Cue Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Τρελό! Μου πήρε 5 εβδομάδες να δω τη season. Δε πλατιάζει, ανεβαίνει κατακόρυφα και πάει. Ερμηνίες Brody, Carrie, Saul, είναι μία και μία. Ακόμα και δευτεράτζα, David Estes φοβερός. Δε με χάλασε καθόλου το πως έκλεισε. Το ξαναλέω άλλη μία φορά. Η σειρά απέδειξε ότι δε χρειάζεσαι και πολλά επεισόδια να καταλάβεις τι εστί. Χαίρομαι που έκοψα μερικές απο νωρίς. Για την ώρα συνεχίζω με Game of Thrones μέχρι τον Σεπτέμβρη.
Bspus Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Τρελό! Μου πήρε 5 εβδομάδες να δω τη season. Οταν διαβασα την πρωτη προταση νομιζα οτι εννοουσες πως ηταν τοσο βαρετη που με το ζορι την εβγαλες
Cue Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Took the time. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 και αυτο κυριακη?μια χαρα αντε να αρχιζουμε να μπαινουμε σε προγραμμα σιγα..
zazik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλο το πρώτο επεισόδιο , αναμένεται δυνατή η 2η σεζόν ....!!! 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Good enough για αρχή της 2ης season. Παίζουν με σαφώς πιο ανοιχτά χαρτιά πλέον και αυτό έχει μεταβάλλει κάπως το ύφος της σειράς. Οι χαρακτήρες παραμένουν δυνατοι και αφού κατάφεραν τοσο γρήγορα να βάλουν την Carrie στο επίκεντρο της δράσης, τουλάχιστο δε θα χαθεί άσκοπος χρόνος στο reset/resume (πέρα από την αμνησία που προβλέπεται να κρατάει γερά).
johny f Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Η πρεμιερα της σαιζον μας υπενθυμισε ποση αυτοπεποιθηση εχουν οι παραγωγοι της σειρας πετωντας ηδη 2-3 ασους απ'το μανικι απ'τα αποδυτηρια...! Κορυφαια σκηνη για μενα το χωσιμο της Ντεινα στο σχολειο και ειδικα τα καντηλια που πεταξε στον μπουλη του αντιπροεδρου....
skiabox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πάλι μου φάνηκε λίγο βαρετή η πρεμιέρα (για τα δεδομένα του homeland). Λογικά στα επόμενα θα επιταχύνει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ήδη παρα-επιτάχυνε κάποια πράγματα το επεισόδιο. Δεν θυμάμαι πολύ καλά τους ρυθμούς της πρώτης season, αλλά νομίζω ότι δεν ήταν και πολύ γρήγοροι, απλά είχε διαφορετικό suspense τότε η σειρά. Σίγουρα βέβαια θα εστιάσουν καλύτερα στο θέμα της νέας season τώρα που έφεραν πίσω την Carrie και σιγούρεψαν ότι ο Brodie συνεχίζει να παίρνει ρίσκα για τον Abu.
xavier Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 εντυπωσιακα καλη τρελη η danes...αν και δεν την πολυπηγαινα, ειναι παρα πολυ καλη στο ρολο της... Δεν ξερω αν αρχισει καποια στιγμη να με κουραζει, αλλα προς το παρον αυτος ο ρολος του τρελοχαζοπανεξυπνου πρακτορα της παει γαντι...
speedy23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ηταν καλο για πρωτο επεισοδιο της νεας χρονιας.Συμφωνω με το γεγονος οτι επανεφεραν την Καρι κατευθειαν στο παιχνιδι χωρις να χαραμισουμε χρονο και βαρεθουμε αλλα Χαουζ στην κλινικη αποτοξινωσης.Για τα δεδομενα της προηγουμενης σεζον,πραγματι οι ρυθμοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλλα δεν ειναι κακο οταν υπαρχει συνοχη.Οταν αρχισει και εχει mindless δραση αλα 24,τοτε θα εχω προβλημα αλλα δεν νομιζω οτι θα γινει ποτε μ'αυτην τη σειρα.Στα αρνητικα η Τζεσικα που εβγαλε πολυ συντηρητικη αμερικανια στο επεισοδιο αλλα φαινεται τουλαχιστον οτι τον καταλαβαινει η μικρη του κορη.
DKNI Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ειναι εντυπωσιακη αυτη η σειρα στο πως μεταμορφωνεται μεσα σε 1 σκηνη απο δραμα χαρακτηρων, βαρυ, που μπροστα του το Braking Bad μοιαζει Prison Break, σε αγωνιωδη θριλερ οι σκηνες στο γραφειο του Εστες και στο κυνηγητο στη Βυρηττο ηταν τοσο καλοφτιαγμενες που νιωθεις οτι οι παραγωγοι του 24, εκαναν guest για 2 σκηνες Ασχετο, οταν το ενα παιδακι σου λεει "ο μπαμπας μου ειναι υπουργος" δεν του λες "ο δικος μου παει για αντιπροεδρος" αλλα "ειναι μουσουλμανος"? Χαχα, φλωρια αμερικανοι [προφανως καταλαβα που το πανε με τη Ντανα και την αλλαγη θρησκειας του πατερα της, απλα φανταζομαι ιδια σκηνη σε Ελληνικο σχολειο] Θυμαται κανεις Σεζον 1, τι θυμηθηκε τελευταιο επεισοδιο η Καρι λιγο πριν της κανουν ηλεκτροσοκ?
paularas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ειναι εντυπωσιακη αυτη η σειρα στο πως μεταμορφωνεται μεσα σε 1 σκηνη απο δραμα χαρακτηρων, βαρυ, που μπροστα του το Braking Bad μοιαζει Prison Break, σε αγωνιωδη θριλερ οι σκηνες στο γραφειο του Εστες και στο κυνηγητο στη Βυρηττο ηταν τοσο καλοφτιαγμενες που νιωθεις οτι οι παραγωγοι του 24, εκαναν guest για 2 σκηνες Ασχετο, οταν το ενα παιδακι σου λεει "ο μπαμπας μου ειναι υπουργος" δεν του λες "ο δικος μου παει για αντιπροεδρος" αλλα "ειναι μουσουλμανος"? Χαχα, φλωρια αμερικανοι [προφανως καταλαβα που το πανε με τη Ντανα και την αλλαγη θρησκειας του πατερα της, απλα φανταζομαι ιδια σκηνη σε Ελληνικο σχολειο] Θυμαται κανεις Σεζον 1, τι θυμηθηκε τελευταιο επεισοδιο η Καρι λιγο πριν της κανουν ηλεκτροσοκ? ναι, ότι το παιδάκι τελικά ο ΝΙΚ το ήξερε και μάλιστα κατάλαβε το από που και γιατί έλεγε στον ύπνο το όνομά του, έτσι ουσιαστικά λύθηκε όλο το κουβάρι τι που πως και γιατί... μετά απλά τα ξέχασε
parsifal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Πωπω, η Claire... καστανομάλλα = sudden μπάζο! Δεν το περίμενα αυτό...
timoboll Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 καλο ηταν περιμενω το 2ο ευχαριστα οχι σαν fringe που εχει γινει fail ειχαμε καλες πρεμιερες παντως και σε αυτο και σε dexter και σε mentalist αυτα εχς δει μεχρι στιγμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα