scullyist Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 To σημερινό φινάλε αφιερωμένο σ' όλη τη γκρίνια. ............................................................... Sincerely, the Writers 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μπα, μεγα λαθος αγαπητε dkni, εγω τις σειρουλες μου τις βλεπω παντα (ή σχεδον) την ιδια μερα που παιζονται στο αμερικα και συνηθως βραδυ αργα κ αφου κλεισουν τα παντα, οποιος δεν εχει χρονο ας μην ξαναδει, ετσι δεν αξιζει, το 3ο επεισοδιο παντως μου αρεσε αρκετα, οπως ειπα κ σε εναν συναδελφο που δεν εχει αρχισει την σεζον, ξεκινα απ το 3ο Aυτο που προσπαθει να σου πει ειναι οτι την βαρεθηκε τοσο πολυ που σε λιγο θα επαιζε και σκακι ενω εβλεπε.Καθολου ασχημο.. :cool:
patrickdrd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 αχχαχα, μωρε ναι, αλλα δεν συμφωνω με αυτον τον τροπο παρακολουθησης, αυτο ειπα εγω, αφου την βαρεθηκε ας την παρατησει, δεν ειναι υποχρεωτικο τπτ
ZAKKWYLDE Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 To σημερινό φινάλε αφιερωμένο σ' όλη τη γκρίνια. ............................................................... Sincerely, the Writers Μόνο αυτό άξιζε απο όλο το επεισόδιο...για ακόμα μια φορά είδαμε τη Κάρι να τρελαίνεται στο ψυχιατρείο και τη Ντέινα να μ@#@$ζεται. Στα αλήθεια who cares τι κάνει η Ντέινα; Καλα το ότι τα βλαμμένα πέταξαν το Samsung S4 έξω απο το παράθυρο (αντι χχμμμ να βγάλουν τη SIM?)...το οποίο στη τελική μπορούσαν να το πουλήσουν και να βγάλουν και 5 φράγκα. 3
skiabox Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μαγεία το 4ο επεισόδιο. Μάλλον η πιο απρόβλεπτη σειρά όλων των εποχών.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Το promo του 5ου δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. Επιτέλους να δούμε λίγη δράση! 1
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πόσο μα πόσο έσπειρε το 4ο; Χαλάλι τα χασμουρητά των πρώτων 3 επεισοδίων. 1
konnak Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ωραίο το 4ο αν εξαιρέσουμε την παντελώς αδιάφορη ιστορία της κόρης. Μετά από τόσες φορές που το 'χει κάνει, πάντα με πιάνει αδιάβαστο σε twist. Μακάρι να συνεχίσει να ανεβάζει στροφές. Πάντως στις 2 πρώτες σεζόν δεν είχαμε μπει σε τέτοια κουβέντα καν, οπότε πρέπει να πάει πολύ καλά από δω και πέρα για να μείνει στο ίδιο επίπεδο και να περιμένω την 4η σεζόν με ενδιαφέρον.
gavros10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ωραιο επεισοδιο αλλα δεν καταλαβα ποτε καταστρωσανε αυτο το σχεδιο. 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ωραιο επεισοδιο αλλα δεν καταλαβα ποτε καταστρωσανε αυτο το σχεδιο. Υπάρχουν πολλές εκδοχές, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έγινε κάπου εκεί στη φάση που πήγε να τη δεί ο Σόλ, όπου του είπε "Φάκ Γιού Σόλ". Γενικώς δεν μπήκε εκεί με τη θέλησή της, και όντως ήθελε να βγεί έξω. Τώρα γιατί το τράβηξε τόσο πολύ στα άκρα με τη συνάντηση με τον δικηγόρο μου κάνει εντύπωση. Αφού ήθελε να τον δει...γιατί ψαχνόταν για αυτοκίνητο να το σκάσει και γιατί πήγε στον άκυρο γκόμενο;
speedy23 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Για να το κανει οσο το δυνατον περισσοτερο πιστευτο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω σκόπιμα το αφήνουν κάπως θολό ή στον θεατή να υπολογίσει πότε. Εγώ πάλι περισσότερο δεν κατάλαβα αν όλα ήταν μέρος του σχεδίου (που θα ήταν εύκολη απάντηση) ή κάποιες επιμέρους αποφάσεις δεν τις ήξερε καν η Carrie, απλά είχε την εντολή "go with it/act naturally" μέχρι να έρθουν οι τρομοκράτες σε επαφή μαζί της. Γιατί σε διάφορες φάσεις είχε αντιδράσεις που δεν έμοιαζαν ή δεν είχαν νόημα να τις προσποιείται. Ίσως σε επόμενο επεισόδιο μπουν σε λεπτομέρειες.
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Φαίνεται ρε παιδιά ξεκάθαρα ότι ήταν προσωπική συνενόηση των δύο που δε τη γνώριζε κανείς άλλος.Τόσο απλά.
Atallos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το πηρε ο Alpha , το δειχνει απο Δευτερα Not bad move απο την 2η κιολας σεζον
gavros10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το πηρε ο Alpha , το δειχνει απο Δευτερα Not bad move απο την 2η κιολας σεζον Και την πρωτη σεζον εδειξε. Δεν περιμενα οτι θα δειξει και την 2η
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα