Pinball1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για ένα iMac μοντέλο του 2010 (21.5-inch Core i3 iMac/3.06GHz) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και δεδομένου ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πιστεύετε ότι 700 ευρώ είναι καλή τιμή; Processor 3.06 GHz Intel Core i3 Memory 4 GB 1333 MHz DDR3 Graphics ATI Radeon HD 4670 Built-in iMac Display 21.5-inch (1920 x 1080) Storage 500 GB SATA Disk Ευχαριστώ.
lagoudakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 αν ειναι οπως λες σε καλη κατασταση ειναι λογικη η τιμη του,φυσικα στην περιπτωση που θελεις imac
Pinball1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ. Αν γνωρίζει κανείς, για πόσα χρόνια θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ένα τέτοιο μηχάνημα;
mchrisober Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 φιλε μου κανεις δεν γνωριζει ποσα χρονια θα σου βγαλει ενα μηχανημα. Λογικα 1-2 χρονια βλεπω εγω γτ εχει i3 το μηχανημα. Παντα ομως εξαρταται την χρηση που το κανεις. Δηλ εαν το θες για ενα απλο σερφραρισμα στο intent αντε και κανενα mail τοτε θα σου κρατησει λογικα παραπανω...
darklordvader77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ανάλογα τι χρήση το θές... εγώ να φανταστείς την παλευω ακομη με εναν iMac 17" C2D του 2006.. όμως δε την παλεύει με Lion οπότε θα τον κρατήσω κανα χρονο ακόμη! Αν ήμουν στη θέση σου θα τον επαιρνα αυτον τον iMac! Αρκει να ηταν σε αριστη κατασταση κ να τσεκαρα πως ειχε νορμαλ θερμοκρασιες. Και εδω που τα λέμε εχει βγει πιο αξιοπιστος απ τα 27άρια iMac.
Pinball1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 φιλε μου κανεις δεν γνωριζει ποσα χρονια θα σου βγαλει ενα μηχανημα. Λογικα 1-2 χρονια βλεπω εγω γτ εχει i3 το μηχανημα. Παντα ομως εξαρταται την χρηση που το κανεις. Δηλ εαν το θες για ενα απλο σερφραρισμα στο intent αντε και κανενα mail τοτε θα σου κρατησει λογικα παραπανω... Αν είναι μόνο για 1-2 χρόνια είναι πολλά τόσα λεφτά. Δεν έχω απαίτηση πάντως να έχει κορυφαίες επιδόσεις απλά να δουλεύει ικανοποιητικά για internet και photoshop. Εδώ έχω PC 5ετίας και ακόμα την κάνω την δουλειά μου, δεν είναι ανάγκη να έχεις και τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων, άλλωστε στις μέρες μας δεν γίνεται να δίνεις τέτοια ποσά κάθε 2 χρόνια. Όσο για το i3 γιατί μειώνει τον χρόνο ζωής; Ανάλογα τι χρήση το θές... εγώ να φανταστείς την παλευω ακομη με εναν iMac 17" C2D του 2006.. όμως δε την παλεύει με Lion οπότε θα τον κρατήσω κανα χρονο ακόμη! Κάπως έτσι το σκέυτομαι κι εγώ, αν υποθέσουμε ότι το μηχάνημα εξυπηρετεί για 4-5 χρόνια ακόμα είναι καλά. (Που λογικά θα είναι ΟΚ αν δεν πάθει κάποια σοβαρή μηχανική βλάβη και βγει off)
darklordvader77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κάπως έτσι το σκέυτομαι κι εγώ, αν υποθέσουμε ότι το μηχάνημα εξυπηρετεί για 4-5 χρόνια ακόμα είναι καλά. (Που λογικά θα είναι ΟΚ αν δεν πάθει κάποια σοβαρή μηχανική βλάβη και βγει off) Εχει αληθεια Applecare? (εγγυηση περαν του πρωτου ετους,δηλ. 3 χρονια συνολικα) Αν ναι, χτυπα το! Αν οχι αλλα μπορεις να παρεις, παρτο! (αλλα οχι απο Ελλαδα που ναι πανακριβο) Κοιτα με τον iMac που σου λεω τον εχω τερματισει...δηλ. 3GB Ram και 750GB Σκληρο (τον ανοιξα που ναι κ δυσκολος- ο δικος σου ειναι πολυ πιο ευκολος στο ανοιγμα) και παει μια χαρα με 10.6 Snow Leopard. Οι δουλειες που χρειαζομουν τοσο καιρο να κανει τις εχει κανει: Photoshop,Dreamweaver,Internet,Casual Gaming, Bootcamp, Audio Editing, Casual Video decoding, κατα καιρους Web server και λιγο programming κτλ. Σιγουρα θα τα χα κανει επισης και σε ενα pc, αλλα με πολυ διαφορετικο τροπο και ανεση σε σχεση με τον mac !! Επίσης, παρ' όλο που δε του χα παρει Apple Care ακομη δουλευει σκυλι..χωρις κανενα προβλημα ειτε Software ειτε Hardware. Γενικα με εχει υπηρετησει καλα! Οποτε δεν εχω λογο να μην παω σε καποιον iMac καποια στιγμη ή πιο οικονομικοτερα να κοτσαρω μια TFT στο Macbook Pro 2010 και να συνεχισω απο κει να κανω την δουλεια μου..
quic307 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ... με 3 χρόνια εισαι ΟΚ. αν δεν εχει εγγύηση ψάξτο καλύτερα... Εγω το δικο μου το συναρμολογισα ψαχνωντας ποια εξαρτηματα αντιστοιχουν στο λειτουργικο και παιζει φανταστικα. hack...
bibero2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Φιλε πιστευω πως αξιζει.. Ειδικα εαν τον χρειαζεσαι για κατι συγκεκριμενο... Σκεψου οτι ο πιο φτηνος iMac ξεκιναει απο 1.200 ευρω. (εαν μπορεις να τα βρεις βεβαια και εισαι ανετος οικονομικα πανε χτυπα ενα καινουργιο!) Οι Mac ειναι τοσο τσιμπημενοι στην τιμη γιατι κατα γενικη ομολογια κρατανε πολλα χρονια.. Ειτε ειναι υπολογιστης ειτε κινητο με μια λογικη χρηση σε καθημερινη βαση, αντεχουν πολυ.. Εχω φιλο ο οποιος εχει το Macbook Pro με το λευκο πλαστικο (το οποιο εχουν αποσυρει πλεον) και το εχει σημερα που μιλαμε 6 ολοκληρα χρονια... Μου ειπε κιολας οτι ''Θελω να παρω καινουργιο και δεν μου παει η καρδια γιατι αυτο δουλευει ακομα..'' Και χρησιμοποιει και κατι προγραμματα οπως AutoCAD, Photoshop κλπα! Γιαυτο πιστευω πως αξιζει! Σκεψου το και με το καλο να παρεις την χαρα ενως Mac και εσυ!
x_vagos_x Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εδώ εγώ έχω το 24" του 2008, και είμαι ακόμα με 2GB μνήμη DDR2 στα 800MHz, και δουλεύει ρολόι [ίσως να χάνει λίγο τώρα με τα Lion, αλλά στον 3ο χρόνο, λίγη μνήμη παραπάνω κάνει καλό] Κανένα κόλλημα με ΜΟΝΙΜΑ ανοιχτά Safari, Mail, iTunes σε Fullscreen, Chrome, Και έχει και "χώρο" για efficiency, ακόμα και για κανα δυο εφαρμογές. Go for it, λοιπόν. €700 δεν είναι "τίποτα" [μεγάλη κουβέντα είπα ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.