jmallen3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 παιδια σπουδαζω στα ΤΕΙ απο περυσι και επειδη πολλα ακουγονται εχω μια απορια.ισχυει αυτο που λενε και εχω ακουσει οτι εαν δωσεις ενα μαθημα 3 φορες και δεν το περασεις διαγραφεσαι απο τη σχολη??
Mirlogria Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 παιδια σπουδαζω 1)στα ΤΕΙ απο περυσι και επειδη πολλα ακουγονται εχω μια απορια.ισχυει αυτο 2)που λενε και εχω ακουσει οτι εαν δωσεις ενα μαθημα 3 φορες και δεν το περασεις 3)διαγραφεσαι απο τη σχολη?? 1)Σε πόσα; 2)Πήγες σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες; 3)Που το διάβασες πάλι αυτό;Ούτε στο MIT δεν γίνονται αυτά!
jmallen3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 συζητιέται και ετσι ακουγεται απο πολλους στον χωρο των φοιτητων για αυτο και ρωταω.εισαι σιγουρος εσυ οτι ιδεν ισχυει?
bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Απο οτι καταλαβαίνω την 3η φορά σε εξετάζουν αλλοι καθηγητές και αν κοπείς πάλι ειναι ανάλογα τη σχολή σου το τι θα γίνει. Ενας σε ενα πανεπιστημιακό forum εβαλε απόσπασμα απο το νομοσχέδιο δεν ξερω κατα πόσο ισχύει, αλλα το παραθέτω. 10. Αν ο φοιτητής αποτύχει περισσότερες από τρεις φορές σε ένα μάθημα, με απόφαση του κοσμήτορα εξετάζεται, ύστερα από αίτησή του, από τριμελή επιτροπή καθηγητών της σχολής, οι οποίοι έχουν το ίδιο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο και ορίζονται από τον κοσμήτορα. Από την επιτροπή εξαιρείται ο υπεύθυνος της εξέτασης διδάσκων. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο φοιτητής συνεχίζει ή όχι τη φοίτησή του σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στον Οργανισμό του ιδρύματος, στους οποίους περιλαμβάνεται και ο μέγιστος αριθμός επαναλήψεων της εξέτασης σε ένα μάθημα.
CtrlFreak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πλέον στο δικό μου ΤΕΙ όποιος έχει παρακολουθήσει ένα εργαστήριο και δεν το έχει περάσει υποχρεώνεται να μην το παρακολουθήσει απλά να το δηλώσει και να το δώσει στο τέλος. Έχει γίνει ένα μπάχαλο με τους καθηγητές και τους ωρομίσθιους τους έχουν μειώσει κατά 60% και σε πολλά μαθήματα ακόμα δεν υπάρχει καθηγητής. Κόβουν εργασιακά δικαιώματα, μπάχαλο με τις εισαγωγές από ΙΕΚ σε ΤΕΙ-ΑΕΙ. Όσο πάει όλο και χειροτερεύουν τα πράγματα... στο τέλος ούτε να φύγουμε από την χώρα δεν θα μπορούμε.
kfyros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 συζητιέται και ετσι ακουγεται απο πολλους στον χωρο των φοιτητων για αυτο και ρωταω.εισαι σιγουρος εσυ οτι ιδεν ισχυει? Βεβαίως ισχύει.. Και δεν είναι 3 αλλά 1 φορά.. Αν είσαι σε στρατιωτική σχολή βέβαια... Απο οτι καταλαβαίνω την 3η φορά σε εξετάζουν αλλοι καθηγητές και αν κοπείς πάλι ειναι ανάλογα τη σχολή σου το τι θα γίνει. Ενας σε ενα πανεπιστημιακό forum εβαλε απόσπασμα απο το νομοσχέδιο δεν ξερω κατα πόσο ισχύει, αλλα το παραθέτω. Ωραίο αυτό. Ξέρετε αν υπάρχει καμιά σχολή που να έχει περιορισμό στον κανονισμό της ; Πλέον στο δικό μου ΤΕΙ όποιος έχει παρακολουθήσει ένα εργαστήριο και δεν το έχει περάσει υποχρεώνεται να μην το παρακολουθήσει απλά να το δηλώσει και να το δώσει στο τέλος. Έχει γίνει ένα μπάχαλο με τους καθηγητές και τους ωρομίσθιους τους έχουν μειώσει κατά 60% και σε πολλά μαθήματα ακόμα δεν υπάρχει καθηγητής. Κόβουν εργασιακά δικαιώματα, μπάχαλο με τις εισαγωγές από ΙΕΚ σε ΤΕΙ-ΑΕΙ. Όσο πάει όλο και χειροτερεύουν τα πράγματα... στο τέλος ούτε να φύγουμε από την χώρα δεν θα μπορούμε. Φύγε τώρα που μπορείς ..
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 μη μασας..ειναι για τουσ καινουργιουσ που μπαινουν σε αει-τει..με το νεο νομοσχεδιο.. εμενα εχουν δωσει οχι 3 αλλα 5-6 φορεσ μαθημα στο δικο μ και μια χαρα ολα.. α και ειναι 4 οχι 3
jmallen3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 μη μασας..ειναι για τουσ καινουργιουσ που μπαινουν σε αει-τει..με το νεο νομοσχεδιο.. εμενα εχουν δωσει οχι 3 αλλα 5-6 φορεσ μαθημα στο δικο μ και μια χαρα ολα.. α και ειναι 4 οχι 3 υπαρχει καπου αυτο επισημα που μπορω να το δω οτι ισχυει μονο για τους νεοεισεχθοντες?
b_real Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 1)Σε πόσα; 2)Πήγες σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες; 3)Που το διάβασες πάλι αυτό;Ούτε στο MIT δεν γίνονται αυτά! Φανταζομαι ξερεις τον κανονισμο σπουδων του MIT και το λες Παντως στην ευρωπη ισχυει σχεδον παντου αυτο Ο καινουργιος νομος λεει: Αν ο φοιτητής αποτύχει περισσότερες από τρεις φορές σε ένα μάθημα, με απόφαση του κοσμήτορα εξετάζεται, ύστερα από αίτησή του, από τριμελή επιτροπή καθηγητών της σχολής, οι οποίοι έχουν το ίδιο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο και ορίζονται από τον κοσμήτορα. Από την επιτροπή εξαιρείται ο υπεύθυνος της εξέτασης διδάσκων. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο φοιτητής συνεχίζει ή όχι τη φοίτησή του σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στον Οργανισμό του ιδρύματος, στους οποίους περιλαμβάνεται και ο μέγιστος αριθμός επαναλήψεων της εξέτασης σε ένα μάθημα.
Xdanger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τις ίδιες ακριβώς παπαριές λέγανε οι μπαφορουφήκτρες και όταν πήγαινα εγώ σχολή. Αν κοπείς 3 φορές περνάς από επιτροπή και σε διώχνουν, και τελικά ο νόμος έλεγε ότι κάθε τρείς φορές που κόβεσαι έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις εξέταση από επιτροπή σε περίπτωση που έχεις την υποψία ότι ο καθηγητής σε έκοψε επίτηδες. Πολιτικές μαλακίες του κάθε μινάρα που προσπαθεί να τρομάξει τους φοιτητές για να ψηφίσουν για κατάληψη. Και αν δεν καταφέρουν να τους τρομάξουν μετά φωνάζουν τα υπόλοιπα εξωσχολικά μαστούρια με κάτι μινι ποδήλατα και με κολλημένη τυρόπιτα στα άπλυτα μαλλιά τους για να ψηφίσουν.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 υπαρχει καπου αυτο επισημα που μπορω να το δω οτι ισχυει μονο για τους νεοεισεχθοντες? το καινουργιο νομοσχεδιο οπωσ σου ειπε ο απο κατω..
Alxnks Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 3)Που το διάβασες πάλι αυτό;Ούτε στο MIT δεν γίνονται αυτά! Για το ΜΙΤ δεν ξέρω, αλλά Αγγλία που σπούδαζα έτσι ακριβώς ήταν...την τρίτη φορά που έδινες ένα μάθημα, αν δεν το περνουσες έπαιρνες πόδι από το πανεπιστήμιο (τουλάχιστον στα σοβαρά). Λογικα λοιπόν και στο ΜΙΤ κάτι αντίστοιχο θα παίζει. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
b_real Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τις ίδιες ακριβώς παπαριές λέγανε οι μπαφορουφήκτρες και όταν πήγαινα εγώ σχολή. Αν κοπείς 3 φορές περνάς από επιτροπή και σε διώχνουν, και τελικά ο νόμος έλεγε ότι κάθε τρείς φορές που κόβεσαι έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις εξέταση από επιτροπή σε περίπτωση που έχεις την υποψία ότι ο καθηγητής σε έκοψε επίτηδες. Άλλο τι έλεγε άλλο τι λέει τώρα Τώρα λέει ακριβώς αυτό που πόσταρα προηγουμένως
Xdanger Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Άλλο τι έλεγε άλλο τι λέει τώρα Τώρα λέει ακριβώς αυτό που πόσταρα προηγουμένως Εγώ όσο και άν έψαξα βρήκα αυτό και αυτό (ουσιαστικά το ίδιο αρχείο είναι από δύο πηγές) το οποίο αναφέρει μόνο αυτό και τίποτα παραπάνω σελ.58 ν.9 Αν ο φοιτητής αποτύχει περισσότερες από τρεις φορές σε ένα μάθημα, με απόφαση του κοσμήτορα εξετάζεται, ύστερα από αίτησή του, από επιτροπή από τρεις καθηγητές που έχουν το ίδιο ή συναφές γνωστικό αντικείενο, της σχολής που ορίζονται από τον κοσμήτορα. Από την επιτροπή εξαιρείται ο υπεύθυνος της εξέτασης διδάσκων. Άν έχει βγεί κάτι νεότερο στείλε μου το link να το δώ και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.