raid Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 γεια σας... θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.θελω να παρω μια nvidia 7600 η οποία λέει οτι εχει tv out... αυτο μπορει να συνδεθει με μια απλη τηλεοραση ή θα εχουμε προβληματα???( με ενδιαφερει κυριως να παιζω παινχιδια απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση...αν γινεται φυσικα... ευχαριστω εκ των προτερων! Με την nvidia 7600 και με την σειρα 1χχ.χχ δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Δεν ξερω με τους τελευταιους drivers τι γινεται.Δεν εχεις να χασεις τιποτα και να τους δοκιμασεις η καρτα παει μια χαρα,αν μιλαμε για την 7600gt 256mb ddr2 h ddr3
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Με την nvidia 7600 και με την σειρα 1χχ.χχ δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Δεν ξερω με τους τελευταιους drivers τι γινεται.Δεν εχεις να χασεις τιποτα και να τους δοκιμασεις η καρτα παει μια χαρα,αν μιλαμε για την 7600gt 256mb ddr2 h ddr3 οχι φιλε μου... μιλαμε για την 7600 gs αυτην εδω δηλαδη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516113 ιδια δεν ειναι μωρε???? ΥΣ υπαρχει περιπτωση να καει η καρτα κατα την συνδεση στην τηλεοραση????
fe31h Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 παιδια! βοηθεια! εχω την 7600gt 512 και μια τηλεοραση παλια τεχνολογιας... συνδεω τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση και δεν γινεται τιποτα, αλλα μετα απο ενα restart δουλευει... ομως τα χρωματα ειναι λιγο καπως προς το μπλε και η οθονη τρεμοπαιζει οταν παω στις ρυθμισεις και το φτιαχνω ολα λειτουργουν σχεδον τελεια... αλλα την επομενη μερα παλι τα ιδια!( κυριως τρεμοπαισμα οθονης) η οθονη του υπολογιστη ειναι 60-75 χερτζ ενω η τηλεοραση που συνδεω ειναι 100, παιζει ρολο αυτο????
fe31h Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 παιδια! βοηθεια!εχω την 7600gt 512 και μια τηλεοραση παλια τεχνολογιας... συνδεω τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση και δεν γινεται τιποτα, αλλα μετα απο ενα restart δουλευει... ομως τα χρωματα ειναι λιγο καπως προς το μπλε και η οθονη τρεμοπαιζει οταν παω στις ρυθμισεις και το φτιαχνω ολα λειτουργουν σχεδον τελεια... αλλα την επομενη μερα παλι τα ιδια!( κυριως τρεμοπαισμα οθονης) η οθονη του υπολογιστη ειναι 60-75 χερτζ ενω η τηλεοραση που συνδεω ειναι 100, παιζει ρολο αυτο???? παιδια οκ... το παραπανω προβλημα το ειχα διωρθωσει... τωρα ομως εχω ενα αλλο ποιο σοβαρο!!!! εκανα αναβαθμιση στα drivers της καρτας και ολα πηγαν στα αγγλικα απο τα ελληνικα που ηταν¨( αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας... το θεμα μας ειναι οτι τωρα πια δεν δουλευει με την τηλεοραση!!!! οταν το βαζω να αναωει ο υπολογιστης τοτε ειναι μια χαρα οταν παει στην οθονη που σου ζηταει τον κωδικο τοτε γ@μ#!@#!@$ για τα καλα... μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιο κολπο ή ο,τι αλλο για να το φτιαξω??? σας ευχατριστω πολυ...
cleeverblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 αφού είχες βρει drivers που σου δουλεύανε κακώς τους πείραξες !!!! για ποιο λόγο τους άλλαξες? αν ξαναβάλεις τους παλιούς διορθώνεται το πρόβλημα? δοκίμασε να τους κάνεις ένα καλό remove με το driver sweeper.
fe31h Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αφού είχες βρει drivers που σου δουλεύανε κακώς τους πείραξες !!!! για ποιο λόγο τους άλλαξες? αν ξαναβάλεις τους παλιούς διορθώνεται το πρόβλημα? δοκίμασε να τους κάνεις ένα καλό remove με το driver sweeper. εκανα κανονικη απεγκατασταση και μετα ξαναεγκατασταση των παλιων και ευτηχως δουλεψε!!!! τωρα προσπαθω να καθαρισω την εικονα!!! ευχαριστω πολυ παντως...
manstein Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 αγόρασα και εγώ καλώδιο hdmi -dvi για να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση αλλά τίποτα! χρειάζεται κάποια ρύθμιση στην κάρτα ? έχω nvidia 7600gt και sony bravia tv
fe31h Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 αγόρασα και εγώ καλώδιο hdmi -dvi για να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση αλλά τίποτα! χρειάζεται κάποια ρύθμιση στην κάρτα ? έχω nvidia 7600gt και sony bravia tv ναι χρειαζονται καποιες ρυθμισεις... αλλα για δοκιμασε να αποσυνδεσεις την κυρια οθονη του υπολογιστη σου και να εχεις πανω ΜΟΝΟ την τηλεοραση και πες μου γιατι θελω να παρω και εγω τωρα μια HDTV (απο μια απλη που εχω και δουλευει μια χαρα αλλα απο αναλυση...:mad::mad:) αν εχω και εγω τετοια προβληματα ζητω που καηκαμε!!!!:devil::devil::p:p
fe31h Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 τίποτα... τι ρυθμίσεις θέλει ? προτων θα εχεις μια θυρα στην καρτα γραφικων που θα χρησιμοποιεις... και οχι και τις δυο... αλλιως??? συνδεσε στο ενα την οθονη και στο αλλο την τηλεοραση... και μετα αναψε τον υπολογιστη! (αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει δυο θυρες) και μετα πηγαινε στις ρυθμισεις της οθονης (ιδιοτητες στην επιφ. εργασιας και μετα ρυθμσεις...) κανονικα εκει πρεπει να σου βγαλει οτι εχεις δυο οθονες... εσυ πατα αναγνωριση και κανονικα πρεπει να στα εχει 1 στην οθονη και ενα 2 στην τηλεοραση, αν ναι τοτε ειμαστε σε καλο δρομο αν οχι... Αν ναι τοτε πατα πανω στο 2 και κανε επεκταση σε αυτην την οθονη και αν κατι δειξει τοτε καντην και ως κυρια οθονη! Αν οχι τοτε δοκιμασε να πας στον πινακα ελεγχου της nvidia ή στο deskor manager (καπως ετσι δεν θυμαμαι τωρα:p) και πατα στην επιλογη που λεει οδηγος τηλεορασης ή κατι τετοιο... Εαν παλι καπου δυσκολευτεις εδω θα ειμαστε... ΥΣ οταν ειχες συνδεσει ΜΟΝΟ την τηλεοραση πανω στην καρτα γραφικων τοτε παλι δεν σου εκανε τιποτα???? δηλαδη μετα συνδεσες την οθονη και τον εσβησες ή τον εσβησες με το κουμπι????
manstein Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 η κάρτα την βλέπει την τηλεόραση ... στην τηλεόραση είναι το πρόβλημα... στο AV λέει εκτός ορίων . στην κάρτα το έχω βάλει στο clone
fe31h Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 και τι αναλυση εχεις δωσει???? γιατι αν εχεις δωσει παραπανω απο οσο ''σηκωνει'' η τηλεοραση ειναι καπως λογικο... αλλιως δοκιμασε ξανα το προηγουμενο που σου ειπα, και εγω (αν και σε παλια τηλεοραση με μικροτερη αναλυση) τον σβηνω τον υπολογιστη και τον ξαναναβω χωρις την οθονη πανω... μονο την τηλεοραση!!! και τοτε η καρτα τα ρυθμιζει ΟΛΑ μονη της... και ετσι εχω και παιζω και τα παιχνιδακια μου και βλεπω και τις ταινιες μου!!! για ξαναδοκιμασε το και πες μου αν θες...
XLV Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 η κάρτα την βλέπει την τηλεόραση ... στην τηλεόραση είναι το πρόβλημα... στο AV λέει εκτός ορίων .στην κάρτα το έχω βάλει στο clone Το TVOut στην καλύτερη περίπτωση έχει ανάλυση 1024χ768, αν η οθόνη του υπολογιστή είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση, αφού το έχεις βάλει σε clone, προσπαθεί να δείξει και στην TV μεγαλύτερη ανάλυση, και γι' αυτό σου λέει AV εκτός ορίων. Πρέπει να το βάλεις σε twinview ( use as one large horizontal desktop στο nvidia panel ).
manstein Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 τωρα το χρειάζομαι το pc θα το κανω αυριο. κατεβασα την ανάλυση στα 800χ 600 αλλα και παλι τιποτα ... η τηλεόραση έχει ανάλυση 1360 ...δεν μπορω να καταλάβω τη συμβαίνει. εσύ κάθε φορά βγάζεις και ξαναβαζεις το καλώδιο της οθόνης ?
manstein Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Το TVOut στην καλύτερη περίπτωση έχει ανάλυση 1024χ768, αν η οθόνη του υπολογιστή είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση, αφού το έχεις βάλει σε clone, προσπαθεί να δείξει και στην TV μεγαλύτερη ανάλυση, και γι' αυτό σου λέει AV εκτός ορίων. Πρέπει να το βάλεις σε twinview ( use as one large horizontal desktop στο nvidia panel ). dualview εννοείς ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα