Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγο κατεβασα το pdfcreator απο filehippo και απο καπου αλλου εναλλακτικα και ηταν μολυσμενα ειδικα το δευτερο.

Απλως ενημερωνω.

Μηπως γνωριζει καποιος καποιο καλο ασφαλες προγραμμα να μετατρεπει σε pdf, ειδικα αρχεια απο word και οχι μονο.

Ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

Πριν απο λιγο κατεβασα το pdfcreator απο filehippo και απο καπου αλλου εναλλακτικα και ηταν μολυσμενα ειδικα το δευτερο.

Απλως ενημερωνω.

Αυτο που κατεβασες απο το filehippo ειναι μολυσμενο??Εισαι 100% σιγουρος?

Και το "εναλλακτικα" απο ποια σελιδα ειναι?

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ χλωμο το κοβω. Το πιθανοτερο κατι να σου περασε παραλληλα.

100% χλωμο εαν ριξεις μια ματια στο link.

Μαλλον κατι αλλο τρεχει στον υπολογιστη του..

Δημοσ.

100% χλωμο εαν ριξεις μια ματια στο link.

Μαλλον κατι αλλο τρεχει στον υπολογιστη του..

Ε ναι..... μαλλον πρεπει να κανει ολα τα updates.... απο ολα, ειδικα των windows & browsers

Δημοσ.

Το δευτερο απο pdfforge..

Ασφαλως δεν επιχειρω να δυσφημισω τη σελιδα filehippo την οποια γνωριζω απο παλια και εμπιστευομαι, για αυτο μου εκανε εντυπωση, αφου δεν σκαναρα καν το αρχειο πριν το εγκαταστησω και μετα .."κολλησε"..

Απλως θεωρω οτι επρεπε να ενημερωσω μπας και...καμια φορα ολα συμβαινουν.

Τωρα το δευτερο ειχε 5 απειλες.

Παντως εχει να κανει με καποιο "προσθετο" δικο του που εσερνε μαζι..

• Moderators
Δημοσ.
Ασφαλως δεν επιχειρω να δυσφημισω τη σελιδα filehippo την οποια γνωριζω απο παλια και εμπιστευομαι, για αυτο μου εκανε εντυπωση, αφου δεν σκαναρα καν το αρχειο πριν το εγκαταστησω και μετα .."κολλησε"..

Απλως θεωρω οτι επρεπε να ενημερωσω μπας και...καμια φορα ολα συμβαινουν.

Δεν ειπε κανεις πως προσπαθεις κατι τετοιοwink.gif

Απλα οπως αναφερει και το virus total, δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα με το αρχειο απο το filehippo. Το οτι κολλησε σε σενα πιθανοτατα εχει να κανει με τον υπολογιστη σου και κατι που τρεχει τοπικα σε σενα.

Btw με το "κολλησε" τι ακριβως εννοεις?Σου πεταξε καποιο μηνυμα, βρηκες καποιο worm?

Edit:Απο περιεργεια εκανα εγκατασταση το creator απο το filehippo. Το "προβλημα" υποθετω ειναι μια toolbar του προγραμματος που εαν θελεις κανεις εγκατασταση (optional) μαζι με το κανονικο προγραμμα.

Απο συνηθεια δεν την εκανα εγκατασταση(δεν εχω ιδεα τι προσφερει και εαν ειναι χρησιμη), αλλα φανταζομαι πως καπου εκει ειναι η οποια προειδοποιηση παιρνεις(τα antivirus δεν πολυχωνευουν τις toolbars). Εαν ειναι κατι διαφορετικο, ισως να πρεπει να ελεγξεις το pc σου, για να βεβαιωθεις πως εισαι οκ.

Δημοσ.

Απλα οπως αναφερει και το virus total, δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα με το αρχειο απο το filehippo. Το οτι κολλησε σε σενα πιθανοτατα εχει να κανει με τον υπολογιστη σου και κατι που τρεχει τοπικα σε σενα.

Btw με το "κολλησε" τι ακριβως εννοεις?Σου πεταξε καποιο μηνυμα, βρηκες καποιο worm?

Edit:Απο περιεργεια εκανα εγκατασταση το creator απο το filehippo. Το "προβλημα" υποθετω ειναι μια toolbar του προγραμματος που εαν θελεις κανεις εγκατασταση (optional) μαζι με το κανονικο προγραμμα.

Απο συνηθεια δεν την εκανα εγκατασταση(δεν εχω ιδεα τι προσφερει και εαν ειναι χρησιμη), αλλα φανταζομαι πως καπου εκει ειναι η οποια προειδοποιηση παιρνεις(τα antivirus δεν πολυχωνευουν τις toolbars). Εαν ειναι κατι διαφορετικο, ισως να πρεπει να ελεγξεις το pc σου, για να βεβαιωθεις πως εισαι οκ.

Gio ετσι,

Οπως εγραψα πιο πανω κατι συμβαινει με το προσθετο toolbars το οποιο ναι μεν σε ρωτα.. Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι πριν εγκατασταθει το προγραμμα εκει που λεει να πατησεις τελος ..κολλά και δεν ανταποκρινεται βγαζοντας μια προειδοποιηση το antivarious. Ετσι κανοντας σκαν βγαζει απειλες στο toolbars ενω δεν τελειωνει την εγκατασταση, παρολο που στην αρχη δεν το ειχα επιλεξει..

Μου επιβεβαιωνεις τις ανησυχιες μου, υπαρχει απλως μια αντιπαθεια σε τετοιου ειδους toolbars απο μεριας των antivarious ή οντως υπαρχει προβλημα.

Παντως κι εγω γενικα τα προσθετα δεν τα κατεβαζω.

Στο σκαναρισμα βρηκε 2 απειλες στο πρωτο, και 5 στο δευτερο.

Παροτι ειμαι αρκετα "φρεσκος" στo φορουμ ηδη παρατηρω οτι παντα σπευδεις να βοηθησεις με ευστοχες και αποτελεσματικες συναμα υποδειξεις-παρατηρησεις.

Μπραβο σου!

Λοιπον το εγκατεστησα ευκολα μην επιλεγοντας τιποτα και πατωντας απλα .."επομενο".. :)

Για να δουμε αν δουλευει τωρα.. :rolleyes:

Οκ αστερι! :)

Δημοσ.

Ναι αλλα εσυ εκανες και μια μικρη επιθεση στα εν λογω sites..... ετσι? Αλλο ηταν το προβλημα και επρεπε στο τελος να πεις οτι εκανες λαθος και με τα sites δε τρεχει καστανο. Μα στο filehippo? εκατομυρρια κοσμος καθημερινα ρε φιλε.

Δημοσ.

Ναι αλλα εσυ εκανες και μια μικρη επιθεση στα εν λογω sites..... ετσι? Αλλο ηταν το προβλημα και επρεπε στο τελος να πεις οτι εκανες λαθος και με τα sites δε τρεχει καστανο. Μα στο filehippo? εκατομυρρια κοσμος καθημερινα ρε φιλε.

Rfc οχι,οχι! καμία τετοια προθεση, εαν δεν το ανεφερνα δε θα ειχαμε καταλαβει και το προβλημα.

Αναφερουμε προβληματα και αναζητουμε λυσεις! :rolleyes:

Ειδες που μπηκατε και ειδατε οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Δεν πρεπει να το παιρνεις ετσι!

Εφοσον το μηνυμα ηταν καλοπροαιρετο. :)

Εαν δεν αναφερεις πηγη δεν βοηθας και τον αλλον να σε ..βοηθησει.

Οπως ειπα και πιο πανω καμια προθεση συκοφαντιας δες το αλλιως! :)

Δημοσ.

...

Μου επιβεβαιωνεις τις ανησυχιες μου, υπαρχει απλως μια αντιπαθεια σε τετοιου ειδους toolbars απο μεριας των antivarious ή οντως υπαρχει προβλημα.

...

Θα χαρώ ιδιαίτερα αν τα antivirus αρχίσουν να χαρακτηρίζουν τις toolbars ως απειλές. Ποιο antivirus έχεις και σου έβγαλε αυτό το μήνυμα;

• Moderators
Δημοσ.

Θα χαρώ ιδιαίτερα αν τα antivirus αρχίσουν να χαρακτηρίζουν τις toolbars ως απειλές. Ποιο antivirus έχεις και σου έβγαλε αυτό το μήνυμα;

Σε virtual machine το eset smart security v5 ανεφερε το συγκεκριμενο, οχι σαν ιο προφανως,but stillhappy.gif

@kon-man

Η ολη "παρεξηγηση" πιστευω πως εγκειται στο "μολυσμενο" που εβαλες στον τιτλο. Πιθανοτατα η πρωτη σκεψη που κανει καποιος μολις δει το συγκεκριμενο ειναι "ιος!". Απο τα μηνυματα σου φαινεται οτι δεν εννοεις κατι τετοιο (και οντως δεν ειναι ιος), αλλα ηδη ο αναγνωστης εχει μαλλον επηρρεαστει απο τον τιτλο και ισως το παρει διαφορετικα. Αποψη μου προφανωςhappy.gif

Δημοσ.

Ναι μωρε δε τρεχει καστανο. Απλα η ολη εντυπωση ειναι που μετραει καμια φορα, αυτο που λεει και ο Gi0 δλδ. Αυτα.

Δημοσ.

Σε virtual machine το eset smart security v5 ανεφερε το συγκεκριμενο, οχι σαν ιο προφανως,but stillhappy.gif

@kon-man

Η ολη "παρεξηγηση" πιστευω πως εγκειται στο "μολυσμενο" που εβαλες στον τιτλο. Πιθανοτατα η πρωτη σκεψη που κανει καποιος μολις δει το συγκεκριμενο ειναι "ιος!". Απο τα μηνυματα σου φαινεται οτι δεν εννοεις κατι τετοιο (και οντως δεν ειναι ιος), αλλα ηδη ο αναγνωστης εχει μαλλον επηρρεαστει απο τον τιτλο και ισως το παρει διαφορετικα. Αποψη μου προφανωςhappy.gif

Ναι και η πρωτη σκεψη που εκανα εγω ηταν αυτο, την ωρα που εγραφα το μηνυμα το προγραμμα δεν ανταποκρινοταν ενω το eset smart secυrity μου σκαναρε και μου βγαλε δυο απειλες.

Αν ηξερα ακριβως τι ηταν ισως να γραφα αλλο τιτλο λιγοτερο "πανικοβλημενο" :P αλλα τη δεδομενη στιγμη..

Ωστοσο ειναι ενα τοσο καλο προγραμμα απο μονο του..εαν δεν ειχε την επιλογη στην εγκατασταση να μην παρει την "παρεα" του μαζι δεν θα μπορουσα να το κατεβασω, ισως εαν απενεργοποιουσα το αντιβαριους και ποιος το κανει;

Τελος παντων εαν δεν εστελνα το πρωτο μηνυμα αυτο το προγραμμα δεν θα υπηρχε στον υπολογιστη μου. :rolleyes:

@kon-man

Ναι και η πρωτη σκεψη που εκανα εγω ηταν αυτο, την ωρα που εγραφα το μηνυμα το προγραμμα δεν ανταποκρινοταν ενω το eset smart secυrity μου σκαναρε και μου βγαλε δυο απειλες.

Αν ηξερα ακριβως τι ηταν ισως να γραφα αλλο τιτλο λιγοτερο "πανικοβλημενο" :P αλλα τη δεδομενη στιγμη..

Ωστοσο ειναι ενα τοσο καλο προγραμμα απο μονο του..εαν δεν ειχε την επιλογη στην εγκατασταση να μην παρει την "παρεα" του μαζι δεν θα μπορουσα να το κατεβασω, ισως εαν απενεργοποιουσα το αντιβαριους και ποιος το κανει;

Τελος παντων εαν δεν εστελνα το πρωτο μηνυμα αυτο το προγραμμα δεν θα υπηρχε στον υπολογιστη μου. :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως πολλες φορες εχει καταντησει να μην φταιει το ιδιο το προγραμμα για οτι "σερνει" μαζι του κατα την εγκατασταση. Το συγκεκριμενο πιθανοτατα εχει την toolbar απο τον κατασκευαστη του, αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια καθως δεν την εκανα εγκατασταση,δεν την ειδα ποτε μουhappy.gif

Γενικα η ολη ιστορια ειναι μια καλη υπενθυμιση για να μην παταμε απλα next,next,next κατα την εγκατασταση οποιουδηποτε προγραμματος και να ριχνουμε εστω μια ματια του τι κανουμε (δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα)smilie.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...