patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Κάνε αυτό που έκανα κι εγώ, πάρε ένα αντάπτορα s-video σε rca και ένα mini jug για τον ήχο και ένα καλώδιο rca σε rca και είσαι έτοιμος!
c0nFuSeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδια εγω εχω μια Χ700 στο λαπτοπ κι πηρα ενα καλωδιο TV out -> scart. το συνδεσα ολα καλα αλλα ειναι ασπρομαυρα! τι φταει?
Dangelo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Πήρα μια ATI RX1300 256Mb με TV-Out! Έχω τους Catalyst 6.11 .Net Framework και το Catalyst Studio για τις ρυθμίσεις της κάρτας. Αυτο που θέλω να κάνω είναι να κάνω κλόνο το pc στην TV,... Η διαδικασία είναι απλή, με την μόνη διαφορά οτι δεν μου ενεργοποιεί το δεύτερο μόνιτορ (όπου θέλω να βάλω την TV) είτε το καλώδιο RCA το έχω συνδεδεμένο είτε όχι... έχει κανείς κάποια ιδέα τι παίζει?????
kastel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Τί κάνεις δηλαδή; Τι είναι το Catalyst Studio; Γιατί δε χρησιμοποιείς το CCC (Catalyst Control Center); Τί θες να κάνεις; Να βλέπεις ταινίες; Να παίζεις παιχνίδια; Να γίνει extended monitor;
madsc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις σου δουλεύουν πέρα από το clone; Οριζόντια/κάθετη επέκταση, Dual View; /sc
Dangelo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Θέλω να μεταφέρω την εικόνα του PC στην TV ρε παιδιά... Ναι δουλεύω το CCC (Catalyst Control Center) και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω δεύτερη οθόνη... πάω πάνω στην δεύτερη οθόνη, κάνω δεξί κλικ και activate και δεν κάνει τπτ... ο adaptoras της κάρτας είναι πάνω, και συνδεδεμένος με προέκταση RCA στην TV μου... καμιά ιδέα???? Αυτό που θέλω να κάνω είναι η TV να είναι Clone του μόνιτορ μου.
Dangelo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Το Πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή του αντάπτορα για το rca... διαφορετικό βίσμα για το s-video απ'όσο είδα... ty anyways...
nikolaos_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Συνδέω μια RADEON 9550 με μια τηλεόραση PHILIPS 20PF4121 (LCD) μέσω του DVI (DVI-I). Στις ρυθμίσεις χρησιμοποιώ σαν κλώνο την τηλεόραση. Σε ανάλυση 1024x768 που υποτίθεται υποστηρίζει η τηλεόραση, βλέπω στην οθόνη της τηλεόρασης ένα τμήμα του desktop (κινούμενο με το ποντίκι). Για να δω όλη την οθόνη πρέπει να ρίξω την ανάλυση σε 800x600. Έπαιξα αρκετά με τις ρυθμίσεις της RADEON, αλλά δεν έβγαλα άκρη στην ανάλυση 1024x768.
ntenis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 geia sas k apo mena.. ego 8a i8ela na mou peis kapoios ena ginete apo ti tv-out na deixnei allo pragma i tv k i o8oni na deixnei kanonika to desktop...diladi px na valo na vlepo apo to pc ena ergo sti tv k ego na douleuo kanonika sto pc eno paizei i tainia... i karta mou einai i gforce ti 4200 k exo dokimasei to tv-tool alla tpt...mipos mporei na me voi8isei kapoios?? thx
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 εχεις δοκιμασει με τους τελευταιους οδηγους της nvidia νομιζω οτι μπορεις να το κανεις αυτο μετο προγραμμα που εχει για 2 η και περισσοτερα παραθυρα λειτουργειας
21century Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μια ερωτηση σε φορητο που εχει s-video τι καλωδιο θελω για να το συνδεσω σε μαι τηλεοραση που εχει υποδοχη για σκαρτ και υποδοχη κεραιας, δεν θελω ομως να μπλεξω με πολλα καλωδια..
arisgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 υπαρχει ανταπτορας σε σκαρτ αν εχεις s-video καλωδιο. αν δεν εχεις υπαρχουν καλωδια απο s-video σε σκαρτ. σε μαγαζια ηλεκτρονικων εξαρτηματων θα βρεις σιγουρα.
arisgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 και εγω ειχα προβλημα με της 2 6600gt που εχω σε sli-mode. το καλωδιο tv out δεν το ειχαν μεσα οι καρτες ειναι bulk. εψαξα και βρηκα δυο-τρια καλωδια. εφτιαξα και ενα μονος μου αλλα τπτ στην tv εδειχνε μονο ασπρομαυρα ενω αν το εβαζα το ιδιο καλωδιο σε οθονη εγχρωμα. με το μονο που σωθηκα ειναι αυτο. τωρα ολα μια χαρα το συνδεσα στην δευτερη vga και δουλευω στο pc ενω τα παιδια βλεπουν βιντεο ενσυρματα στο σαλονι και το στελνω και στην κρεβατοκαμαρα ταυτοχρονα ασυρματα. και με μεγαλη διαφορα τιμης απο αλλου
sotosko Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Και εγω εχω ενα λαπτοπ με μια Nvidia GeForce Go 7600 και οταν το συνδεω με s-video με μια τηλεοραση Sony δειχνει ασπρομαυρα! Τι να κανω για να βαλω λιγο χρωμα στην ζωη μου ???
ntenis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 και εγω ειχα προβλημα με της 2 6600gt που εχω σε sli-mode. το καλωδιο tv out δεν το ειχαν μεσα οι καρτες ειναι bulk. εψαξα και βρηκα δυο-τρια καλωδια. εφτιαξα και ενα μονος μου αλλα τπτ στην tv εδειχνε μονο ασπρομαυρα ενω αν το εβαζα το ιδιο καλωδιο σε οθονη εγχρωμα. με το μονο που σωθηκα ειναι αυτο.τωρα ολα μια χαρα το συνδεσα στην δευτερη vga και δουλευω στο pc ενω τα παιδια βλεπουν βιντεο ενσυρματα στο σαλονι και το στελνω και στην κρεβατοκαμαρα ταυτοχρονα ασυρματα. και με μεγαλη διαφορα τιμης απο αλλου oraios...alla pos akrivos to ekanes???to idio pragma 8elo k go..exo sundesei ti tv me kalodio apla 8elona deixnei ergo eno ego douleuo sto pc..thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα