Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εκαταστήσει τον τελευταίο χρόνο όλους τους νέους drivers για την 7950Gt πάνω σε XP home edition αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταφέρω είναι να λειτουργήσει το TV-out. μετους 169.04 τα κατάφερα αλλα είναι αρκετά παλιοί και αναγκα΄ζομια και λειτουργώ ακόμη με αυτούς. Έχω δοκιμάσει τα πάντα που είναι μέσα στις δυνατότητές μου αλλά τίποτισ.... Any help?

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
έχεις δει διαφορά στις επιδόσεις των 3D εφαρμογών που δουλεύεις μεταξύ των 169.04 και των τελευταίων driver της nVIDIA?

Να σου πω την αλήθεια το μόνο που παρατήρησα είναι ότι τα γραφικά στο cod4 είναι σπασμένα με οποιδήποτε αλλον driver εκτός των 169.04

Τελικά κατάφερα και έβαλα και τους 175.16 και λειτουργεί το tv-out αλλά και πάλι μάπα τα γραφικά...

Μάλλον θα βάλω τους 169.04 τελικά....

γενικά τα αντικείμενα δεν είναι ευθύγραμμα αλλά δημιουγεί σπασίματα και είναι άσχημο....

Έλεος

Δημοσ.

αυτό που λες μπορεί να οφείλεται σε διαφορά στα FPS (περισσότερα ή και λιγότερα) που έχεις με άλλους drivers με αποτέλεσμα να σου παρουσιάζεται το φαινόμενο του "tearing" .. γενικά πάντως, αν είσαι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις των 169.04 και δεν έχεις κάποιο bug που να χρειάζεσαι λύση με νεότερο driver, καλύτερα να μείνεις με τους 169.04 γιατί όπως θα κατάλαβες αν διάβασες τα προηγούμενα posts, η "καλή" μας nVIDIA έχει εγκαταλείψει το θέμα TV-out !!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά σας.

Μέχρι προχτές έβλεπα όλα τα γνωστά format video (mpg, avi, wmv, mov κλπ) από το pc στην crt TV μου. Εδώ και 2 μέρες, ενώ απεικονίζονται τα πάντα από το Pc στην TV, όταν βάλω video σε οποιοδήποτε format, το μόνο που βλέπω στην TV είναι ένα μαύρο πλαίσιο.

Αυτό μου το έκανε και παλαιότερα και με κάποιο τρόπο το έφτιαχνα. Το περίεργο τώρα είναι μπορεί να εμφανιστεί το video στην TV ΜΟΝΟ αν χρησιμοποιήσω ως πρόγραμμα αναπαραγωγής το DivX player. Να σημειώσω ότι το format του video δεν είναι divx. Είναι wmv ή οτιδήποτε άλλο.

Τα προγράμματα ναπαραγωγής video που χρησιμοποιώ είναι τα WMP9, VLC, PowerDVD, Aν το video είναι σε format flv (από youtube) το RealPlayer το δείχνει κανονικά στην TV.

Επίσης τα video σε mp4 φαίνονται και αυτά στην TV από το QuickTime.

Αν ξέρει κανείς, ας ρίξει τα φώτα του.

Η κάρτα γραφικών είναι nVidia και τρέχω XP

Ευχαριστώ

-----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 06 : 14 : 17-----

Τελικά δεν έπαιζε ρόλο αν κάποια format φαινόταν κανονικά. Το πρόβλημα ήταν ίδιο με το παλιό.

Στις ρυθμίσεις της nVidia στο "Modiffy video full screen options" έπρεπε να τσεκάρω στο πεδίο "When watching video content" το "Also sow it full-screen on my" και να επιλέξω την TV .

Τέλος καλό, όλα καλά

Επεξ/σία από Kariajoulas
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω την 7800 gs σε agp slot μεχρι προχτες ηταν συνδεμενη με τη tv( η tv lg 32 inches hdready 1080p) με το compositε ( το κιτρινο βυσματακι) και δουλευε κανονικα με μετρια ποιοτητα εικονας και αγοραζω ενα dvi-hdmi καλωδιο για να την συνδεσω με τη tv για καλυτερη απεικονηση με το που συνδεω το καλωδιο η tv δε δεχεται σημα,μαυρη οθονη και οι επιλογες στο control panel της nvidia σχετικα με την tv εξαφανιζονται (πχ η επιλογη βυσματος,o wizard για τη ρυθμιση τς tv)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας εχω το εξης προβλημα

Εχω μια ATI 4870 η οποια ειναι συνδεδεμενη και με TV 46αρα

Μεχρι πριν λιγο καιρο με το ATI catalyst control center εβλεπα τα βιντεο κανονικα στην TV στην επιλογη extended desktop με ολους τους players

Τωρα ενω ξεκινανε κανονικα στην οθονη του pc μολις τα σερνω στην οθονη της TV δεν εχει καθολου εικονα.(πριν λιγο καιρο δουλευε κανονικα):fear:

Οταν βαζω την επιλογη clone δουλευει κανονικα και στις 2 οθονες!:shifty:

Τι μπορει να φταιει;

Y.Γ.Θα το αφηνα στην επιλογη clone αλλα με αυτο τον τροπο δεσμευω την οθονη του pc και δεν μπορω να κανω κατι αλλο!

Δημοσ.

Εγινε ξαφνικα.

Εχω δοκιμασει τους drivers (install/reinstall) απο το cd και τους τελευταιους απο το site της ATI οπως και το resolution στην TV αλλα τιποτα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για την ασπρόμαυρη εικόνα στη TV σε εμένα έφταιγε το βύσμα scart ( το πέταξα αγόρασα καινούργιο και όλα έγιναν έγχρωμα).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:47 ----------

Το scart που είναι στη TV το βάζεις στο In

Αλλαξε το το scart μήπως είναι χαλασμένο (σε εμένα είχε χαλάσει)

Να βάλω ΔΥΣΚΟΛΑ?????

Οκ. Λοιπόν έχω ένα laptop απο τo Πλαίσιο(TURBO-X). Έχει και S-Video και εξοδο για μονιτορ απο pc. To θέμα ειναι οτι οταν προσπαθω να το συνδεσω με ΤV (και δοκιμασα σε τρεις διαφορετικες) δεν τις βλεπει.Το καλωδιο είναι SCART και εχει ενα διακοπτακι ΙΝ/ΟUT επάνω.Απο την εξοδο του S-Video βγαζω καλωδιο στο scart και μετα στην TV. Δεν βλεπει ομως το laptop την TV. Αν όμως συνδεσω το scart με την εξοδο για κανονικο pc μονιτορ τοτε βλεπει την τηλεοραση για generic monitor, αλλα παλι δεν εχω σημα (χιονια στην tv).

ΕΡΩΤΗΜΑ:

α) Το $%$##$% το SCART σε ποια ενδειξη πρεπει να ειναι ?? IN ή OUT ???

β) Πως να ρυθμίσω το PAL ? (Το laptop έχει ΙΝΤΕL κάρτα γραφικών )

γ) Πρέπει να τρέξω κάποια εφαρμογή για να δω σήμα στην τηλεόραση (πχ PowerDVD ) ή θα δω το DESKTOP????

OΠΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... ( Γιατί αμα μπλέξεις με Πλαίσιο και Intel ... δεν ήξερα δεν ρώταγα...)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ----------

Ενα s-video στον υπολογιστή και ένα s-video στην τηλεόραση για το σήμα του video

Δύο RCA βύσματα για την έξοδο ήχου του υπολογιστή και δύο αντίστοιχα βύσματα για τηνέίσοδο ήχου της τηλεοόρασης.

Ξερει κανεις τι καλωδιο πρεπει να παρω για να συνδεσω την tv-out θυρα της καρτας γραφικων με την τηλεοραση και ποσο θα κοστισει?Η αποσταση ειναι γυρω στα 8 μετρα.
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερούδια,

Ρε παιδιά είμαι έτοιμος να αγοράσω projector hd για να βλέπω ταινίες από το pc. Τι κάρτα γραφικών να πάρω ώστε να έχω Full HD εικόνα στον projector? H mobo που έχω είναι η

http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2668&ProductName=GA-945GCM-S2C και το τροφοδοτικό 350W. Χρειάζομαι αλλαγή mobo και τροφοδοτικό.

Υπόψιν ότι χρειάζομαι καλώδιο περίπου 10μ και αν ξέρετε και τι καλώδιο να πάρω για να μην έχω απώλειες.

Επίσης δε με ενδιαφέρει καθόλου το gaming, ώστε να πάρω κάτι ακριβό σε κάρτα γραφικών.

Τι λέτε?

Επεξ/σία από boredmind
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω την 9800GT με s-video 7pin. Έχω ένα καλώδιο S-video που όμως είναι 4pin, από ότι διάβασα στο διαδίκτυο δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ταιριάζει το καλώδιο στα βύσματα. Η τηλεόρασή μου είναι CRT Philips και έχει είσοδο s-video 4 pin, το συνδέω αλλά μου βγάζει την εικόνα κανονικά μεν αλλά εμφανίζει οριζόντιες γραμμές που κατεβαίνουν προς τα κάτω και επανεμφανίζονται από πάνω, κ.ο.κ. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία! Από πίσω παίζει ένα anime σε full screen.

dsc00885ye.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...