xavier Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 αυτη η σεζον και το κλαμα με το παιδι δε μου αρεσε καθολου...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Εξαιρετικη σαιζον κατ εμε. Βεβαια η τελευταια σκηνη απο το προηγουμενο επεισοδιο λιγο τραβηγμενο απο τα μαλλια γιατι κατα τα αλλα αν κρατησουμε in mind οτι προκειται για σειρα δεν νομιζω να απεχει και παρα πολυ απο την πραγματικοτητα.
kopeli Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Πώς σας φάνηκε το τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου; Γλυκόπικρο θα το χαρακτήριζα...Πικρό -εκτός των άλλων - επειδή αυτή η εξαιρετική σειρά βαδίζει προς το τέλος της. Το σίγουρο όμως είναι ότι αυτό είναι το σωστό, μιας και οι σειρές δεν πρέπει να κουράζουν με πολλές σεζόν. Η συγκεκριμένη σειρά πέρασε τα μηνύματα που ήθελέ και με το παραπάνω! Well Done Homeland! 2 1
Kostasspil Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη σεζόν μετά την 3η (το δεύτερο μισό). Το πρόβλημα της είναι το pacing. Επίσης το κλάμα της Καρι έχει κουράσει απίστευτα. Προσωπικά χαίρομαι που φτάνει στο τέλος, δε θα ήθελα να συνεχίσει να τραβιέται απ' τα μαλλιά Κι ελεγα τι μου θυμιζει s07e08 Spoiler Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Kostasspil
maximusgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μόλις ολοκλήρωσα την 7η σεζόν. Ενθουσιάστηκα! Καταπληκτική απ'όλες τις απόψεις πραγματικά. Τί ηθοποιάρα η Danes και να σκεφτείς παλιά δεν ήθελα να τη βλέπω καν χαχα! Για μένα πάντως το Homeland ουσιαστικά απογειώθηκε από τότε που Spoiler έφυγε ο Brody και πλέον μπαίνει άνετα στο τοπ 10 μου. Ανυπομονώ για την 8η! 1
Πανος999 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, maximusgr είπε Μόλις ολοκλήρωσα την 7η σεζόν. Ενθουσιάστηκα! Καταπληκτική απ'όλες τις απόψεις πραγματικά. Τί ηθοποιάρα η Danes και να σκεφτείς παλιά δεν ήθελα να τη βλέπω καν χαχα! Για μένα πάντως το Homeland ουσιαστικά απογειώθηκε από τότε που Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου έφυγε ο Brody και πλέον μπαίνει άνετα στο τοπ 10 μου. Ανυπομονώ για την 8η! Εγω ανηκω στην αλλη πλευρα..Μ αρεσει πιο πολυ πριν φυγει ο.. 1
john1987 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Νομίζω η καλύτερη σαιζον είναι η 4η - απίστευτη δράση. Κατά τα άλλα η φετινή σαιζόν τίμια χωρίς όμως να παραβλέπουμε σεναριακές τρύπες και την κουραστική ιστορία "Η Καρι τρελάθηκε".
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, john1987 είπε Νομίζω η καλύτερη σαιζον είναι η 4η - απίστευτη δράση. Κατά τα άλλα η φετινή σαιζόν τίμια χωρίς όμως να παραβλέπουμε σεναριακές τρύπες και την κουραστική ιστορία "Η Καρι τρελάθηκε". "I am bipolar.........it's a kind of crazy"........οταν η βασικη πρωταγωνιστρια ειναι "τρελη" ειναι δυνατον να μην ειναι μερος του σεναριου;
Fan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Η 8η σεζόν έχει ξεκινήσει ανέλπιστα καλά. 2
villasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Fan είπε Η 8η σεζόν έχει ξεκινήσει ανέλπιστα καλά. Και προφητικα .... https://www.reuters.com/article/us-usa-afghanistan-talks/u-s-taliban-plan-to-sign-agreement-on-february-29-after-week-long-violence-reduction-idUSKBN20F0WP 1
Linux_ticket Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Fan είπε Η 8η σεζόν έχει ξεκινήσει ανέλπιστα καλά. μαλλον το αντιθετο, δεν εχει ξεκινησει καθολου καλα
Fan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, villasg είπε Και προφητικα .... https://www.reuters.com/article/us-usa-afghanistan-talks/u-s-taliban-plan-to-sign-agreement-on-february-29-after-week-long-violence-reduction-idUSKBN20F0WP Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ χαχα 1 ώρα πριν, Linux_ticket είπε μαλλον το αντιθετο, δεν εχει ξεκινησει καθολου καλα Γιατί το λες αυτό; Έχει δράση, cliffhanger, πάει γρήγορα και έχει καλή και επίκαιρη θεματολογία. Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες 3-4 τελευταίες σεζόν 1
Fan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ολοκληρώθηκε;; Έχουν βγει τα έξι από τα δώδεκα επεισόδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα