fe31h Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 τωρα το χρειάζομαι το pc θα το κανω αυριο. κατεβασα την ανάλυση στα 800χ 600 αλλα και παλι τιποτα ... η τηλεόραση έχει ανάλυση 1360 ...δεν μπορω να καταλάβω τη συμβαίνει.εσύ κάθε φορά βγάζεις και ξαναβαζεις το καλώδιο της οθόνης ? dualview εννοείς ? οχι dualview, twinview σου λεει !!;) Ναι καμια φορα βγαζω τα καλωδια της οθονης... αλλα τις περισσοτερες φορες το κανω απο τις ρυθμισεις οθονεις... edit: δοκιμασε και το ''κολπο'' με τα καλωδια... ισως δουλεψει!!! οταν μπορεις φυσικα..
manstein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 δεν εκανε τιποτα!twinview δεν εχει η καρτα μου
XLV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 θα πας στο nvidia control panel. στο desktop, δεξί click>nvidia control panel. Display>Setup Multiple Displays>1.As one large horizontal desktop>Apply.
manstein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 πάλι εκτός ορίων γράφει στην tv... σηκώνω τα χέρια ψηλά, τη άλλο να κάνω
newbie69 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, με το γνωστό πρόβλημα της ασπρομαυρης εξόδου των καρτων nvidia υπαρχει καμια νεότερη λυση εκτος του οτι μπορει να φταινε τα καλώδια / ή η τηλεόραση? Προσφατα αγόρασα λαπτοπ με καρτα την nvidia 9500m gs και αντιμετωπίζω ξανά το ιδιο προβλημα οπως οταν ειχα καρτα nvidia στον σταθερο, δηλαδη να βγαζει ασπρομαυρη εξοδο οταν την συνδεω στην tv.Σημειωτεον οτι οι τηλεορασεις ειναι 7-8 χρονων CRT. Επισης να πω οτι με καρτα ATI ειχα βγαλει εγχρωμη εξοδο στην ιδια τηλεοραση
XLV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, με το γνωστό πρόβλημα της ασπρομαυρης εξόδου των καρτων nvidia υπαρχει καμια νεότερη λυση εκτος του οτι μπορει να φταινε τα καλώδια / ή η τηλεόραση? Προσφατα αγόρασα λαπτοπ με καρτα την nvidia 9500m gs και αντιμετωπίζω ξανά το ιδιο προβλημα οπως οταν ειχα καρτα nvidia στον σταθερο, δηλαδη να βγαζει ασπρομαυρη εξοδο οταν την συνδεω στην tv.Σημειωτεον οτι οι τηλεορασεις ειναι 7-8 χρονων CRT. Επισης να πω οτι με καρτα ATI ειχα βγαλει εγχρωμη εξοδο στην ιδια τηλεοραση Αν συνδέεις το TVout μέσω SVideo to SCART, δες αν η τηλεόρασή σου έχει δύο SCART, το ένα από τα δύο συνήθως δέχεται σήμα SVideo. Αν χρησιμοποιείς Composite, βάλε PAL B/G στα Settings του TVOut.
Tornado_akis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πιαδια μια ερωτηση.Εχω στον υπολογιστη την Ati 4870 και θελω να την συνδεσω με μια sony Bravia HDready με καλωδιο HDMI για να βλεπω ταινιες.Το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση ειναι σε αποσταση 18 μετρων απο το pc.Aπ' οτι ειδα το πλαισιο εχει 20μετρο HDMI.Θα εχω καποιο προβλημα με το σημα λογο αποστασης? Για τον ηχο δεν χρειαζομαι αλλο καλωδιο ετσι?
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θα έχεις κάποια ορατή αλλοίωση στο σήμα. Όχι δεν χρειάζεσαι άλλο καλώδιο για τον ήχο από την στιγμή που θα τον ακούς από την Bravia και όχι από έναν π.χ. πολυκάναλο ενισχυτή A/V...
Tornado_akis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θα έχεις κάποια ορατή αλλοίωση στο σήμα. Όχι δεν χρειάζεσαι άλλο καλώδιο για τον ήχο από την στιγμή που θα τον ακούς από την Bravia και όχι από έναν π.χ. πολυκάναλο ενισχυτή A/V... οκ, σ'ευχαριστω φιλε για τα καλα σου νεα!
Lazarus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Sorry ρε παιδια.Διαβαζα τις απαντησεις και τις ερωτησεις εδω περα,αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη!Το λοιπον εχω μια ASUS EAH3850 και προσπαθω να τη συνδεσω με τη TV(μια 25αρα THOMSON ηλικιας καπου 5-6 χρονων με Scart,S-Video,και τα αλλα τα κλασικα...)Ενω παλιοτερα με την 6600 που ειχα ολα δουλευαν ρολοι,με την καινουρια παντα δειχνει ασπρομαυρα!Με οποιο τροπο και αν εχω δοκιμασει...Τελευταια προσπαθεια μολις βγηκαν οι νεοι drivers της ΑΤΙ 8.10 και το ΑΤΙ Tray Tools καταφερα να δειχνει τουλαχιστον τα video σε fullscreen με χρωματα κανονικα.Οταν κλεινω το player ομως βλεπω το desktop ασπρομαυρο!Και πριν καταφερω αυτο εδειχνε καποια χρωματα στη TV αλλα ηταν με κιτρινομπλε γραμμες οπου υπηρχε το ασπρο χρωμα στην εικονα,ενα πραγμα οπως στο ps1 οταν παιζαμε NTSC παιχνιδια με ευρωπαικο καλωδιο..Καμια ιδεα; (Sorry για τον Ατονισμο και το μεγεθος)
thodoras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Το λαπτοπ μου (pavilion dv6860ev) εχει καρτουλα nvidia GeForce 8400M GS... Του εχω Vista...Συνδεω κανονικα το καλωδιο στο tv-out και την tv, βλεπει κανονικα την tv,κανω και τις απαραιτητες ρυθμισεις pal-b κλπ...και συμβαινει το εξης....Δειχνει εικονα για 1-2 δευτερολεπτα στην τηλεοραση και μετα παπαλα! Νεκρα! Τι μπορει να φταιει???? EDIT Καταφερα και την εκανα να δειχνει σταθερα, αλλα παροτι την συνδεω με S-VIDEO στις ρυθμισεις βαζω οτι εχω κανει συνδεση για HDTV ενω η tv ειναι CRT 5 ετων περιπου(μονο ετσι δειχνει εικονα)...Και επισης δειχνει μονο ασπρομαυρα...Καμια ιδεα???? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2008 από thodoras
afentiko7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 http://www.ipshop.gr/product-id-32466.html Aυτό θα κάνει τη δουλειά του ναι ή όχι?
greekparot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εχω ενα laptop που εχει εξοδο tv-out. Απο οσο καταφερα να βρω στο νετ η εξοδος πρεπει να ονομαζεται s-vhs (ειναι κυκλικο το βυσμα). Εχω και tv Lg lcd Scarlet που απο την πισω μερια γραφει pc και ειναι ενα βυσμα σαν σειριακο (θηλυκο). Εκανα μια αναζητηση να βρω καλωδιο να παραγγειλω αλλα δεν τα καταφερα. Μπηκα στο eshop/plaisio αλλα δεν εβγαλα ακρη. Αν εχει παρει κανεις απο εσας καποιο καλωδιο τετοιου τυπου ας μου πει πως να το ψαξω γιατι χαθηκα..
mpampis81 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Θα προμηθευτώ προσεχώς αυτό το pc http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912171 . Έχω δύο τηλεοράσεις σε ένα χώρο και θέλω να τους δώσω εικόνα και ήχο από το παραπάνω pc γίνεται? Υπάρχει tv tuner για 2 LCD τηλεοράσεις ή γίνεται να τις γεφυρώσω? Παράλληλα θα παίζει και η οθόνη του pc έτσι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα