YiN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Mandy ftw ρε! Για να καταλάβεις σταμάτησα να βλέπω criminal minds όταν έφυγε. Ο καλόζμου! 2
Dimitris1948 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 s02 ep02 πως βρέθηκε η memory card ραμμένη μέσα στην τσάντα?
flik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 s02 ep02 πως βρέθηκε η memory card ραμμένη μέσα στην τσάντα? Χωρίς να θυμάμαι και πολλά, λογικά η Carie θα την είχε κρύψει εκεί, απλά δεν έδειξε τη σκηνή. Κι εγώ την είχα αυτή την απορία πάντως
Dimitris1948 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Γιατι η Dana ειναι τοσο τοσο τοσο τοσο τοσο πολυ κακομαθημένη και κανεις δεν κάνει τίποτα για αυτο? Μου σπάει τα νευρα.
Aristomaxos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Γιατι η Dana ειναι τοσο τοσο τοσο τοσο τοσο πολυ κακομαθημένη και κανεις δεν κάνει τίποτα για αυτο? Μου σπάει τα νευρα. Κι εμένα !! Πολύ σπασ@ρχείδι ρε παιδί μου αυτή η κοπελιά. Δυο φωνασκίες με φάπα ακολουθούσα δε θα έβλαπταν.
Dimitris1948 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Καλα μου φάνηκε asspull o τρόπος που πεθανε ο αντιπροεδρος Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2013 από Dimitris1948
bluesattack Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ζορικη η σειρα Οι γκριματσες της Κερυ ειναι λιγο σπαστικες , ενταξει βιωνει την ενταση της στιγμης με τον δικο της φευγατο τροπο, αλλα μερικες φορες μιλαει και ειναι σαν να της εχουν χωσει δονητη στον... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 LOL leaked η season 3 premiere σχεδόν 1 μήνα πριν, κάποιοι θα πάρουν πόδι...
mad-proffessor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 http://skyarts.sky.com/prisoners-of-war-hatufim
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 LOL leaked η season 3 premiere σχεδόν 1 μήνα πριν, κάποιοι θα πάρουν πόδι... anonymous • 01 Sep 2013, 22:34 It's real. Just watched it. It's a work print copy. Some of the visual effects are missing. 5 2 mewtwo3544 • 02 Sep 2013, 01:03 (5 hours ago) Awesome rip, like others have said it appears to be a work-print version but is fairly far along. The only thing you'll miss is some voice over work that is a little rough and the fore mentioned CGI crater.
guido Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Show info Warning: This is an unfinished screener version, and as such there are special fx missing etc
MovingShadow Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εχουμε λοιπον στο 1ο επεισόδειο του τρίτου κύκλου 1. Ψαχνουνε να βρουνε τα αίτια της επιθεσης , και στριμώχνουνε την Κάρι....και φυσικά καίνε τον Μπρόντι2. Το τσουλάκι η κόρη του , έκανε αποπειρα αυτοκτονίας και τώρα πηγαίνει σε ομαδες βοήθειας3. Η οικογένεια του Μπρόντι είναι σε μαυρα χάλια , ταπί , και την απειλουνε...δεν την δέχονται πουθενα , και την κυνηγάνε δημοσιογράφοι4. Ο Σάουλ έχει γίνει Director στην θέση του μαυρου5. Εχουμε καινούριο Al-Queda αρχηγό , τον Majid Javanni 6. O Quinn είναι τρελό αλάνι , τρελός assasin...μαλακια για το παιδί που έφαγε καταλάθος 7. Τρελή επιχείρηση της CIA , με 6 άτομα που έφαγε ταυτοχρονα...Drones , assasination teams.... 8. H Karie τρελογαμιέται , πίνει , και κάνει διαλογισμό... 9. Καποιο γαμήδι , δίνει πληροφοριες στον τύπο και στο Congress 10 . O Saul είναι σε τρελό δίλλημα...να κάψει την Κάρι για να σώσει την αξιοπιστία της CIA ? Τελικά αποφασίζει να την κάψει , αφου δεν έχει και πολλές επιλογές .....το θέμα είναι πως ακριβώς θα καεί , και με ποιο τρόπο θα την κάψει? Θα την διώξουνε? Θα την θεωρήσουνε συν-υπευθυνη? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα