trantos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας.ειμαι σε θεση να αγορασω κινιτο.εχω το htc touch hd και λεω να αναμαθμιστω.ζαχαρωνω πολυ το htc 3d.σε χαρακτιριστικα ειναι καλυτερο απο το lg αλλα σε οθονη και 3d λενε ειναι καλυτερο το Lg.απο την αλλη υπαρχει και το s2 απλα δεν μου αρεσε η ποιοτητα κατασκευης του.πολυ πλαστικο.εχει παρει κανεισ το evo3d?ειναι ευχαριστημενος?το πλαισιο το εχει 699ε αλλα στο scroutz το βρηκα με 540 αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι το site. http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=2003 εχει ψωνισει καποιος απο αυτο το site να μου την γνωμη του?και τελος περιμενω να δω τις εξελιξεις για το iphone5 για να καταληξω.
oldnew Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το iPhone 5 μάλλον ανακοινώνεται σήμερα, οπότε το βλέπεις και κρίνεις. Απο τα υπολοιπα σχεδόν ολοι θα σου πούνε να πάρεις το sgs2. Έχει το καλύτερό hardware.
flik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Απο όλα αυτά, είτε σε iphone 4S είτε σε sgs2. Βασικά επειδή κατα 99% το 4S θα έχει ίδιο design με το 4, για εμένα σίγουρα δεν αξίζει. Άρα είτε sgs2 είτε iphone 4, αν όπως είπα διαφέρει μόνο σε cpu/gpu/ram με το 4s.
orlox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ολοι λυσαξανε με το design. Φαινεται δυνατο κομματι παντως. Προσωπικα αν δινεις 700€ μονο για το design ειναι fail. Ζητω το arc
nikoskon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικά θα περιμένω το επόμενο μηλόφωνο, μιας και το 4s έχει μικρή οθόνη για τα γούστα μου. Το έκανε πάντως τουμπανάκι η Apple, dual-core και τα ρέστα...
flik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Με το design orlox εννοώ το σχέδιο, αναφερόμενος στο μέγεθος της οθόνης. Απλά το γράφω ως design γιατί κουράστηκα να το γράφω πολλές φορές. Το κακό είναι οτι όταν βγαίνει νέο iphone, το προηγούμενο δεν έχει πολύ μεγάλη μείωση τιμής. Αφού δεν πήγε σε οθόνη 3.7 τουλάχιστον, και με την προϋπόθεση πως το μέγεθος του sgs2 δεν είναι μειονέκτημα για εσένα, τότε πήγαινε σε sgs2.
trantos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 αφου ξενερωσα με την παρουσιαση του i phone 4s και επειδη δεν με τρελλανε το htc evo3d αλλα ουτε η ποιοτητα του samsung s2 ανακαλυψα οτι πρεπει να περιμενω λιγους μηνες.γιατι?γιατι η εξελιξη των κινιτων ειναι πολυ γρηγορη.τυχαια ειδα τα χαρακτηριστικα του νεου samsung galaxy s3 Samsung Galaxy S III • Οθόνη 4.65 ίντσες, Super AMOLED 3ης γενιάς (352 ppi), ανάλυση 1280×720 pixels (?) • Επεξεργαστής Samsung Quad-Core 2GHz • Μνήμη RAM 1.5GB • Κάμερα 10 Megapixel (1080p/ 60fps) • Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με micro SD) • Λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich με TouchWiz 5.0 UI • Μπαταρία 2250 mAh • Κατασκευή από μέταλλο και γυαλί, πάχος 9 χλστ. Δεν νομιζω να βγει κατι ανωτερο μεχρι την περιοδο που θα κυκλοφορισει αυτη η κινηταρα.ειμαι καλυμενος σε ολα τα επιπεδα με αυτο.οποτε υπομονη αδερφια.εχουμε να δουμε πολλα ακομα.εσεις τι λετε?
oldnew Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κανένα link για το sgs3, γιατί κάπως διάφορετικα χαρακτηριστικα ειχα διαβάσει. Αν βγει έτσι θα είναι super τερας. Με ένα θεμα το μέγεθος.
flik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλά θα κάνεις και θα περιμένεις. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Πάντως, θα έρθουν και nokia wp7 κινητά. Κοίταξέ τα. Σε κάμερα θα ξεπερνάει τα samsung, όπως κάνει ακόμα η κάμερα του n8. Κατασκευή πολύ καλή, με πολύ ποιοτικά συνθετικά υλικά. Ένα λειτουργικό που θα τρέχει τέλεια, και με πολύ καλή οθόνη. Δεν ξέρω πως θα είναι σε σχέση με το sgs3, εγώ μόνο και μόνο για το μέγεθος δεν θα έπαιρνα το sgs3.
tsourakis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλά όλα αυτά αλλά είναι μόνο φήμες...Εφόσον δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από πλευράς Samsung δεν μπορείς να ξέρεις...Έτσι έγινε και με το iPhone...! Όλοι περίμεναν το 5 και είχαν βγάλει χίλιες δυό concept φωτογραφίες κάτι ήταν όλο λόγια...Γι'αυτό δεν αξίζει να περιμένεις γιατί μπορεί και να βγει κάτι που μπορεί να σε εντυπωσιάσει ακόμα λιγότερο από το ΙΙ (δύσκολο!) και να μην το πάρεις...Ειδικά το 2Ghz QuadCore είναι νομίζω αστείο...το quad εντάξει, αλλά το 2ghz παραπάει νομίζω...Ένας άλλος λόγος είναι ότι μετά θα βγει και κάτι καλύτερο, και κάτι άλλο ακόμα καλύτερο κτλ...Με αυτό το ρυθμό ανάπτυξης αν μένει κάποιος στο "ας περιμένω λίγο ακόμα" νομίζω πως δεν θα πάρει ποτέ κινητό...Άλλωστε χρειάζεσαι πραγματικά κάτι τόσο ισχυρό..? Μήπως το ΙΙ σε καλύπτει και με το παραπάνω...? Υ/Γ: Για την διάρκεια της μπαταρίας δεν κάνω κουβέντα αν όντως βγει με 2Ghz QuadCore...! Με 2250 mAh όμως κάτι μπορεί να ψιλοκάνει..!
opera Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κανένα link για το sgs3, γιατί κάπως διάφορετικα χαρακτηριστικα ειχα διαβάσει. Αν βγει έτσι θα είναι super τερας. Με ένα θεμα το μέγεθος. link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.