Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν με ενδιαφέρει ο ήχος και έχω συνδέσει την τηλεόραση μια LCD LG με vga καλώδιο, η κάρτα είναι μια 8600GT όλα καλά παίρνω εικόνα στην τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να προβάλλω ένα βιντεο full screen ή να δείξω μια παρουσίαση στην τηλεόραση, μου τα δείχνει στην κύρια οθόνη του PC.

Να σημειώσω ότι παράλληλα θέλω να δουλεύω στο PC, και στην τηλεόραση να δείχνει μια παρουσίαση ή ένα βίντεο.

Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στο nvidia control panel αλλά δεν μπορώ να το κάνω

με τίποτα και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Όποια βοήθεια χρήσιμη ευχαριστώ.

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδία θελώ να συνδέσω των Η/Υ μου που εχει κάρτα γραφικών τήν ati radeon 9600 με την τηλεόραση μου που η τηλεόραση εχεί κ s-video υποδώχη κ dvi τη καλώδιο πρέπει να αγοράσω?? ευχαριστώ!!!!

Υ.Γ: Η τηλεόραση ειναι η philips plasma

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω στα χέρια μου την 3870 και μια 8800GTS/512 G92 και δε ξέρω ποιά να κρατήσω.Από ότι βλέπω στην ΑΤΙ όταν συνδέεις στο 2ο DVI οθόνη ή LCD TV,αυτή αναγνωρίζεται αυτόματα και δίνει σήμα αμέσως.Στην nvidia δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα,πρέπει να το κάνεις εσύ το cloning κάθε φορά που συνδέεις και ανοίγεις την οθόνη.

Για να μη πώ και για το HDMI Audio output που δεν υπάρχει στην nvidia...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
στο νεο μενου της nvidia δεν μπορω να βρω την επιλογη για pal-b,μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

είναι εκεί που λέει βίντεο κ τηλεώραση -> Αλλαγή μορφής σήματος η HD

Αν και καποια στιγμη μου εβγαλε την επιλογη αυτη μια φορα παλια.Τωρα δεν με αφηνει να επιλεξω,απλως μου λεει auto detect και μονο χωρις καμια δυνατοτητα αλλαγης του.

Το δε site της nvida σε ιδια ερωτηση δεινει παραδειγμα τους αρχαιους drivers 91.xx τοσο, που πλεον δεν ειναι συμβατη με την σειρα 8χχχχ.Οποτε παραμενει το προβλημα απεικονισης του σηματος του pc στην t.v. Darkages το ελυσες το προβλημα σου?

Δημοσ.

να πω κι εγώ τον πόνο μου .... :cry:

έχω μια 8800GTS 512 ... τι το 'θελα; δε βλέπει την TV μου :mad: καλά στα vista64 (για τα 32 δε γνωρίζω) δε το συζητάω :-( ... με τους 169.25 δε μπορείς να κάνεις καν force detect την TV !!!! στα xp64 την κάνει force detect αλλά δεν μου βγάζει επιλογές για την αλλαγή μορφής σήματος :cry: μόνο auto detect !!!! ΕΕΕΛΕΕΟΟΟΣΣΣ

σε ποιόν θεό να κάνουμε ευχέλαιο για να μας βγάλει ένα driver της προκοπής η nVIDIA ????

Δημοσ.

Καλησπερα,χρειαζομαι λιγο βοηθεια,

εχω ενα QBIC MEDIA CENTER συνδεδεμενο σε μια LCD SAMSUNG.

Ενω ολα ητανε μια χαρα,εβγαλα το καλωδιο που εστελνε ηχο στην τηλεοραση για ενα λεπτο να δοκιμασω κατι με το home cinema και το ξαναεβαλα,εχασα τον ηχο ομως.

Το καλωδιο ειναι μια χαρα(το ελενξα) αλλα δεν στελνει ηχο.

μπορει καποιος να βοηθησει?λογικα κατι απλο θα ειναι:( ειμαι λιγο ασχετος ομως

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας...

Συγνώμη που δεν προλαβαίνω να ψάξω, αλλά πιεζόμεθα, οπότε εάν έχει ξαναγίνει post, συγνώμη...

Έστω laptop με Vista. Έχουμε συνδέσει στο S-Video out καλώδιο S-video το οποίο όμως δεν καταλήγει σε μονιτορ ή τηλεόραση, αλλά σε ένα RF modulator που κάνει την δουλειά αυτό που βλέπουμε στην οθόνη μας να το μεταδίδει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα στην οποία και συντονίζονται τηλεοράσεις ατάκτως εριμμένες στον χώρο, με προφανή σκοπό...

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ενεργοποιείται το TV-out των Vista γιατί δεν βλέπει monitor συνδεδεμένο στην έξοδο...

Εννοείται έχω κοιτάξει γούγλη αλλά δεν βρήκα τίποτις...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

εδώ είναι το θέμα .. ότι δεν δίνει την επιλογή για force detect της TV στα VISTA ...:mad: το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να δοκιμάσετε λίγο πιο παλιούς (ανάλογα την κάρτα που έχει και αν την αναγνωρίζουν) ή κάποιους νεότερους beta, με την ελπίδα ότι θα σας δώσει την επιλογή για force detect :-(

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω όσον αφορά την σύνδεση μιας κάρτας γραφικών (Gecube X3650 512MB HDMI) με ένα προτζέκτορα (EPSON EMP-TW700).

Συγκεκριμένα προσπαθώ να συνδέσω κάρτα γραφικών -> προτζεκτορα με το hdmi καλώδιο, αλλά δεν μπορώ να δω εικόνα, συγκεκριμένα ο epson μου λέει οτι δεν υπάρχει σήμα στην είσοδο hdmi.

Εκανα διάφορες δοκιμές, όπως πχ συνέδεσα DVD -> Projectora με το καλώδιο HDMI και είχα εικόνα κανονικά.

Ακόμη συνέδεσα την κάρτα γραφικών -> προτζεκτορα με svideo & vga καλώδιο και είδα εικόνα χωρίς κανένα πρόβλημα πάλι.

Εκείνο στο οποίο κατέληξα είναι οτι η έξοδος hdmi της κάρτας γραφικών δεν στέλνει σήμα. Πήγα στις ρυθμίσεις της κάρτας και πεισματικά αρνείται να αναγνωρίσει σαν εξωτερική συσκευή τον epson όπότε ,μάλλον, και δεν ενεργοποιείται η έξοδος hdmi.

Κάποια γνώνη για το πρόβλημα αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Γεια σας.

Μολις αγορασα μια 8800 gts και εχω προβλημα με το tv-out.

Ενω το ρυθμισα κανονικα, φαινονται τα παντα, οταν ξεκιναω καποιο βιντεο, δεν μου φαινεται full screen στην τηλεοραση.

Δοκιμασα τα παντα αλλα δεν καταφερα να το ρυθμισω. Κατεβασα και το tvtool αλλα τζιφος... Καμια ιδεα??

Δημοσ.

welcome to the club :cry:

το "theater mode" είναι απενεργοποιημένο στους drivers της nVIDIA!!! θα πρέπει να ρυθμίσεις τα display σου σε clone mode και να παίζεις σε full screen την ταινία στο ένα για να φαίνεται full και στο άλλο :-(

Δημοσ.
welcome to the club :cry:

το "theater mode" είναι απενεργοποιημένο στους drivers της nVIDIA!!! θα πρέπει να ρυθμίσεις τα display σου σε clone mode και να παίζεις σε full screen την ταινία στο ένα για να φαίνεται full και στο άλλο :-(

πλακα μου κανεις!! επρεπε να παρο την 3870 τελικα :-(

Δημοσ.
πλακα μου κανεις!! επρεπε να παρο την 3870 τελικα :-(

φαίνομαι να γελάω :-(

τότε που είχε το πλαίσιο τις 3870 με 130, έπρεπε να χτυπήσεις 2 για crossfire... εγώ δυστυχώς την είχα αγοράσει τότε την 8800GTS 512 :cry:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια σας... θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.

θελω να παρω μια nvidia 7600 η οποία λέει οτι εχει tv out... αυτο μπορει να συνδεθει με μια απλη τηλεοραση ή θα εχουμε προβληματα???( με ενδιαφερει κυριως να παιζω παινχιδια απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση...αν γινεται φυσικα...

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...