Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής. Έχω κάρτα γραφικών Nvidia FX 5200 και προσπαθώ από εχτές να συνδέσω σ'αυτή οθόνη και LCD TV (σε HDMI). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δε μπορώ να κάνω με τίποτα κλώνο τις 2 οθόνες. Την TV την αναγνωρίζει κανονικά, κάνει extend και προβολή μόνο σ'αυτή. Αλλά duplicate με τίποτα. Επιλέγω την ίδια ανάλυση και στις δύο οθόνες (1280χ1024) μια που αυτή είναι η μέγιστη που υποστηρίζει το monitor μου. Το παράξενο είναι πως μόλις πατάω duplicate το monitor μου βγάζει black και σ'ένα παράθυρο γράφει... not optimal mode, reccomended mode 1280X1024 60Hz! Ά να σας πω πως και τα Hertz και στις δύο τα τσέκαρα και είναι στα 60. Προσπάθησα τόσο απ'τις ιδιότητεσς οθόνης όσο και από το Nvidia Control Panel που έχει επιλογή cloning αλλά τίποτα! Και τώρα το καλύτερο. Το είχα καταφέρει πριν καμιά εβδομάδα, είμαι 100% σίγουρος στην ίδια ανάλυση. Απλά από τότε έκανα format. Πάντως εγκατέστησα εννοείται τους τελευταίους drivers της κάρτας εκ νέου. Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα Acer Aspire 5930G με την Nvidia 9600M GT. Ήθελα να το συνδέσω στην τηλεόραση, μια Samsung LCD. Συνδέεται κανονικά και δεν υπάρχει πρόβλημα με κανένα είδος προβολής (clone κλπ). Το πρόβλημα ξεκινάει όταν πάω να βάλω κάποιο παιχνίδι να παίξει. Αυτόματα βγάζει ένα μήνυμα στην οθόνη (Δεν υποστηρίζεται) και μαυρίζει η οθόνη. Η σύνδεση γίνεται με καλώδιο VGA και χρησιμοποιώ Win7. Ξέρει κάποιος πώς θα το λύσω το θέμα;;;

Ευχαριστώ :rolleyes:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα Acer Aspire 5930G με την Nvidia 9600M GT. Ήθελα να το συνδέσω στην τηλεόραση, μια Samsung LCD. Συνδέεται κανονικά και δεν υπάρχει πρόβλημα με κανένα είδος προβολής (clone κλπ). Το πρόβλημα ξεκινάει όταν πάω να βάλω κάποιο παιχνίδι να παίξει. Αυτόματα βγάζει ένα μήνυμα στην οθόνη (Δεν υποστηρίζεται) και μαυρίζει η οθόνη. Η σύνδεση γίνεται με καλώδιο VGA και χρησιμοποιώ Win7. Ξέρει κάποιος πώς θα το λύσω το θέμα;;;

Ευχαριστώ :rolleyes:

Δοκίμασε να κατεβάσεις νέους drivers για την κάρτα γραφικών ή άλλο ειδικό πρόγραμμα πολλαπλών προβολών. Δοκίμασε επίσης να ορίσεις ως κύρια οθόνη προβολής την τηλεόραση και όχι την οθόνη του laptop.

Επίσης, το ίδιο γίνεται και όταν χρησιμοποιείς καλώδιο s-video?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα:) αγορασα την 6950 και χθες την εγκαταστησαμε με ενα φιλο. το προβλημα μου ειναι πως οταν συνδεω με HDMI καλωδιο pc και τηλεοραση,η εικονα ειναι πιξελιασμενη και θολη. πειραξαμε διαφορα στις ρυθμισεις αλλα δεν βγαλαμε ακρη,οποτε αρχισε το googling,ωσπου βρηκα ενα θεμα στο οποιο ενα παλικαρι ειχε το ιδιο προβλημα με HDMI αλλα οχι με DVI, κατι που ισχυει και στη δικη μου περιπτωση. δυστυχως αυτο το θεμα δεν προχωρησε με καποια λυση,οποτε θα ηθελα να σας ρωτησω εαν σας εχει συμβει κατι τετοιο ή αν γνωριζετε σχετικα. η οθονη μου ειναι η Samsung SyncMaster 2333HD.

σημειωση: απο τις ρυθμισεις οταν συνδεω με dvi,μου αναγνωριζει την οθονη ως SyncMaster(2333HD) ενω με hdmi μονο ως SyncMaster. τωρα δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο,απλα το αναφερω.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα κι από μένα...

Έχω ένα θεματάκι με τη σύνδεσή μου της κάρτας με την τηλεόραση. Έχω μια LED Samsung 5500 και την κάρτα της υπογραφής μου. Έβαλα έναν αντάπτορα στην δεύτερη έξοδο και ένα δεκάμετρο καλώδιο HDMI. Το θέμα είναι ότι, όταν παίζω κάποια παιχνίδια σε μεγάλες αναλύσεις, (Anno 1404, Warfare 3, Titan Quest) μου μαυρίζει στιγμιαία η τηλεόραση... Επανέρχεται βέβαια αμέσως, αλλά μπορεί να το κάνει και πέντε φορές σερί, οπότε είναι κουραστικό... Εικάζω ότι μπορεί να θερμαίνεται, γιατί μου βγάζει και κάτι μικρές οριζόντιες γραμμές διάσπαρτες στην τηλεόραση... Οδηγούς από όσο ξέρω έχω τους τελευταίους.

Καμμιά ιδέα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καμμιά ιδέα για το θέμα μου; Να φταίει η κάρτα γραφικών μου; Είναι αδύναμη;

Δοκίμασα να μειώσω την ανάλυση, αλλά κάνει τα ίδια... έβαλα και την τηλεόραση ως πρωτεύον monitor, αλλά και πάλι.

Καμμιά σκέψη;

Δημοσ.

Τα 10 μέτρα είναι αρκετά πολλά για HDMI αν δεν είναι καλής ποιότητας,πόσο το πλήρωσες;

ενδέχεται και οι συνδέσεις κάπου να είναι λάσκα και να παίζει το σήμα,λίγο να κουνιέται φτάνει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τον αντάπτορα DVI -> HDMI πλήρωσα 7 ευρώ και για το 10μετρο καλώδιο άλλα 13.

Να επενδύσω σε ένα καλύτερης ποιότητας λέτε; Νομίζω όμως ότι στην αρχή, πριν ένα μήνα δηλαδή περίπου που πήρα την τηλεόραση, δεν μου τα έκανε αυτά...

Δημοσ.

Πρώτα τρέξε το furmark να μας φύγει η περιέργεια για το αν φταίει η κάρτα γραφικών.

Βγάλε βάλε το καλώδιο στην δεύτερη φορά αρχίζει να χαλάει ήδη... :-( (Τα χαμηλής ποιότητας)

Είναι λίγο μπελάς αλλά αν μπορείς βάλε τον Η/Υ κοντά και δοκίμασε με κάποιο κοντό καλώδιο.

Δημοσ.

ΟΚ, δοκίμασα το FurMark, και με τη μία και έχοντας ανάψει πριν λίγο τον υπολογιστή, εκτός των πολύ λίγων frames (12 @ 1920χ1080 με 4xAA) μου δείχνει ότι ξεκινάει στους 69 βαθμούς και στο τέλος έχει φτάσει στους 81...

Χμμμ.... very peculiar I would say...

Επίσης, αποσύνδεσα και ξανασύνδεσα δυο - τρεις φορές το HDMI μου και τώρα δεν κάνει αυτά που έκανε... θα τρέξω Warfare 3 τώρα να δω under stress τί γίνεται...

Ευχαριστώ για την καθοδήγηση πάντως...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κρατησω σαν κυρια οθονη μονο την τηλεοραση, χωρις να εχω αλλη οθονη....

Δημοσ.

Τόσο γενικά που ρωτάς.....ναι γίνεται, αλλά

Θα πρέπει να έχει καλή ανάλυση/ποιότητα για να βλέπεις τι γίνεται χωρίς να ζαλίζεσαι μετά από 10'

Θα πρέπει να έχεις πρόσβαση σε μια κανονική οθόνη σε περίπτωση που θα κολλήσει το bios,εκτός και αν η TV σου μπορεί αν δείξει τόσο χαμηλή ανάλυση,πρέπει να το δοκιμάσεις δηλαδή.

Δημοσ.

καλησπερα . Εχω το εξης προβλημα

Εχω το pc μου πανω σε μια 42 LG PQ2000 plasma . Εικόνα μια χαρά DVI --> HDMI σύνδεση

Βγάζω καρφί απο την κάρτα ήχου μου και την οδηγώ στο Audio In της τηλεόρασης . Η λογική δεν είναι να έχω ήχο απο τα ηχεία της τηλεόρασης ; Δεν έχω ήχο καθόλου . Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ; Windows 7 Home Premium φοραει το pc μου . Η κάρτα λειτουργεί κανονικά με ηχεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...