TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πρέπει στην TV το καρφί να είναι στο ίδιο κανάλι με το hdmi για να παίξουν μαζί αλλιώς ό,τι και να κάνεις δεν θα παίξει. Για να μην ψάχνουμε manual πάρε μια φωτογραφία από το πάνελ με της εισόδους της TV σου(έστω και από το εγχειρίδιο)για να δούμε τι μπορείς να κάνεις.
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αυτο ειναι το πισω μερος της τηλεορασης αδερφε . Εχω βαλει το καρφί απο την κάρτα ήχου στο Audio in Στο ιδιο καναλι με το HDMI λες... Δηλαδη αν το συνδεσω με VGA θα ειναι ΟΚ οπως το εχω τωρα ; Επειδη ειναι με HDMI γινεται η ζημια ;
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ναι έτσι φαίνεται ,το λέει κιόλα ότι το audio είναι για το rgb/dvi.
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 απο dvi που εχει η καρτα γραφικων μου το οδηγω σε HDMI . Λαθος μου ε ; Αστο θα αφησω τα ηχεια πανω . Δεν αλλαζω καλωδια τωρα τα εχω περασει σε καναλια πισω απο το συνθετο χεσε μεσα ... Απο την αλλη δεν μπορω να απενεργοποιησω με καποιο τροπο την εξοδο του ηχου απο το HDMI και να την ενεργοποιησω απο το audio in ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα