panathas1908 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Παιδια υπαρχει τροπος να δω κανονικα οπως βλεπω το pc μου να το δω στην τηλεοραση μεσω καποιου καλωδιου???
RcManiac Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δες τις εξοδους τις καρτας γραφικων σου και τις εισοδους της TV .
panathas1908 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 φιλε δεν εχω ιδεα απο αυτα μπορεις να μου εξηγησεις λιγο καλυτερα τι πρεπει να κανω..που βρισκονται κτλ
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Φυλλάδια ξέρεις να διαβάζεις; Στο φυλλάδιο/εγχειρίδιο της κάρτας γραφικών αναφέρονται αναλυτικά πια βύσματα έχεις,και πώς συνδέονται.
RcManiac Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Πες μας τι ειδοδους εχει η TV , κοιταξε απο πισω . Πρεπει να ειναι καπως ετσι : και κοιτα και τι εξοδους εχει η καρτα γραφικων σου , που βρισκετε πισω απο το PC σου , Εσυ βλεπεις μονο τις εξοδους και οχι ολη την καρτα οπως στην παρακατω φοτο : Αλλιως πες μας ποια TV και ποια καρτα γραφικων εχεις να βρουμε τι καλωδιο χρειαζεσαι
panathas1908 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 παιδια σορυ αν πω καμια λαλακια...εχω καρτα direct x kai tv grundig..και απο τι καταλαβα η tv μου εχει εισοδο για τα ασπρο κοκκινο και κιτρινο καλωδιο (αυτα του ps) εχει επησης και την γαλανη την φισα που διχνει η εικονα λιγο δεξια της μεσης πανω..και η καρτα μου αν καταλαβα καλα εχει μια απο τις 2 φισες που υπαρχουν στην εικονα και το στρογγυλο ---------- Προσθήκη στις 16:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ---------- ????????????????????????????????????????????????????????????
vlachaquito Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 καλησπερα, εχω και εγω ενα προβλημα με την εξοδο hdmi του φορητου και ελπιζω εδω να ειναι το σωστο σημειο. εχουμε και λεμε hp pavillion dv6- 1160ev, windows vista, nvida 9600m gs με τους τελευταιους driver. Συνδεοντας με το καλωδιο hdmi την lg τηλεοραση δεν καταφερνω να κανω τπτ. Apo to control panel δεν φαινεται πουθενα συνδεδεμενη η τηλεοραση, ενω στην lg μου λεει Χωρις Σημα. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να μην πηγαινει καλα?? Thanx
cleeverblade Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 έχεις δοκιμάσει με άλλους drivers? όταν λες τελευταίους drivers εννοείς από αυτούς που δίνει η hp στη σελίδα της ή τους τελευταίους της nVIDIA? μήπως έχει κουμπί ενεργοποίησης του HDMI?
neo24gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια,εχω την eah4850 ,θελω να συνδεσω την τηλεοραση μου στο tvout Που δινει η καρτα! οταν συνδεω τα rca στην καρτα γραφικων και μετα στην τηλεοραση,μου ακυρωνει την οθονη υπολογιστη και μου εμφανιζει την επιφανεια εργασειας μονο στην τηλεοραση! οταν αποσυνδεσω το καλωδιο απο την τηλεοραση δεν μου επαναενργοποιειται η οθονη του υπολογιστη με αποτελεσμα να πρει να κανω επανεκινηση για να την δει! θελω οτι δειχνει η οθονη του υπολογιστη να δειχνει και η τηλεοραση με την οποια την συνδεω μεσω tv out! γινεται? ποιες ειναι οι ρυθμισεις?
cleeverblade Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 όταν είχα ATi δούλευα πολύ το ATi Tray Tools... έχει όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζεσαι για να ρυθμίσεις το TV-out όπως το θες!
neo24gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 όταν είχα ATi δούλευα πολύ το ATi Tray Tools... έχει όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζεσαι για να ρυθμίσεις το TV-out όπως το θες! εχω εγκατεστημενο το ati tray tools! αλλα δεν βρισκω πουθενα τετοιες ρυθμισεις! εκτος και να μου διαφευγουν απο το αγχος μου να το κανω να λειτουργησει... καμια βοηθεια επιπλεον στις συγκεκριμενες ρυθμισεις...?
cleeverblade Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 http://www.hardwareheaven.com/windows-xp-radeon-display-drivers/118658-tv-out-omega-ati-drivers-video-mode.html#post969039
neo24gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 http://www.hardwareheaven.com/windows-xp-radeon-display-drivers/118658-tv-out-omega-ati-drivers-video-mode.html#post969039 δεν υπαρχει επιλογη display οταν κανω δεξι κλικ πανω στο εικονίδιο atitra tools!
Alexander000000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Για σας. Εχω laptop HP-Pavilion dv5 και προσπαθω να το συνδεσω στην tv με καλωδιο hdmi αλλα δεν γινετε τιποτα η οθονη της tv παραμενη μαυρη.
vlachaquito Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Το ιδιο και σε εμενα, οπως εγραψα πιο πανω αλλα δεν ειδα προκοπη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα