Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενας φιλος μου εχει την asus en8500gt. Θελαμε να την συνδεσουμε με την τηλεοραση...

Μολις βαλαμε το καλωδιο πίσω στην καρτα η οθονη εσβησε. Σημα στην τηλεοραση δεν ειδαμε και η καρτα 2 μερες μετα καηκε.. Με την εγγυηση του δοσαν μια ιδια καινουρια.... Δοκιμασαμε και με αυτην να κανουμε συνδεση με την τηλεοραση και παλι εγινε ζημια... Οταν βαζω τους οδηγους της καρτας τα windows μετα την επανεκκινηση εμφανιζονται κατεστραμενα γραφικα... αλλα η καρτα με τους οδηγους των windows δεν εχει προβλημα...Καμια ιδεα ?

έχω ακριβώς την ίδια κάρτα. Καταρχάς πρέπει να την συνδέεις με την TV όταν το pc είναι κλειστώ γιατί κ εμένα όταν έβγαλα το svideo όταν ήτανε αναμένο το pc κ η τν μου βγάλανε πρόβλημα. πως συνδέεις το pc me thn tv?με svideo? δοκίμασε να κατεβάσεις νέους drivers απο το site της nvidia. τι λειτουργικό έχεις? Για να δείς σήμα πρέπει να βάλεις το καλώδιο στην tv k στην κάρτα όταν είναι κλειστό το pc κ όταν ανοίξει να πάς στο nvidia control center κ να πας εκεί που λέει manage multiple monitors ή κάπως έτσι κ να διαλέξεις clone or dual view !!!!

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το pc το κρατησανε στο μαγαζι για να το δουνε... παντως απο οτι φαινεται αχρηστευτηκε η καρτα και θα ζητησουμε αλλης εταιριας αυτη τη φορα... οι drivers ειναι οι τελευταιοι απο το site της nvidia. Απο οτι φαινεται το φιλαρακι μου εγκατελειψε την ιδεα της χρησης tv out....

Δημοσ.

Ρε παιδιά πού μπορώ να βρώ αντάπτορα απο S-Video σε Compositive. Πήρα μια GeForce Fx5200 απο έναν φίλο μου και δεν είχε το καλώδιο μαζι. Στο πλαίσιο που ρώτησα μου είπαν πως δεν πωλείτε ξεχωριστά. Ξέρει κανείς πού μπρώ να το βρώ μόνο του? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ρε παιδιά πού μπορώ να βρώ αντάπτορα απο S-Video σε Compositive. Πήρα μια GeForce Fx5200 απο έναν φίλο μου και δεν είχε το καλώδιο μαζι. Στο πλαίσιο που ρώτησα μου είπαν πως δεν πωλείτε ξεχωριστά. Ξέρει κανείς πού μπρώ να το βρώ μόνο του? Ευχαριστώ.

δες εδώ έχει τα πάντα !!!

Δημοσ.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο κατέληξα στα εξής.Θέλω να βλέπω τα hd rips μεσω του pciou μου στην hdtv.Το pc ,laptop δλδ έχει μια μπλε έξοδο (dvi ) και για να συνδεθεί με την hdtv θέλει ένα vga cable.

Ερωτημα 1 Που στο καλό το βρίσκω αυτό το πράγμα

2 κάρτα γραφικών intel 945gm on board(224 MB μνήμη).Παίζει κανά ρόλο αυτό δλδ θα εβλεπα καλύτερα με nvidia ή ati?Γιατί έχω και στο desktop μια 7800 gt αλλά η απόσταση δωματίου σαλονιού είναι 30μ και πάνω οπότε φαντάζομαι δεν παίζει τέτοιο καλώδιο:-(

3.Ρυθμίσεις κάνω και στην tv η μόνο στο wizard του laptop?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν το laptop έχει μπλέ έξοδο αυτή πρέπει να είναι vga k oxi dvi !!!

η tv σου λογικά θα έχει dvi οπότε θές ενα καλώδιο vga to dvi

μπορείς να πάρεις ένα κλασσικό vga καλώδιο από οποιοδήποτε μαγαζί με υπολογιστές κ εναν μετατροπέα από vga se dvi!!!

ρυθμίσεις μόνο στο laptop οι οποίες δεν ξέρω πιες είναι για την κάρτα σου

tv out έχει το λάπτοπ σου?αν ναι έχει svideo k με πόσα pins(4 or 7)?

30m καλώδιο δεν θα βρεις

Δημοσ.

Ναι vga είναι και όχι 30 μέτρα 30 βήματα είναι(χοντρικά 20 μέτρα αλλά και πάλι 300 ευρώ που είδα τιμές είναι πολλά).Πάντως ξεχνάω s video γιατί η θύρα του laptop έχει 7 pins ενώ της tv 4.Ούτε dvi έχει οπότε μένουμε με vga

Για ήχο τι κάνουμε?

Από ότι είδα υπάρχουν δυο τύποι τέτοιων καλωδίων

Ενα τέτοιο

και ένα τέτοιο.

Δημοσ.
Ναι vga είναι και όχι 30 μέτρα 30 βήματα είναι(χοντρικά 20 μέτρα αλλά και πάλι 300 ευρώ που είδα τιμές είναι πολλά).Πάντως ξεχνάω s video γιατί η θύρα του laptop έχει 7 pins ενώ της tv 4.Ούτε dvi έχει οπότε μένουμε με vga

Για ήχο τι κάνουμε?

Από ότι είδα υπάρχουν δυο τύποι τέτοιων καλωδίων

Ενα τέτοιο

και ένα τέτοιο.

για καλώδια δες εδώ

θές ένα 7pin svideo σε DVI or component... ψάξε λίγο το σίτε κ θα βρεις τα διάφορα καλώδια κ ανταπροτρες που θα χρειαστείς

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
στο νεο μενου της nvidia δεν μπορω να βρω την επιλογη για pal-b,μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

είναι εκεί που λέει βίντεο κ τηλεώραση -> Αλλαγή μορφής σήματος η HD

Δημοσ.

παιδια μια απορια.

Λοιπον εχωσυνδεσει την οθονη μου κανονικα στην μια dvi και εχω και μια 17αρα τηλιοραση και σκεφτηκα να τις εχω διπλα διπλα,για να τις χρισημοποιω σαν μια.Συνδεσα μεσω του TV-Out την τηλιοραση αλλα παρα ολα αυτα δεν γινεται να τις χρησιμοποιησω ταυτοχρονα και τις 2.

Κανω κατι λαθος?

Στο ccc μου δινει επιλογη να χρισιμοποιω μονο μια καθε φορα.Σκεφτηκα να την χρισιμοποιισω σαν extended desktop αλλα παλι τα ιδια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπερδευτικα ωρε παιδια.Εχω την ati 3850 .Exei 2 dvi.Θελω να συνδεσω την μια σε τηλεοραση με rca composite κιτρινο crt (analogiki).Πχ dvi με ανταπτορακι σε vga εχω ενα και μου λειπει αρα ενα καλωδιο.Δεν εχω βρει κατι ποθ να ειμαι σιγουρος.Υπαρχει??

http://www.pixmania.com/gr/gr/269253/art/hama/aiouooinao-dvi-anoaieeu-3.html

αυτο κανει δηλ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σου φίλε, Καταρχήν τι τηλεόραση έχεις? LCD plasma ή CRT (αναλογική)?

Εάν έχει LCD όλα είναι απλα με καλώδιο HDMI από τον υπολογιστή, χρησιμοποιόντας έναν adaptor από την DVI έξοδο της καρτας γραφικών σε HDMI, πας στην τηλεόραση και έχει ψηφιακό ήχο και εικόνα.

Αν όμως έχεις αναλογική τηλεόραση τότε με ένα καλώδιο δεν γίνετε.

Για την εικόνα ανάλογα με τις εισόδους της TV, θα χρησιμοποιήσεις SVIDEO από την έξοδο της κάρτας γραφικών στην TV

ή component (πάλι με ειδικό adaptor από DVI σε componenr 3xRCA)

Μπορείς το SVIDEO να το βάλεις σε scart adaptor και το scart στην τηλεόραση scart in

Για τον ήχο το απλο RCA κόκκινο άσπρο Δεξί/αριστερό για stereo από την έξοδο ήχου του υπολογιστή (κάρτας ήχου ή της motherboard)

ελπιζω να βοήθησα

Adaptors για εικόνα ήχο έχει και στο πλαίσιο και στο e-shop, αλλά και στα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών Κοτσόβολος κτλ εκεί θα τα δείς επάνω στα κουτιά τους έχουν και τις συνδεσμολογίες TV-PC DVD-PC DVD-ενισχυτή κτλ

Ελπίζω να βοήθησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...