remalis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 410 muhaha χαχαχα αυτά είναι, περιμένουμε screenshot από 500/500 πολύ εθιστικό παιχνιδάκι ! καλά είσαι, εγώ κόλλησα κ την κοπέλα μου κ παίζουμε κ οι 2 μαζί. Αν κ να πω την αλήθεια δουλεύουμε πολύ με hint γτ αλλιώς είναι χαοτικά τα πράγματα.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εχω μεινει απο χτες στο panda from bear με ποιο ταιριαζει γιατι θα το σπασω τελειως;;;;; εχω βρει 140 στοιχεια να κατσω να το συνδιαζω ενα ενα δεν παιζει αν ειναι δυνατον.Το δοκιμασα χτες με εναν συνδιασμο και δεν το δεχτηκε,σημερα το πηρε...
aworldinagrainofsand Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αν κ να πω την αλήθεια δουλεύουμε πολύ με hint γτ αλλιώς είναι χαοτικά τα πράγματα. Εγώ προς το παρόν το έχω αποφύγει αλλά μου πήρες ώρες και ώρες για να βρω τα 256 !
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εχω μεινει απο χτες στο panda from bear με ποιο ταιριαζει γιατι θα το σπασω τελειως;;;;; εχω βρει 140 στοιχεια να κατσω να το συνδιαζω ενα ενα δεν παιζει αν ειναι δυνατον.Το δοκιμασα χτες με εναν συνδιασμο και δεν το δεχτηκε,σημερα το πηρε... ζουγκλα
andreapaog328 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 το worm from earth/bacteria πως διαολο βγαινει?
orotoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω φτάσει στον τίγρη αλλά.. για δες με ενέργεια ή με μπίστ + μπίστ
actorius Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Tiger: beast + earth Είμαι στα 204 με 6 ώρες ακριβώς! Αλλά δυστυχώς έχω πάρει πολλά hints γιατί ψάχνουμε μαζί με την κοπέλα μου κ δεν έχει υπομονή... Το ωραίο είναι οτι με το που βλέπουμε το hint πάντα λέμε Α ναιιιιιι πως δεν το σκεφτήκαμε.... Fail!
remalis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αλλά δυστυχώς έχω πάρει πολλά hints γιατί ψάχνουμε μαζί με την κοπέλα μου κ δεν έχει υπομονή... Το ωραίο είναι οτι με το που βλέπουμε το hint πάντα λέμε Α ναιιιιιι πως δεν το σκεφτήκαμε.... Fail! χαχαχα κ δω μια απ'τα ίδια btw κανείς δε το χει φτάσει 500/500 ακόμα??? έλα παιδιά , μη χαζεύουμε, πρέπει να βγάλουμε το insomnia ασπροπρόσωπο
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 222/500 5:41:30 για να τα βρω ολα τουτα thanks actorius για τη βοηθεια.Λοιπον το εχω παρατηρησει κ αλλη μια φορα,ισως ειναι και bug;;δεν μου πιανει τους συνδιασμους με την πρωτη,δηλαδη για την τιγρη το ειχα δοκιμασει κ εχτες και τιποτα.Σημερα που εκλεισα και ανοιξα την εφαρμογη το δεχτηκε.Ισως και να μην το τοποθετω σωστα; το ενα πανω στο αλλο βαζω ρε παιδι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.