Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego exo Radeon 9000 Pro, kai doulepsa to tv-out mia xara!

Omos den apeikonizei KANENA video sthn TV. Oute divx paizei, oute mpeg paizei, oute dvd paizei!

Bgazei mayro to opoio parathiro (eite einai windows media player, eite einai powerdvd, eite einai windvd) kai de deixnei tipota!

De nomizo oti exei na kanei me to macrovision. Ti kanoun?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Exo mia Ati 9700pro kai to tv out mou doulevei mia xara..Afto pou thelo na rotiso einai an ginetai na exo stin tv px mia tainia na paizei kai stin othoni tou pc na deixnei to kanoniko desktop..Exo kai to multidesk kai to hydravision alla den exo kataferei kati..

As mou pei kapoios an iparxei afti i dinatotita esto kai me kapoio allo programma..

Efxaristo!!

Δημοσ.
Ego exo Radeon 9000 Pro' date=' kai doulepsa to tv-out mia xara!

Omos den apeikonizei KANENA video sthn TV. Oute divx paizei, oute mpeg paizei, oute dvd paizei!

Bgazei mayro to opoio parathiro (eite einai windows media player, eite einai powerdvd, eite einai windvd) kai de deixnei tipota!

De nomizo oti exei na kanei me to macrovision. Ti kanoun?[/quote']

Αυτό γίνεται επειδή έχεις ενεργοποιήσεις την ταυτόχρονη προβολή και στο monitor και στην tv.

Για να δεις σωστά στην tv πάτα alt+f5 για να ενναλλάξεις την προβολή εικόνας απο το monitor στην tv και αντιστροφα.

Δημοσ.
Exo mia Ati 9700pro kai to tv out mou doulevei mia xara..Afto pou thelo na rotiso einai an ginetai na exo stin tv px mia tainia na paizei kai stin othoni tou pc na deixnei to kanoniko desktop..Exo kai to multidesk kai to hydravision alla den exo kataferei kati..

As mou pei kapoios an iparxei afti i dinatotita esto kai me kapoio allo programma..

Efxaristo!!

Μπορείς να κάνεις ένα κόλπο.

Ενεργοποιείς την δυνατότητα της κάρτα να διπλασιάζει το μέγεθος του desktop και να το μοιράζει σε 2 οθόνες. H αριστερή θεωρείται το monitor και η δεξιά η tv.

Μετά την ώρα που παίζει η ταινία, σέρνεις το παράθυρο δεξιά έξω από τα όρια του desktop που βλέπεις στο pc. Τότε η εικόνα της ταινίας μεταφέρεται στην tv, ενώ στο monitor βλέπεις ένα άδειο desktop.

Δημοσ.

Εγώ συνδέω τον φορητό με τη Tv και το σήμα δέν είναι πολύ καλό. Δέν έχει καλή ευκρίνεια, έχει έντονους χρωματιστούς κόκους(ελπίζω να κατάλαβε κάποιος) χωρίς όμως να αποδίδει ένα πιό vivid χρώμα. Επίσης, πολλές φορές(ίσως έχει να κάνει με την ποιότητα του δίσκου), κόβει frames, κολλάει η εικόνα.

Ο φορητός είναι ένας Fujitsu/Siemens Amilo D 2,4GHz, 256MB Ram, 30GB HD και με Mobility Radeon chip απάνω. Προφανώς είναι εφοδιασμένο και με dvd drive :P

Δημοσ.

Na po ki ego ena prob pou me exei talaiporisei tis teleftees meres... Mou edose enas filos mou tin Radeon 9500PRO kai syndeontas tin TV meso scart, den exei kataferei pote na tin dei. Den xero an xreiazetai kapoia epipleon rythmisi sto bios i kapou allou, pantos sta properties tis kartas, den einai ON i tv. Epsaksa sto site tis ATI alla distixos tipota.... Oi drivers tis kartas mou einai oi telefteoi catalyst. HELP anyone????

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να αναφέρω και γώ το πρόβλημά μου μπας και βρώ απάντηση.

Έχω μια GeForce4 440MX DDR 128RAM AGP 8X μάλλον Αοpen και λέω μάλλον γιατί στο site της Αοpen δεν υπάρχει το μοντέλο αυτό. Τέλος πάντων.

Έχω επίσης τα τελευταία drivers της Nvidia 52.16. Ε λοιπόν ενώ μπορώ να ενεργοποιήσω την TV out (και μέσω των ρυθμίσεων και μέσ TVtool) δεν βλέπει με τίποτα τις επιλογές dualview(clone , παράθεση κλπ) με άλλα λόγια δεν μπορώ να ενεργοποιήσω συγχρόνως και ΤV out και VGA out. Υπόψη ότι την διαδικασία την ξέρω πιστέυω καλά γιατί έχω ενεργοποιήσει GeForce4 κάρτες σε άλλους 3 υπολογιστές. Υποψιάζομαι την κάρτα....Μήπως κάποιος έχει την ίδια ή γνωρίζει για το πρόβλημα?

Δημοσ.

Παίδες έχω πρόβλημα με το tv-out του φορητού. Το συνδέω με το scart της τηλεόρασης (μια Sony 21" καινούργια είναι) και παίρνω ασπρόμαυρη εικόνα. Ο φορητός είναι ένας Gericom με ATI mobility Radeon 7500. Στα settings της εξόδου για την tv λέει ΝTSC B και όχι PAL, αλλά πουθενά δε δίνει επιλογή για να το αλλάξεις αυτό. Πως μπορώ να βάλω PAL; Γίνεται; Χρειάζεται κανά προγραμματάκι; Η μήπως φταίει κάτι άλλο για την ασπρόμαυρη εικόνα; Τα φώτα σας παρακαλώ!!!

Δημοσ.

Να ρωτησω και αγω κατι. Πηρα τη Radeon 9800 Pro και ολα ειναι ενταξει στο TV out. Μονο που η αναλυση στην τηλεοραση ειναι 1280χ1024 καθε φορα που την ενεργοποιω. Πως μπορω να την αλλαξω σε 800χ600 και να παραμενει εκει καθε φορα που παταω alt+F5, και οταν γυρναω παλι στο μονιτορ του PC να ειναι 1280χ1024?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

magkes exw mia ATI Radeon 9600 XT ths Club-3d.tv-out bgazw apo s-video to xwnw se ena adaptora pou pairnei kalwdio svideo kai ixo apo tin sound blaster.ola ayta mesw scart ta bazw se ena video grundig kai apo kei sti tv.toso kairo pou eixa mia geforce4 mx 440 eblepa kanonika tv.twra enw tin energopoiw ti tv apo ta display properties de fainetai tipota.ti mporei na ftaiei???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να βάλω ΔΥΣΚΟΛΑ?????

Οκ. Λοιπόν έχω ένα laptop απο τo Πλαίσιο(TURBO-X). Έχει και S-Video και εξοδο για μονιτορ απο pc. To θέμα ειναι οτι οταν προσπαθω να το συνδεσω με ΤV (και δοκιμασα σε τρεις διαφορετικες) δεν τις βλεπει.Το καλωδιο είναι SCART και εχει ενα διακοπτακι ΙΝ/ΟUT επάνω.Απο την εξοδο του S-Video βγαζω καλωδιο στο scart και μετα στην TV. Δεν βλεπει ομως το laptop την TV. Αν όμως συνδεσω το scart με την εξοδο για κανονικο pc μονιτορ τοτε βλεπει την τηλεοραση για generic monitor, αλλα παλι δεν εχω σημα (χιονια στην tv).

ΕΡΩΤΗΜΑ:

α) Το $%$##$% το SCART σε ποια ενδειξη πρεπει να ειναι ?? IN ή OUT ???

β) Πως να ρυθμίσω το PAL ? (Το laptop έχει ΙΝΤΕL κάρτα γραφικών )

γ) Πρέπει να τρέξω κάποια εφαρμογή για να δω σήμα στην τηλεόραση (πχ PowerDVD ) ή θα δω το DESKTOP????

OΠΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... ( Γιατί αμα μπλέξεις με Πλαίσιο και Intel ... δεν ήξερα δεν ρώταγα...)

Δημοσ.

Να αναφέρω και γώ το πρόβλημά μου μπας και βρώ απάντηση.

Έχω μια GeForce4 440MX DDR 128RAM AGP 8X μάλλον Αοpen και λέω μάλλον γιατί στο site της Αοpen δεν υπάρχει το μοντέλο αυτό. Τέλος πάντων.

Έχω επίσης τα τελευταία drivers της Nvidia 52.16. Ε λοιπόν ενώ μπορώ να ενεργοποιήσω την TV out (και μέσω των ρυθμίσεων και μέσ TVtool) δεν βλέπει με τίποτα τις επιλογές dualview(clone , παράθεση κλπ) με άλλα λόγια δεν μπορώ να ενεργοποιήσω συγχρόνως και ΤV out και VGA out. Υπόψη ότι την διαδικασία την ξέρω πιστέυω καλά γιατί έχω ενεργοποιήσει GeForce4 κάρτες σε άλλους 3 υπολογιστές. Υποψιάζομαι την κάρτα....Μήπως κάποιος έχει την ίδια ή γνωρίζει για το πρόβλημα?

Πάρε ένα μετατροπέα dvi σε vga k κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...