπα, τι ακριβως γινεται; Παιρνουμε ολα τα σακχαρα παλι; Δλδ εαν εχει 4γρ υδατανθρακα (ολα σακχαρα) στα 100ml, τι γινεται με την λακτοζη;
freedubus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εγώ έπινα ατέλειωτο γάλα παλιότερα. αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια κάτι εχει αλλάξει και όταν πίνω γάλα πλέον μου σκάνε κλανίδια. αν πιώ τέτοιο (έχει ένα advance στο ψυγείο και ψήνομαι) θα μου σκάνε λιγότερα ή καθόλου;
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εγώ έπινα ατέλειωτο γάλα παλιότερα. αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια κάτι εχει αλλάξει και όταν πίνω γάλα πλέον μου σκάνε κλανίδια. αν πιώ τέτοιο (έχει ένα advance στο ψυγείο και ψήνομαι) θα μου σκάνε λιγότερα ή καθόλου; αρκετα πιθανο σεναριο. θα ελεγα να δοκιμασεις αλλα συνηθως ειναι πιο ακριβο.
freedubus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πως γίνεται να έπινες ατελείωτα γάλατα; έπινα γάλα κάθε φορά που έτρωγα κάτι. αντί για νερό, γάλα. το πρωί γάλα, στο διάλειμμα γάλα, το μεσημέρι γάλα μαζί με το φαγητό (ακόμα και φακές σούπα να είχαμε), το απόγευμα γάλα, το βράδι γάλα. τα λίτρα φεύγαν για πλάκα. η ΔΕΛΤΑ ηταν μια μικρή φάρμα γελαδάρηδων, εγώ την έκανα αυτό που είναι σήμερα.
ApSiMan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 έπινα γάλα κάθε φορά που έτρωγα κάτι. αντί για νερό, γάλα. το πρωί γάλα, στο διάλειμμα γάλα, το μεσημέρι γάλα μαζί με το φαγητό (ακόμα και φακές σούπα να είχαμε), το απόγευμα γάλα, το βράδι γάλα. τα λίτρα φεύγαν για πλάκα. η ΔΕΛΤΑ ηταν μια μικρή φάρμα γελαδάρηδων, εγώ την έκανα αυτό που είναι σήμερα. ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
xri_ni Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 έπινα γάλα κάθε φορά που έτρωγα κάτι. αντί για νερό, γάλα. το πρωί γάλα, στο διάλειμμα γάλα, το μεσημέρι γάλα μαζί με το φαγητό (ακόμα και φακές σούπα να είχαμε), το απόγευμα γάλα, το βράδι γάλα. τα λίτρα φεύγαν για πλάκα. η ΔΕΛΤΑ ηταν μια μικρή φάρμα γελαδάρηδων, εγώ την έκανα αυτό που είναι σήμερα.
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Nαι φρηνταμπα και ο Leonard απο το big bang theory εκλανε μολις επεινε γαλα , γιατι ειχε δυσανεξια στη λακτοζη.
flik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ρίχνεις λιγότερα ....... με γάλα χωρίς λακτόζη. Παλιότερα όταν ήμουν μαθητής και έπινα τα πρωινά (όχι σκέτο, ποτέ, κάνω εμετό) δεν με πείραζε στο στομάχι κτλ. Τα τελευταία 2 χρόνια αν καμιά φορά φάω δημητριακά με πειράζει απο αναιπαίσθητα έως πάρα πολύ. 2 φορές που ήπια χωρίς λακτόζη τα προβλήματα ήταν εμφανώς λιγότερα. Αν και αποφεύγω το γάλα γενικά. Δεν ήμουν ποτέ φίλος.
Andreas2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Είναι παράλογο να πίνει κάποιος ατελείωοτ γάλα γιατί δεν κάνει με τους νόμους της φύσης.Anyway το καλύτερο γάλα είναι γαϊδούρας(από ζώα).
freedubus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το καλύτερο; Είναι πολύ νερουλό και άνοστο.
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Θα απαντησει κανεις σε αυτο που ρωταω ρε παιδια; Καλο το off-topic, αλλα εγω μιλαω σοβαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.