Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τωρα το χρειάζομαι το pc θα το κανω αυριο. κατεβασα την ανάλυση στα 800χ 600 αλλα και παλι τιποτα ... η τηλεόραση έχει ανάλυση 1360 ...δεν μπορω να καταλάβω τη συμβαίνει.

εσύ κάθε φορά βγάζεις και ξαναβαζεις το καλώδιο της οθόνης ?

dualview εννοείς ?

οχι dualview, twinview σου λεει !!;);)

Ναι καμια φορα βγαζω τα καλωδια της οθονης... αλλα τις περισσοτερες φορες το κανω απο τις ρυθμισεις οθονεις...

edit: δοκιμασε και το ''κολπο'' με τα καλωδια... ισως δουλεψει!!! οταν μπορεις φυσικα..

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα πας στο nvidia control panel. στο desktop, δεξί click>nvidia control panel. Display>Setup Multiple Displays>1.As one large horizontal desktop>Apply.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, με το γνωστό πρόβλημα της ασπρομαυρης εξόδου των καρτων nvidia υπαρχει καμια νεότερη λυση εκτος του οτι μπορει να φταινε τα καλώδια / ή η τηλεόραση?

Προσφατα αγόρασα λαπτοπ με καρτα την nvidia 9500m gs και αντιμετωπίζω ξανά το ιδιο προβλημα οπως οταν ειχα καρτα nvidia στον σταθερο, δηλαδη να βγαζει ασπρομαυρη εξοδο οταν την συνδεω στην tv.Σημειωτεον οτι οι τηλεορασεις ειναι 7-8 χρονων CRT. Επισης να πω οτι με καρτα ATI ειχα βγαλει εγχρωμη εξοδο στην ιδια τηλεοραση

Δημοσ.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι, με το γνωστό πρόβλημα της ασπρομαυρης εξόδου των καρτων nvidia υπαρχει καμια νεότερη λυση εκτος του οτι μπορει να φταινε τα καλώδια / ή η τηλεόραση?

Προσφατα αγόρασα λαπτοπ με καρτα την nvidia 9500m gs και αντιμετωπίζω ξανά το ιδιο προβλημα οπως οταν ειχα καρτα nvidia στον σταθερο, δηλαδη να βγαζει ασπρομαυρη εξοδο οταν την συνδεω στην tv.Σημειωτεον οτι οι τηλεορασεις ειναι 7-8 χρονων CRT. Επισης να πω οτι με καρτα ATI ειχα βγαλει εγχρωμη εξοδο στην ιδια τηλεοραση

Αν συνδέεις το TVout μέσω SVideo to SCART, δες αν η τηλεόρασή σου έχει δύο SCART, το ένα από τα δύο συνήθως δέχεται σήμα SVideo. Αν χρησιμοποιείς Composite, βάλε PAL B/G στα Settings του TVOut.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πιαδια μια ερωτηση.Εχω στον υπολογιστη την Ati 4870 και θελω να την συνδεσω με μια sony Bravia HDready με καλωδιο HDMI για να βλεπω ταινιες.Το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση ειναι σε αποσταση 18 μετρων:X απο το pc.Aπ' οτι ειδα το πλαισιο εχει 20μετρο HDMI.Θα εχω καποιο προβλημα με το σημα λογο αποστασης? Για τον ηχο δεν χρειαζομαι αλλο καλωδιο ετσι?

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κάποια ορατή αλλοίωση στο σήμα. Όχι δεν χρειάζεσαι άλλο καλώδιο για τον ήχο από την στιγμή που θα τον ακούς από την Bravia και όχι από έναν π.χ. πολυκάναλο ενισχυτή A/V...

Δημοσ.
Δεν θα έχεις κάποια ορατή αλλοίωση στο σήμα. Όχι δεν χρειάζεσαι άλλο καλώδιο για τον ήχο από την στιγμή που θα τον ακούς από την Bravia και όχι από έναν π.χ. πολυκάναλο ενισχυτή A/V...

οκ, σ'ευχαριστω φιλε για τα καλα σου νεα!:-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Sorry ρε παιδια.Διαβαζα τις απαντησεις και τις ερωτησεις εδω περα,αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη!Το λοιπον εχω μια ASUS EAH3850 και προσπαθω να τη συνδεσω με τη TV(μια 25αρα THOMSON ηλικιας καπου 5-6 χρονων με Scart,S-Video,και τα αλλα τα κλασικα...)Ενω παλιοτερα με την 6600 που ειχα ολα δουλευαν ρολοι,με την καινουρια παντα δειχνει ασπρομαυρα!Με οποιο τροπο και αν εχω δοκιμασει...Τελευταια προσπαθεια μολις βγηκαν οι νεοι drivers της ΑΤΙ 8.10 και το ΑΤΙ Tray Tools καταφερα να δειχνει τουλαχιστον τα video σε fullscreen με χρωματα κανονικα.Οταν κλεινω το player ομως βλεπω το desktop ασπρομαυρο!Και πριν καταφερω αυτο εδειχνε καποια χρωματα στη TV αλλα ηταν με κιτρινομπλε γραμμες οπου υπηρχε το ασπρο χρωμα στην εικονα,ενα πραγμα οπως στο ps1 οταν παιζαμε NTSC παιχνιδια με ευρωπαικο καλωδιο..Καμια ιδεα;

(Sorry για τον Ατονισμο και το μεγεθος) :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαπτοπ μου (pavilion dv6860ev) εχει καρτουλα nvidia GeForce 8400M GS... Του εχω Vista...Συνδεω κανονικα το καλωδιο στο tv-out και την tv, βλεπει κανονικα την tv,κανω και τις απαραιτητες ρυθμισεις pal-b κλπ...και συμβαινει το εξης....Δειχνει εικονα για 1-2 δευτερολεπτα στην τηλεοραση και μετα παπαλα! Νεκρα! Τι μπορει να φταιει????

EDIT

Καταφερα και την εκανα να δειχνει σταθερα, αλλα παροτι την συνδεω με S-VIDEO στις ρυθμισεις βαζω οτι εχω κανει συνδεση για HDTV ενω η tv ειναι CRT 5 ετων περιπου(μονο ετσι δειχνει εικονα)...Και επισης δειχνει μονο ασπρομαυρα...Καμια ιδεα????

Επεξ/σία από thodoras
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ενα laptop που εχει εξοδο tv-out. Απο οσο καταφερα να βρω στο νετ η εξοδος πρεπει να ονομαζεται s-vhs (ειναι κυκλικο το βυσμα). Εχω και tv Lg lcd Scarlet που απο την πισω μερια γραφει pc και ειναι ενα βυσμα σαν σειριακο (θηλυκο).

Εκανα μια αναζητηση να βρω καλωδιο να παραγγειλω αλλα δεν τα καταφερα. Μπηκα στο eshop/plaisio αλλα δεν εβγαλα ακρη.

Αν εχει παρει κανεις απο εσας καποιο καλωδιο τετοιου τυπου ας μου πει πως να το ψαξω γιατι χαθηκα..

Δημοσ.

Θα προμηθευτώ προσεχώς αυτό το pc http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912171 . Έχω δύο τηλεοράσεις σε ένα χώρο και θέλω να τους δώσω εικόνα και ήχο από το παραπάνω pc γίνεται? Υπάρχει tv tuner για 2 LCD τηλεοράσεις ή γίνεται να τις γεφυρώσω? Παράλληλα θα παίζει και η οθόνη του pc έτσι :whistle: ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...