Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H ή U2312ΗΜ?

parolos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι με τα λεφτά στο χέρι! Παρακαλώ πείτε μου ποιά να προτιμίσω? Η χρηματική διαφορά είναι αμελιτέα!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά επειδή δεν είμαι expert ειλικρινά μία γνώμη ίσως να με βοηθούσε καλύτερα φίλε Phanispal!

Με εκτίμηση..

Δημοσ.

για μενα παρε καλυτερα την u2312μ πιο καινουργιο μοντελο

με led και διαφορα χρηματικη οπως ειπες αμελητεα!!

καλη αγορα

Δημοσ.

Πες μας τι ακριβώς δεν κατανόησες να σε βοηθήσουμε.

Σε γενικές γραμμές κι εγώ θα σου πρότεινα να πας στη U2312HM, όχι λόγω LED βέβαια.

Δημοσ.

εγω φιλε ειδα και τις 2 απο κοντα και κατεληξα στην ποιο καινουργια. Νομιζω και οι 2 θα σου φανουν ιδιες, οποτε προτιμησα την ποιο καινουργια ετσι ωστε να εχει καλυτερη αξια εαν καποτε την πουλησω.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα διαφωνίσω με τον Φάνη. Σύμφωνα με το συγκριτικό που κάνει το TFTCentral που όλοι σεβόμαστε, η u2311 είναι ανώτερη. Η διαφορά σε power consumption είναι αμελητέα αν το αναγάγεις σε €. Επίσης η u2312 εμφανίζει ένα πολύ χαμηλό input lag, σε βαθμό που στεύω ότι είναι τυπογραφικό λάθος (δεν μπορεί να είναι 0,6). Και το 10,6 της u2311 είναι ήδη χαμηλό.

Σε όλα τα άλλα όμως, ξεχωρίζει η u2311. Και από την στιγμή που είναι και φθηνότερη, εγώ θα πήγαινα σε αυτήν. Η ουσία όμως είναι ότι όποια και να πάρεις, δεν θα κάνεις λάθος

Δημοσ.

Απλά οι διαφορές (που έχουν σημασία) είναι μικρές imho.

Δυστυχώς το FlatpanelsHD έκανε ένα βιαστικό review και δε μπορούμε να τα συγκρίνουμε άμεσα.

Δημοσ.

η u2311 είναι ανώτερη. Η διαφορά σε power consumption είναι αμελητέα αν το αναγάγεις σε €.

Σε όλα τα άλλα όμως, ξεχωρίζει η u2311. Και από την στιγμή που είναι και φθηνότερη, εγώ θα πήγαινα σε αυτήν. Η ουσία όμως είναι ότι όποια και να πάρεις, δεν θα κάνεις λάθος

+φωνώ

Κι εγώ υπέρ της 2311. Το colour reproduction της 2312 είναι σαφώς χειρότερο , το μαύρο μοιάζει για γκρι αν τις δεις δίπλα δίπλα το παρατηρείς ! Επίσης , έχει πιο φτωχό contrast ratio .Άσε που δεν είμαι υπέρ των led .

Αν τη θέλει για design ας πάει στην 2410.

Δημοσ.

Εγω έχω την 2311 εδώ και 2 εβδομάδες και πραγματικά η οθόνη τα σπάει. Παίζω fps και lag δεν έχω δει. Τα χρώματα είνα πολύ ωραία και γενικά πολύ ξεκούραστη οθόνη.

Μπορεί η 2312 να είναι καλύτερη ή εξίσου καλή, αλλά επειδή έχω αλλάξει μερικές οθόνες ανα τους καιρούς αυτή πραγματικά είναι η καλύτερη που είχα ποτε.

Δημοσ.

Εχω μπεί κι εγώ στο τριπάκι για νέα οθόνη. Εχω εδω και 4 χρόνια μια Samsung 226BW και είμαι υπερευχαριστημένος.

Ξέρω πως αν ρωτήσω περί Dell, όλοι θα πούν "πάρτη", μιας και την έχει το μισό φόρουμ.

Θα κυμανθώ στα 200ε και θέλω απλά το καλύτερο που μπορούν να αγοράσουν αυτά τα χρήματα.

Χρήσεις γενικές, ήτοι, ταινίες ΗΔ,ενίοτε παιχνίδια RPG,FPS, σχεδιασμός σε AutoCad 2d.

Απλώς επειδή είμαι ΠΟΛΛΕΣ ώρες στον υπολογιστή,απαραίτητο ναναι ξεκουραστη και επίσης δε θέλω να πήζω με ρυθμίσεις που κατα καιρούς διαβάζω για τις Dell. Αν καλύπτομαι με ένα driver, βολεύομαι.

Δεν έχω κόλλημα με τη μάρκα,αρκεί φυσικά να έχουν καλή εγγύηση,που απ'οτι διαβάζω πλέον έχουν όλες...

Τα φώτα σας.

Δημοσ.

Εγω έχω την 2311 εδώ και 2 εβδομάδες και πραγματικά η οθόνη τα σπάει. Παίζω fps και lag δεν έχω δει. Τα χρώματα είνα πολύ ωραία και γενικά πολύ ξεκούραστη οθόνη.

Μπορεί η 2312 να είναι καλύτερη ή εξίσου καλή, αλλά επειδή έχω αλλάξει μερικές οθόνες ανα τους καιρούς αυτή πραγματικά είναι η καλύτερη που είχα ποτε.

Ε ναι σε αυτήν την τιμή είναι ότι καλύτερο πιστεύω !

Δημοσ.

Στη Dell μια φορα θα κανεις calibration..Απο κει και περα δεν εχεις να κανεις καποιες αλλες ρυθμισεις..Τουλαχιστον εγω αυτο ξερω..

Στα 200Ε γιατι και εγω τοσα εχω σκοπο να δωσω δεν βλεπω αλλη επιλογη..Επομενη ειναι η νεα U2412m η οποια ομως ειναι 257+ ....

Πιστευω θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος...Εδω και τοσους μηνες δεν κανω τιποτα αλλο.. reviews και forums διαβαζω :D

Δημοσ.

Στη Dell μια φορα θα κανεις calibration..Απο κει και περα δεν εχεις να κανεις καποιες αλλες ρυθμισεις..Τουλαχιστον εγω αυτο ξερω..

Στα 200Ε γιατι και εγω τοσα εχω σκοπο να δωσω δεν βλεπω αλλη επιλογη..Επομενη ειναι η νεα U2412m η οποια ομως ειναι 257+ ....

Πιστευω θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος...Εδω και τοσους μηνες δεν κανω τιποτα αλλο.. reviews και forums διαβαζω :D

E όταν ψάχνεις κάτι καινούριο και δεν έχεις ένα σκασμό λεφτά να δώσεις , τότε ψάχνεις βοήθεια σε φόρουμ για value for money ! Η 2311 είναι μία από αυτές !

Δημοσ.

Εχω μπεί κι εγώ στο τριπάκι για νέα οθόνη. Εχω εδω και 4 χρόνια μια Samsung 226BW και είμαι υπερευχαριστημένος.

Ξέρω πως αν ρωτήσω περί Dell, όλοι θα πούν "πάρτη", μιας και την έχει το μισό φόρουμ.

Θα κυμανθώ στα 200ε και θέλω απλά το καλύτερο που μπορούν να αγοράσουν αυτά τα χρήματα.

Χρήσεις γενικές, ήτοι, ταινίες ΗΔ,ενίοτε παιχνίδια RPG,FPS, σχεδιασμός σε AutoCad 2d.

Απλώς επειδή είμαι ΠΟΛΛΕΣ ώρες στον υπολογιστή,απαραίτητο ναναι ξεκουραστη και επίσης δε θέλω να πήζω με ρυθμίσεις που κατα καιρούς διαβάζω για τις Dell. Αν καλύπτομαι με ένα driver, βολεύομαι.

Δεν έχω κόλλημα με τη μάρκα,αρκεί φυσικά να έχουν καλή εγγύηση,που απ'οτι διαβάζω πλέον έχουν όλες...

Τα φώτα σας.

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761 μια φορα calibraρισμα θα ριξεις για να πεσει η καταναλωση.. να ερθουν και πιο σωστα τα χρωματα.

Dell+MSystems = WIN

Φοβερο after sales support.. απο εκει ειχα παρει και την Αγια u2311h μου, που δεν την βλεπω πια :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...