miltostar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Χτες μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα..προσπάθησα να μπω σε μια σελίδα στο Ίντερνετ..και δεν έμπαινε με τιποτα..αργουσε παρα πολύ και δεν έμπαινε καθόλου..χρησιμοποιώ Opera για browser..προσπάθησα να το ανοίξω και με Internet Explorer αλλα τα ίδια..έκανα επανεκκινηση στον υπολογιστή και την πρώτη φορά που δοκίμασα να μπω μπήκε..την δεύτερη πάλι τα ίδια..έκανα ενα scan με το malwarebytes anti-malware και μου έβγαλε 7 μολυσμένα αρχεία..τα έσβησα έκανα επανεκκινηση αλλα πάλι τα ίδια..ουσιαστικά δεν έχω Ίντερνετ..!:S και δεν μπορεί να φταίει το μοντεμ γιατί με άλλον υπολογιστή ή απο το κινητό έχω πρόσβαση..μήπως γνωρίζετε τι να κάνω;
Thekillergreece Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Χτες μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα..προσπάθησα να μπω σε μια σελίδα στο Ίντερνετ..και δεν έμπαινε με τιποτα..αργουσε παρα πολύ και δεν έμπαινε καθόλου..χρησιμοποιώ Opera για browser..προσπάθησα να το ανοίξω και με Internet Explorer αλλα τα ίδια..έκανα επανεκκινηση στον υπολογιστή και την πρώτη φορά που δοκίμασα να μπω μπήκε..την δεύτερη πάλι τα ίδια..έκανα ενα scan με το malwarebytes anti-malware και μου έβγαλε 7 μολυσμένα αρχεία..τα έσβησα έκανα επανεκκινηση αλλα πάλι τα ίδια..ουσιαστικά δεν έχω Ίντερνετ..!:S και δεν μπορεί να φταίει το μοντεμ γιατί με άλλον υπολογιστή ή απο το κινητό έχω πρόσβαση..μήπως γνωρίζετε τι να κάνω; Ερωτησεις: Εχεις κανει φορματ ή οχι? Εχεις πειραξει τιποτα απο τις ρυθμισεις του ιντερνετ μεσα στο υπολογιστη? Το driver του ιντερνετ ειναι εγκαταστημενο?
miltostar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Φορματ όχι δεν έχω κάνει καθόλου και θέλω να το αποφυγω.. Δεν πείραξα καμία ρύθμιση..ξαφνικα έγινε.. Για την Τρίτη ερώτηση τι εννοείς; Λογικά θα ειναι αφού έμπαινα κανονικά τόσο καιρό κ ξαφνικα δημιουργήθηκε το πρόβλημα..
isay Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ..έκανα επανεκκινηση στον υπολογιστή και την πρώτη φορά που δοκίμασα να μπω μπήκε.. Αν κάνεις επανεκκίνηση και μπεις αμέσως στο Internet, μπορείς να μπεις σε σελίδες; (έστω για λίγο) Μήπως την ίδια στιγμή τρέχεις κάποια προγραμματα να κατεβάζεις αρχεια όπως jdownloader, greekddl, torrents, κλπ; Τι λειτουργικό και ποια έκδοση έχεις; Windows; linux; Πως παίρνει Internet ο υπολογιστής; Με καλώδιο; ασύρματα; Μήπως πριν εμφανίσει το πρόβλημα, εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα ή άλλαξες καμία ρύθμιση;
rfc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα Ριξε πρωτα αυτες τις 2 εντολες για να κανεις ρεσετ απο command line >netsh int ip reset reset.txt netsh winsock reset restart μετα ξαναβαλε το malwarebytes αφου το κανεις update πρωτα, να κανεις παλι σκαν. restart Αν μετα απο αυτα τα 2 εισαι στα ιδια, κατεβασε το hijackthis και ποσταρε το log αρχειο.
miltostar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εσβησα το anti-virus γιατι σκεφτηκα οτι μπορει να προκαλει αυτο το προβλημα γιατι ηταν κατεβασμενο..:S και τωρα ειναι ολα οκ..!απλα πρεπει να βαλω καινουριο anti-virus..
rfc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πιο αντιβαιρους ειχες και εκανε τετοιο πραγμα? Βαλε το avira ειναι free.
miltostar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 το nod32 ειχα αλλα δεν ξερω τι επαθε..:S οκ κατεβαζω τωρα το avira..! thnx..!
Thekillergreece Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 το nod32 ειχα αλλα δεν ξερω τι επαθε..:S οκ κατεβαζω τωρα το avira..! thnx..! Το Eset ειναι το χειροτερο αντιβαιρους που εχω δει...Κατεβασε avira εχει καλη προστασια
rfc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το Eset ειναι το χειροτερο αντιβαιρους που εχω δει...Κατεβασε avira εχει καλη προστασια Οντως ρε φιλε...... δεν ειναι? Και ειναι τρομερα δημοφιλες.
Thekillergreece Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Οντως ρε φιλε...... δεν ειναι? Και ειναι τρομερα δημοφιλες. ξερω οτι ειναι πολυ δημοφιλες...μια φορα το ειχα στο PC μου και τα σκατωσε...Το χειροτερο αντιβαριους που γνωρισα...Και "συναντησα" με τον Νορτον και τα κανε ωραια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.