grouspen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 δούλευε απροβλημάτιστα απο τότε που το αγόρασα (7 μήνες περίπου) από μέσα Σεπτεμβρίου κάνει κάτι περίεργο. ενώ είμαι ιντερνετ και δουλεύουν όλα ωραία ξαφνικά κολλάνε τα πάντα. αργεί να ανταποκριθεί ο browser , οτιδήποτε κατεβάζω πέφτει η ταχύτητα του στο 1/10 και τρώει άπειρο κόλλημα στο lol πχ (300ms latency) και γενικοτερα στα Online παιχνίδια. προσπαθω νσ μπω στη σελίδα του ρούτερ (routerlogin.net που είναι στα Netgear) να δω τι συμβαίνει αλλά δεν μπαίνει καθόλου. αναγκαστικά restart από το κουμπί και ολα μετά δουλεύουν ρολόι . το έχω πάθει 3-4 φορές μέσα στο μήνα. τι να συμβαίνει? να και τα στατιστικά της γραμμής μου . Downstream Upstream Connection Speed 15019 kbps 1085 kbps Line Attenuation 26.0 db 11.1 db Noise Margin 6.1 db 12.4 db
SPANK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μήπως αν δοκιμάσεις ενα firmware update αν υπάρχει νεότερο να στρώσει.
grouspen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μήπως αν δοκιμάσεις ενα firmware update αν υπάρχει νεότερο να στρώσει. το τελευταιο έχω ( v1.0.0.36_7.0.36) απο αυτά΄που κοιταω στο site της netgear. και το είχα βάλει τη μέρα που το αγόρασα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μηπως δεν φταει το ρουτερ?Για ψαξου για κανα μαμουνι
rfc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μηπως δεν φταει το ρουτερ?Για ψαξου για κανα μαμουνι Προς τα εκει τεινω και εγω.......... malwarebytes free και μετα τσεκαρεις το ρουτερ.
grouspen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ειχατε δίκιο παιδια.Το εβαλα. Σε 9 λεπτα σάρωσης εχει βρει 6 μολυσμενα αρχεια. Περιμένω να τελειωσει και βλέπουμε.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 στην σελιδα του ρουτερ μπορεις να μπεις με 192.168.0.1.επισης 3 φορες σε ενα μηνα δεν ειναι κατι το τρελλο αλλα ναι ειναι παραξενο.επισης αν δεν κανεις τιποτα με το Pc σου και βλεπεις τρελλη κινηση στα λαμπακια του ρουτερ πραγματι μπορει κατι απο το Pc σου να στελνει λαμβανει απειρα δεδομενα και να σου τρωει ολη την γραμμη οποτε να σουρνονται τα παντα.στο κανε και πολυ αραια και που αλλιως θα σου λεγα δοκιμασε με δευτερο pc αν εχεις η δοκιμασε με δευτερο λειτουργικο στο ιδιο Pc.μια clean εγκατασταση.εκτος αν σου σκιζει κανεις που κλεβει με wireless αλλαπαλι θα εμπαινες στην σελιδα του ρουτερ. επισης αν ηταν θεμα bandwidth τοτε θα πρεπε να σε βαλει κανονικα στην σελιδα του ρουτερ που ειναι lan.οποτε δεν ειναι θεμα γραμμης.αμα στο ξανακανει μην κανεις restart Τον ρουτερ αλλα κλεισε και ανοιξε το pc /δες για τα λαμπακια που λεγαμε πιο πανω και δες αν μετα το restart θα εχει ξεκολλησει το ρουτερ. επισης μπορεις να δεις οταν κολλαει αν απανταει το ρουτερ σε Ping ping 192.168.0.1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.