nadware Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος έμπειρος; Έχω έναν νέο, φορητό PC (Acer Aspire 1362LM) ο οποίος μεταξύ άλλων διαθέτει έξοδο S-Video (7 pins!) (VIA/S3G UniChrome Pro IGP.Internal.64MB) για σύνδεσή με εξωτερική οθόνη VGA, προβολέα ή TV με είσοδο S-video. Διαθέτω δυο TV Philips (παλαιότερης τεχνολογίας). Η μία διαθέτει είσοδο Scart, ενώ η άλλη εκτός από Scart, είσοδο (2 «καρφιά») audio & video. Λόγω ότι στο εμπόριο δεν κατάφερα να βρω καλώδιο S-Video με 7 pins, χρησιμοποίησα ένα απλό με 4 pins σε Scart. Δυστυχώς, με μερικές ρυθμίσεις στην κάρτα (όσες γνωρίζω…) δεν κατάφερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη δεύτερη περίπτωση, με καλώδιο S-Video με 4 pins σε «καρφί», κατάφερα να στείλω εικόνα στην TV, αλλά ασπρόμαυρη! Έχοντας απογοητευτεί, παρακαλώ για οποιαδήποτε βοήθεια!!!
papazaf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 υπαρχει κανενα registry tweak ετσι ωστε να κανει force στο tv out. ρωταω γιατι οταν κανω reboot το laptop χανει την ρυθμυση clone και βγαζει σημα μονο στο μονιτορ. εχει κανεις καμια ιδεα?
snik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Θα ηθελα να μου πειτε τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να συνδεσω το PC σε μια τηλεοραση THOMSON 32 ιντσων (κανονικη οχι LCD) η καρτα γραφικων μου ειναι ati radeon 9600 xt βασικα το θελω για να παιζω παιχνιδια καλυτερα αν ξερετε κατι παρακαλω βοηθηστε Ευχαριστω
stehellas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 klaispera se olous thelo na doso shma sth t.v me rsa giro sta 15m tha exw apolia eikonas ? logo toy megaloy mikoys kalodioy ?
grjohn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Παιδιά εγώ παρήγγειλα αυτό: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3759&item=5177927483&rd=1 Μπορεί να έκανα και βλακεία αλλά μπορεί έτσι να λυθεί το πρόβλημα με την ασπρόμαυρη οθόνη. Η κάρτα μου έχει s-video και vga out. Οπότε τώρα θα δοκιμάσω να πάρω σήμα από το vga μήπως και γίνει τίποτα καλύτερο.
vassilis 1979 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Peira xtes mia karta Ati Radeon 9600 kai afou meta apo 1000 kopous katafera na dw sthn T.v ta blepw aspromayra ' date=' mporei na boh8hsei kapoios?? Thnaks:)[/quote'] telika file mou vrikes kapoia akri? exw akrivos to idio provlima. eimai apelpismenos!!!!!!!!!!!!!
fmnstr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 kai egw blepw se mia sony 14" me ypodoxi scart aspromaura apo to desktop pc me ati 9700 pro kai apo to laptop fujitsu amilo a1630 pali me ati 9700 pro..exw dokimasei oles tis ryhtmiseis xwrwn gia pal/ntsc kai den lythike to problima...Palaiotera apo to desktop pc me mia nvidia GF 3 Ti 500 ebgala mia xara stin idia TV...
madsc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Όσοι έχετε πρόβλημα με το χρώμα στο tv-out κ έχετε ρυθμίσει το TV format σε Pal-B το πιθανότερο είναι να χρειάζεται να δηλώσετε στα drivers τoν τύπο του καλωδίου που έχετε συνδέσει την τηλεόραση σας (Ισχύει για ΑΤΙ & nVidia). Άσχετα με τους αντάπτορες που τα έχετε συνδέσει (scart κτλ) τα σήματα μεταφοράς εικόνας είναι 2 εδώ, composite + s-video. Για nVidia που έχω εδώ, με ενεργοποιήμένο το dual-view δεξί κλικ properties σε ένα κενό σημείο του desktop σας. Στα Settings => advanced => GForce xx xxxx Στο nview display settings θα δείτε σε εικόνες ένα monitor + μια tv Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα της tv => Select tv format => advanced Στο 1o menu επιλέξτε B/PAL για τηλεόραση αγορασμένη στην Ελλάδα. Στο 2ο menu η default επιλογή είναι auto αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει πάντα όπως θα έπρεπε. Εκεί επιλέξτε s-video ή composite ανάλογα με το καλώδιο που έχετε χρησιμοποιήσει για τη σύνδεση. hints: Στην ίδια καρτέλα πατήστε device adjustments. Τερματίζοντας το flickerfree βοηθάει σε καλύτερη απεικόνιση του λευκού, όσον αφορά τη θέαση ταινιών. Tην ίδια ρύθμιση πρέπει να δώσετε κ σε ati κάρτες. Κ σε αυτές είναι ανεξάρτητο το θέμα της έκδοσης των drivers. /sc
bomberb17 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Προσπαθώ όλη μέρα να καταφέρω το tvout να δουλέψει αλλά τίποτα. Έχω FX5700LE με drivers 77.72. Στην κάρτα έχω συνδέσει ένα καλωδιάκι που στην ουσία μετατρέπει το S-Video out της κάρτας σε RCA. Και μετά με ένα απλό RCA καλώδιο στην τηλεόραση. Φαίνεται ότι πηγαίνει σήμα στην τηλεόραση αλλά δε βλέπεται καθόλου! Λες και πας να πιάσεις filmnet χωρίς αποκωδικοποιητή... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε... Η τηλεόρασή μου είναι μια Sony σχετικά καινούρια (δεν πρέπει να είναι πάνω από 4 χρόνων) και η RCA θύρα της δουλεύει μια χαρά με την dxr3 decoder κάρτα μου οπότε δεν έχει η TV πρόβλημα ούτε τα καλώδια. Την τηλεόραση την αναγνωρίζει σαν 2η οθόνη το nview με τσεκαρισμένο το PAL-B. Δεν αλλάζει όμως το refresh rate, είναι 60Ηz η μόνη επιλογή και απ'οσο ξέρω η TV θέλει 50... (μπορεί να φταίει αυτό) Τα ίδια μου κάνει και με το tvtool. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
madsc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 50-60Hz είναι το stadar στην Ελλάδα (ίδιο με τη συχνότητα του ρεύματος)) οπότε από εκεί είσαι εντάξει μην ανησυχείς. Δοκίμασε να παίξεις κάποιο *.avi αρχείο για αρχή ή κάποιο dvd επιλέγοντας την επιλογή remove macrovision protection από το tv tool. Δοκίμασε κ τους 2 τύπους του καλωδίου στις επιλογές των drivers όπως αναφέρεται από πάνω. Βάση της συνδεσμολογίας που αναφέρεις θα πρέπει να δουλεύει σωστά με composite επιλογή στο καλώδιο. Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις επιλέξει 800*600 ανάλυση για την tv σου στα drivers. /sc
vageco Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 se emena simvenei to problhma Q dhladh ta dixnei aspromaura ..to thema einai pos ta dixnei allote aspromaura kai allote exroma....analoga pos tou katsei...to thema einai pos h karta grafikon einai mia ths plakas twister-k pou exei valei h compaq se polla palia forita...arxika oi odigoi den ipostirizan kala to PAL meta apo vgalan kapos pio kalous drivers alla ta idia...to exw dokimasei se 3 TV kai padou ta idia...
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Paidia apoti exw katalavei poly mpelalidikes oi Kartes TV kai 8eloun poly prosoxh prin thn agora
tolis_21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 exw mia radeon 9550 me xp.exw syndesi to pc me kalwdio stin tv.otan kanw epanekkinisi ston ypologisti fainetai to sima twn xp sti tv alla otan anoigei to desktop sto pc i tv einai mavri.prospathisa na mpw sto properties->settings->advanced alla me vasi ayta pou diavasa edw tha prepei nayparxei mia epilogi gia tv.egw tleytaio tab vlepw color management. kamia idea?
Hector__21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Geia xara! Den mporo na katalavo eilikrina ti paizei me aytes tis tv-out kartes!Exo ena laptop me ATI X700 k oso k an prospatho monimos stin TV emfanizontai aspromavra. Exo valei PAL-B. Sta kalodia eno exei tis 2 epiloges protou syndeso tin TV me to pou tin syndeo mou emfanizei mono ti mia(s-video). Profanos anixnevei to kalodio!tote omos giati de vgazei xroma????????? HELPPPPP!!!!!!! Eyxaristo prokatavolika k kales giortes se olous!!
boredmind Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Peira xtes mia karta Ati Radeon 9600 kai afou meta apo 1000 kopous katafera na dw sthn T.v ta blepw aspromayra ' date=' mporei na boh8hsei kapoios?? Thnaks:)[/quote'] pws eides me to tvout egw de mporw na kanw to tvout na doulepsei sto pc mou me poio programma?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα