Προς το περιεχόμενο

Γαλα με μειωμενη λακτοζη;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται με αυτα τα γαλατα; Πχ ενα γαλα που λεει 80% λιγοτερη λακτοζη, τι ακριβως εννοει;

Οτι την εχουν αφαιρεσει ή οτι απλα εχουν προσθεσει λακταση μεσα και την διασπα μετα τη λακτοζη; Μαλλον το δευτερο ισχυει.

Οταν την διασπα, τι ακριβως γινεται; Παιρνουμε ολα τα σακχαρα παλι; Δλδ εαν εχει 4γρ υδατανθρακα (ολα σακχαρα) στα 100ml, τι γινεται με την λακτοζη;

Δημοσ.

εγώ έπινα ατέλειωτο γάλα παλιότερα. αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια κάτι εχει αλλάξει και όταν πίνω γάλα πλέον μου σκάνε κλανίδια. αν πιώ τέτοιο (έχει ένα advance στο ψυγείο και ψήνομαι) θα μου σκάνε λιγότερα ή καθόλου;

Δημοσ.

εγώ έπινα ατέλειωτο γάλα παλιότερα. αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια κάτι εχει αλλάξει και όταν πίνω γάλα πλέον μου σκάνε κλανίδια. αν πιώ τέτοιο (έχει ένα advance στο ψυγείο και ψήνομαι) θα μου σκάνε λιγότερα ή καθόλου;

αρκετα πιθανο σεναριο. θα ελεγα να δοκιμασεις αλλα συνηθως ειναι πιο ακριβο.

Δημοσ.

Πως γίνεται να έπινες ατελείωτα γάλατα;

έπινα γάλα κάθε φορά που έτρωγα κάτι. αντί για νερό, γάλα. το πρωί γάλα, στο διάλειμμα γάλα, το μεσημέρι γάλα μαζί με το φαγητό (ακόμα και φακές σούπα να είχαμε), το απόγευμα γάλα, το βράδι γάλα. τα λίτρα φεύγαν για πλάκα. η ΔΕΛΤΑ ηταν μια μικρή φάρμα γελαδάρηδων, εγώ την έκανα αυτό που είναι σήμερα.

Δημοσ.

έπινα γάλα κάθε φορά που έτρωγα κάτι. αντί για νερό, γάλα. το πρωί γάλα, στο διάλειμμα γάλα, το μεσημέρι γάλα μαζί με το φαγητό (ακόμα και φακές σούπα να είχαμε), το απόγευμα γάλα, το βράδι γάλα. τα λίτρα φεύγαν για πλάκα. η ΔΕΛΤΑ ηταν μια μικρή φάρμα γελαδάρηδων, εγώ την έκανα αυτό που είναι σήμερα.

ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Δημοσ.

eek.png eek.png eek.png

Δημοσ.

Ρίχνεις λιγότερα ....... με γάλα χωρίς λακτόζη. Παλιότερα όταν ήμουν μαθητής και έπινα τα πρωινά (όχι σκέτο, ποτέ, κάνω εμετό) δεν με πείραζε στο στομάχι κτλ.

Τα τελευταία 2 χρόνια αν καμιά φορά φάω δημητριακά με πειράζει απο αναιπαίσθητα έως πάρα πολύ. 2 φορές που ήπια χωρίς λακτόζη τα προβλήματα ήταν εμφανώς λιγότερα.

Αν και αποφεύγω το γάλα γενικά. Δεν ήμουν ποτέ φίλος.

Δημοσ.

Είναι παράλογο να πίνει κάποιος ατελείωοτ γάλα γιατί δεν κάνει με τους νόμους της φύσης.Anyway το καλύτερο γάλα είναι γαϊδούρας(από ζώα).

Δημοσ.

Θα απαντησει κανεις σε αυτο που ρωταω ρε παιδια; Καλο το off-topic, αλλα εγω μιλαω σοβαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...