Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται αξιόλογη. Ελλάδα πότε θα έρθει;

Αντιδράσεις δεν νομίζω να υπάρχουν. Η Ιστορία είναι πολύ απλή και δεν υπάρχουν περιθώρια για παρερμηνείες. Ένας από τους μεγαλύτερος στρατιωτικούς ηγέτες πήγε και ισοπέδωσε την τότε Κωνσταντινούπολη.

Δημοσ.
Ένας από τους μεγαλύτερος στρατιωτικούς ηγέτες πήγε και ισοπέδωσε την τότε Κωνσταντινούπολη.

Ήδη αυτό που γράφεις, χωράει ΠΑΑΑΡΑ πολύ συζήτηση. Που να πεις και δεύτερη κουβέντα...

Δημοσ.

Ήδη αυτό που γράφεις, χωράει ΠΑΑΑΡΑ πολύ συζήτηση. Που να πεις και δεύτερη κουβέντα...

Στο τι χωράει κουβέντα;

Στο αν ήταν μεγάλος στρατιωτικός ηγέτης; Εντάξει, Μουσταφά Κεμάλ δεν ήταν, αλλά για τους Τούρκους νομίζω είναι ο επόμενος στην ιεραρχία.

Στο αν ισοπέδωσε την Κωνσταντινούπολη;

Δημοσ.

Όπως τη βλέπω τη ταινία, για εσωτερική κατανάλωση παει, άντε και σε κανά μικρό φεστιβάλ. Τα εφέ είναι άθλια, οι ηθοποιοί των σαπουνόπερων ανίκανοι και το σενάριο φαίνεται αχταρμάς. Η ιστορική ακρίβεια θα πάει περίπατο και θα είναι ενδιαφέρον να δω πως θα απεικονίσουν Κωνσταντίνο-Ορθοδοξία-Καθολικούς.

Μπράβο για τη προσπάθεια, ας τα βλέπουν οι δικοί μας που κάνουν "Λάρισσα εμπιστευτικό" και "Μια φορά και ένα μωρό".

Δημοσ.

για τα τούρκικα δεδομένα μπορεί να ήταν αξιόλογη παραγωγή, για τον υπόλοιπο κόσμο είναι βιντεοπρεμιέρα του κώλου.

Μ΄αρέσει που λέει το ρεπορτάζ για αίθουσες σε ΗΠΑ και ΗΒ χαχχαχχ. Η μόνη χώρα όπου θα μπορούσε να έχει μια κάποια διανομή είναι η Γερμανία (θα βγει Φεβρουάριο) όπου βγαίνουν συχνα-πυκνά τούρκικες παραγωγές στο Σινεμά. Αμεταγλώττιστες βέβαια, για το μεγάλο τούρκικο κοινό εκεί.

Αν το χειρίζονταν έξυπνα θα μπορούσαν να ανοίξουν και σε Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει λόγος καθώς η αγορά είναι γελοία μικρή

Δημοσ.

Από το trailer βλέπω σταυροφόρους να σκοτώνουν έγκυες γυναίκες και να έρχεται ο Τουρκαλάς γόης να τις σώσει :mrgreen:

Ως κινηματογραφική παραγωγή αξιόλογο. Εμείς μόνο για χαζοκωμωδίες με ανόητα σεξουαλικά υπονοούμενα είμαστε :rolleyes:

Φαίνεται αξιόλογη. Ελλάδα πότε θα έρθει;

Αντιδράσεις δεν νομίζω να υπάρχουν. Η Ιστορία είναι πολύ απλή και δεν υπάρχουν περιθώρια για παρερμηνείες. Ένας από τους μεγαλύτερος στρατιωτικούς ηγέτες πήγε και ισοπέδωσε την τότε Κωνσταντινούπολη.

Με 10-πλάσιο στρατό και με το καλύτερο πυροβολικό της εποχής και εγώ γίνομαι στρατηγός.

Η ιστορία έγραψε ότι το Βυζάντιο είχε αποδυναμωθεί και ηττήθηκε.

Ούτε καλή τακτική είχαν οι Τούρκοι... ούτε κερκόπορτα υπήρχε ούτε προδοσία.

Δημοσ.

Εν το μεταξύ, Ρωμαίοι και Βυζαντινοί μιλάνε τούρκικα. Τίγκα στην αμερικανιά είναι.

ώστε αμερικανιά είναι όταν Ρωμαίοι και Βυζαντινοί μιλάνε τούρκικα. Μάλιστα.

Δημοσ.

ώστε αμερικανιά είναι όταν Ρωμαίοι και Βυζαντινοί μιλάνε τούρκικα. Μάλιστα.

you-must-be-new-here-willy-wonka.jpg

2. αμερικανιά

Οτιδήποτε το φοβερά κακόγουστο και παρατραβηγμένο, όσον αφορά στην υλοποίηση κάποιου «project».

http://www.slang.gr/lemma/show/amerikania_2171

Δημοσ.

worf.gif

τι μου βάζεις λινκ από το slang.gr; σου είπε κάποιος ότι έχουν καμιά βάση ή κανένα κύρος αυτά που γράφουν;

καλύτερα να κόψω και το πουλί μου παρά ξαναδιαβάσω ορισμό από 'κει

στο θέμα μας:

δηλαδή σε μια τούρκικη παραγωγή που παίζει στον 15ο αιώνα (όπου η μισή ταινία είναι μάλιστα αλλόγλωσσοι Βυζαντινοί και ξερωγώ τι άλλο) τι ήθελες να μιλάνε;

ή μήπως οι Οθωμανοί μιλούσαν τα σύγχρονα τούρκικα που μιλάνε στην ταινία;

τώρα μη μου πεις τίποτα για Μελ Γκίμπσον γιατί θα σε παραπέμψω εγώ σε αμερικανιά, αυτή τη φορά σε πραγματικό λεξικό

Δημοσ.

Όλες οι νέες πληροφορίες λένε οτι είναι μια αμερικανιά made in Turkey... Love story, οι γαμάτοι ανίκητοι Τούρκοι και καμία σχέση με την πραγματική ιστορία. Μια χαρά... Παίζει και να μην την δώ τελικά γιατι μάλλον θα έχει εκνευριστώ παρα θα διασκεδάσω.

Δημοσ.

εγώ στέκομαι στο προντάξον βάλιου που είναι επιπέδου βιντεοταινίας. Όπως και η κάμερα που χρησιμοποιούν άλλωστε

Ποια κάμερα χρησιμοποιούν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...