Προς το περιεχόμενο

Δορυφορος+Laptop?

stergiosL2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας , θελο να ριθμισω κατι δορυφορους σπιτι μου αλλα δεν γινετε και πολυ ευκολα , γι'αυτο σκεφτικα το εξης μηπως ωντος υπαρχει . Ειπαρχει καπιο usb η κατι αντιστιχω που να μπορω να συνδεσο το πιατο και μετα το λαπτοπ και με καπιο προγραμα να μου λεει ποσο σημα εχει απο τον ταδε δορυφορο???

thx εκ των προτερων.

(δεν ξερω αν κανω στην σωστη κατηγορια το post , γι'αυτο sory αν ειναι λαθος...)

Δημοσ.

ναι. εχω δει μαστορα σε τετοια να το κανει αλλα αυτος ειχε ενα κουτι λες και ηταν Υ/Η του 2000 με μια οθονουλα μικρι πανω και του ελεγε ποσο σημα κτλ ειχε .

Δημοσ.

αν το θελεις μονο για 1 φορα για το σπιτι δεν αξιζει να παρεις ειτε πεδιομετρο ειτε καρτα δορυφορικη ειναι πανακριβα, καλυτερα φωναξε κανενα μαστορι που ασχολειται με δορυφορικα να στο κανει

Δημοσ.

υπαρχει "ματακι"που μπαινει στο πιατο και συνδεεται με usb στο pc αλλα δεν νομιζω να αξιζει κατι τετοιο για μια φορα.. οπως λεει και ο απο πανω φοναξε εναν μαστορα,γλυτωνεις πολλα λευτα και θα εχεις σιγουρα καλυτερο αποτελεσμα

Δημοσ.

υπάρχει ένα μηχανηματάκι το οποίο κάνει 5-10ε θα το βρεις στα μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη και κεραίες ,το οποίο το συνδεέεις μεταξύ καλωδίου κ lnb πάνω στο πιάτο και κάνει ένα χαρακτηριστικό θόρυβο όταν πιάσεις σήμα από το δορυφόρο..πχ αν θέλεις για νόβα κοιτάς κάποια γειτονική ταράτσα που να έχει πιάτο κ χοντρικά γυρνάς το δικό σου πιάτο παράλληλα προς αυτό κ κάνεις δουλειά με το μηχάνημα.

Δημοσ.

Καλημερα

δλδ ο δεκτης σου δεν σου δειχνει τπτ? Οι περισσοτεροι εχουν dbελομετρο πανω.

Δημοσ.

κοιτα ο δεκτης δειχνει ποσο σημα εχει αλλα καθε φορα που θα κουναω το ταψι πρεπει να τρεχω μεσα στο σπιτι και να βλεπω αν επιασα τπτ ! τερμα απαλευτο :P !!!

Δημοσ.

και την tv που να την παρω στην πλατη μου ??? :P

δανεισου απο κανα φιλο καμια μικρη τηλεοραση 7 ιντσων η κανα φορητο dvd που να εχει εισοδο η καμια 20αρα tft...

μονο ετσι θα κανεις δουλεια εκτος αν φωναξεις μαστορα και στο φτιαξει το πιατο με το πεδιομετρο που λογικα θα εχει

Δημοσ.

εμενα ομως αν μου μπει κατι στο κεφαλι δυσκολα θα το παρατησω , οποτε θα κοιταξω να βρω αυτο το ματι με usb :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...