stergiosL2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για σας , θελο να ριθμισω κατι δορυφορους σπιτι μου αλλα δεν γινετε και πολυ ευκολα , γι'αυτο σκεφτικα το εξης μηπως ωντος υπαρχει . Ειπαρχει καπιο usb η κατι αντιστιχω που να μπορω να συνδεσο το πιατο και μετα το λαπτοπ και με καπιο προγραμα να μου λεει ποσο σημα εχει απο τον ταδε δορυφορο??? thx εκ των προτερων. (δεν ξερω αν κανω στην σωστη κατηγορια το post , γι'αυτο sory αν ειναι λαθος...)
haris013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ενωεις να ευθιγραμησεις δωριφορικο πιατο με δορυφορο?
stergiosL2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ναι. εχω δει μαστορα σε τετοια να το κανει αλλα αυτος ειχε ενα κουτι λες και ηταν Υ/Η του 2000 με μια οθονουλα μικρι πανω και του ελεγε ποσο σημα κτλ ειχε .
tilbellos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 αν το θελεις μονο για 1 φορα για το σπιτι δεν αξιζει να παρεις ειτε πεδιομετρο ειτε καρτα δορυφορικη ειναι πανακριβα, καλυτερα φωναξε κανενα μαστορι που ασχολειται με δορυφορικα να στο κανει
haris013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 υπαρχει "ματακι"που μπαινει στο πιατο και συνδεεται με usb στο pc αλλα δεν νομιζω να αξιζει κατι τετοιο για μια φορα.. οπως λεει και ο απο πανω φοναξε εναν μαστορα,γλυτωνεις πολλα λευτα και θα εχεις σιγουρα καλυτερο αποτελεσμα
stergiosL2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 αυτο το ματακι που λες με usb ξερεις που μπορω να το βρω ???
georger_volos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 υπάρχει ένα μηχανηματάκι το οποίο κάνει 5-10ε θα το βρεις στα μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη και κεραίες ,το οποίο το συνδεέεις μεταξύ καλωδίου κ lnb πάνω στο πιάτο και κάνει ένα χαρακτηριστικό θόρυβο όταν πιάσεις σήμα από το δορυφόρο..πχ αν θέλεις για νόβα κοιτάς κάποια γειτονική ταράτσα που να έχει πιάτο κ χοντρικά γυρνάς το δικό σου πιάτο παράλληλα προς αυτό κ κάνεις δουλειά με το μηχάνημα.
rfc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα δλδ ο δεκτης σου δεν σου δειχνει τπτ? Οι περισσοτεροι εχουν dbελομετρο πανω.
stergiosL2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 κοιτα ο δεκτης δειχνει ποσο σημα εχει αλλα καθε φορα που θα κουναω το ταψι πρεπει να τρεχω μεσα στο σπιτι και να βλεπω αν επιασα τπτ ! τερμα απαλευτο !!!
rfc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 περνε τον δεκτη πανω. Και εγω αυτο εκανα καποτε. Πιο ευκολο.
stergiosL2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 και την tv που να την παρω στην πλατη μου ???
stivi1981 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 και την tv που να την παρω στην πλατη μου ??? δανεισου απο κανα φιλο καμια μικρη τηλεοραση 7 ιντσων η κανα φορητο dvd που να εχει εισοδο η καμια 20αρα tft... μονο ετσι θα κανεις δουλεια εκτος αν φωναξεις μαστορα και στο φτιαξει το πιατο με το πεδιομετρο που λογικα θα εχει
stergiosL2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εμενα ομως αν μου μπει κατι στο κεφαλι δυσκολα θα το παρατησω , οποτε θα κοιταξω να βρω αυτο το ματι με usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.