greekparot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, Το μοντελο ειναι το SONY VAIO VPCF13E1E Επεξεργαστή Intel Core i5-460M Processor(2.53GHz,3MB) Oθόνη 16,4'' (1600x900) VAIO Display Μνήμη 4GB DDR3 SDRAM 1066ΜΗz Σκληρό Δίσκο 500GB Kάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 425M GPU με μνήμη βίντεο GDDR3 αποκλειστικής χρήσης 1GB Blu-ray Disc Το μηχανημα αργει να φορτωσει τα windows 7 premium / 64bit. Με χρονομετρο 4,14' Δεν γινεται ετσι δουλεια ομως.. δηλ. θα πρεπει να παταω το κουμπι on.. να πηγαινω να φτιαχνω ενα τοστακι και επειτα να επιστρεφω να δουλεψω. Ο σκληρος δισκος ειναι ο HITACHI HTS545050B9SA00 (http://www.hdsentinel.com/storageinfo_details.php?lang=en&model=HITACHI%20HTS545050B9SA00) Ειναι στις 5400στροφες. Λετε να φταιει αυτος; Εαν βαλω εναν 7200 θα πηγαινει πιο γρηγορα; Στο startup εχω απενεργοποιησει κατι adobe / pdf / κλπ. Φορτωνει μονο τον ηχο, wifi, avg 2012 (antivirus). Περισσια πραγματα δηλαδη - κατι σαβουρες που φορτωνουν στα λαπτοπ τα εχω αφαιρεσει. Τι αλλο να κοιταξω;
Giorgos09 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Πηγαινε το για σερβις αν δεν εχεις ορεξη να ασχολεισαι. Ας το φτιαξουν αυτοι.
xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σιγουρα θα δεις διαφορα με εναν δισκο στις 7200στροφες. Αλλα θα προτεινα και ενα ωραιο φορματ, για να στρωσει..
genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 συμφονο με τον xristoforos89 και εμενα πριν το φορματ εκανε 4.5 και τορα 2.5 το πολυ και ριξε και μια ματια στο soluto εμενα με βοηθεισε πολυ
SpirosLouis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μπας και τον έχεις γεμίσεις με προγράμματα και πεταμένα από εδώ και από εκεί αρχεία; Ειδικά με πολλές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις αποκτάς πρόβλημα.
greekparot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Να τον κανω φορματ;; χμμ.. με τα dvd recovery; Ειναι 4 συνολο και θα μου πεταξει παλι μεσα ολα τα αχρηστα προγραμματα. Πως θα κανω καθαραο install χωρις αυτα; SpirosLouis οχι μονο τον chrome εχω επανω και το openoffice τιποτα αλλο. genious1 το soluto τι ακριβως ειναι;
xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για να κανεις Clean install χρειαζεσαι δισκακι των 7 Home premium και οχι recovery. Αν μενεις στα Δυτικα, εχω ενα απο ενα λαπτοπ dell που ειχα πριν κατι μηνες (το ειχε μαζι στην συσκευασια). Κωδικο θα βαλεις αυτον που βρισκεται κατω απο το λαπτοπ σου.
greekparot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Όχι φίλε μου είμαι απο επαρχία. Σ´ ευχαριστω πολυ πάντως για την προθυμία σου. Εάν κατεβασω απτο Ίντερνετ τα windows... Μπορώ με κάποιο τροπο αντι για την σπασμένη έκδοση να περάσω το cdkey που είναι κάτω απτο λάπτοπ;
xristoforos89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχως οχι. Πρεπει να βρεις υποχρεωτικα τα Home premium Gr, τα ελληνικα δηλαδη. Αν τα βρεις, τοτε μπορεις να κανονικα να τα περασεις, και μετα περνας τον κωδικο απο κατω απο το λαπτοπ. Δυστυχως οχι. Πρεπει να βρεις υποχρεωτικα τα Home premium Gr, τα ελληνικα δηλαδη. Αν τα βρεις, τοτε μπορεις να κανονικα να τα περασεις, και μετα περνας τον κωδικο απο κατω απο το λαπτοπ.
kostasR1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχως οχι. Πρεπει να βρεις υποχρεωτικα τα Home premium Gr, τα ελληνικα δηλαδη. Αν τα βρεις, τοτε μπορεις να κανονικα να τα περασεις, και μετα περνας τον κωδικο απο κατω απο το λαπτοπ. σε πολλά laptop το cd-key είναι valid και για άλλες γλώσσες εκτός την εγκατεστημένη. Φυσικά η έκδοση των windows να ειναι ίδια. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές σε HP και Acer και δουλεύει. Σε VAIO δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά νομίζω ότι θα ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.