Ahigh_forvalue Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 το ειχαμε πει και εδω. απο την ερμηνεια της στο 11ο επεισοδιο αν δεν κανω λαθος την ειχε στο τσεπακι την σφαιρα συμφωνω.. http://www.youtube.com/watch?v=0ws9nZ9DRlc τα δυο τελευταια επεισοδια τα σπασανε παντως δεδομενου οτι παει για δευτερο κυκλο.. ποσο θα γαμ..ε να τους ανατιναξει ομως..πιο πολυ για την carrie,που τις τα πριζαν..
gavros10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τελικα ρε παιδια , ποιος ήτανε ο χαφιές ? μυστηριον μεχρι τωρα
Cue Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Είμαι ήδη στα 2μιση επεισόδια. Τι Alcatraz, Terra Nova και Person of Interest. Οι 2 lead characters ειναι τρανοί. Σκηνοθεσία δυνατή. Και βουρ στον πατσά. Μου αρέσει έτσι όπως διαπραγματεύεται το θέμα και αφήνει υπόνοιες βασιζόμενη σε στερεότυπα. Ποιος είπε ότι δεν χρειάζονται παρά μόνο 1-2 επεισόδια για να χαρακτηρίσεις μία σειρά? Ανυπομονώ για την συνέχεια.
Sellers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Είμαι περίεργος να δω αν θα φανεί ότι πλατιάζει σε κάποιον που δεν έχει να περιμένει μια βδομαδα για κέθε επεισόδιο.
tasep Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Φίλε sellers δεν πλατιάζει καθόλου, την είδα όλη σε μια εβδομάδα αφού είχε τελειώσει και μου άρεσε απίστευτα..ανυπομονώ για την 2η..
speedy23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Είμαι περίεργος να δω αν θα φανεί ότι πλατιάζει σε κάποιον που δεν έχει να περιμένει μια βδομαδα για κέθε επεισόδιο. Ετσι το ειδα και γω(ανα βδομαδα) και δεν θυμαμαι να μου εβγαζε κατι τετοιο .Δεν λεω οτι ειναι αδυνατο να το προκαλεσε σε καποιον αλλο αλλα προσωπικα ημουνα τοσο αποροφημενος απο το writing και τις ερμηνειες που δεν το αισθανθηκα καθολου.
gchris7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σε μια βδομαδουλα που είδα όλα τα επεισόδια, δεν με κούρασε καθόλου. Εξαιρετική σειρά.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Είμαι περίεργος να δω αν θα φανεί ότι πλατιάζει σε κάποιον που δεν έχει να περιμένει μια βδομαδα για κέθε επεισόδιο. δεν πλατιαζει..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 εΙδα το πρωτο επισοδειο.Απλα καταπληκτικο,μακαρι να ειναι και τα αλλα ετσι.
speedy23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μην περιμενεις τυπου 24,με συνεχομενη και ατελειωτη mindless δραση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μην περιμενεις τυπου 24,με συνεχομενη και ατελειωτη mindless δραση. ασε ρε που θα με μαθεις και σειρες δεν περιμενω κατι τετοιο,σε αυτο το τεμπο να παει και ειμασστε οκ Καπου σε ξερω εσενα :-D
gchris7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πάντως από το 24 έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο και μετά δεν είχα όρεξη να δω άλλα, δεν με κράτησε. Με το homeland κόλλησα με την μια.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Και εγω] Μεσα σε 2 μερουλες εβγαλα 10 επισοδεια.Αλλα 2 μενουν.Φεβερη σειρα. Αμπου ναζιρ ναουμε και τα μυαλα στα καγκελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα