tasep Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 To Thomson TG782 8.2.2.5 που μου έδωσε η cyta ή το AVM FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A που είχα απο την vodafone είναι καλύτερο..Για απλή χρήση πάντα..ίντερνετ και τηλέφωνο μόνο..Ρωτάω γιατί το fritzbox το βλέπω στα 150 ευρώ περίπου να το αγοράσει κάποιος τώρα και με έβαλε σε σκέψεις μήπως είναι καλύτερα να έχω το fritzbox..απο την άλλη δεν ξέρω αν μπορώ να έχω άλλο ρούτερ εκτός απο αυτό που δίνει η cyta γιατί το τηλ. είναι μέσω του ρούτερ και όχι σε άλλη γραμμή με σπλίτερ και φίλτρο..θέλω το ένα απο τα δύο να το πουλήσω γιατί δεν μου χρειάζονται δύο..ποιό και πόσο περίπου να το έβαζα στις αγγελίες;
SPANK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε router θέλεις και εγώ θα πήγαινα στο thomson απο αυτα τα 2
tasep Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Να βάλω σε αγγελία λες το thomson ε;και πόσο λες είναι καλή τιμή;
rfc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το fritz το θεωρω μακραν καλυτερο λογω καλυτερης ποιοτητος κατασκευης αν και μια δοκιμη θα σε πεισει στο πιο σου καθετε καλυτερα στη γραμμη σου. Το οτι εχει καλυτερα υλικα, δε σημαινει οτι θα παιζει και καλυτερα στη γραμμη σου.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 παει το παιδι το καψατε.αφου σας λεει οτι εχει cyta.η cyta δινει preconfigured το 782 που σημαινει οτι δεν μπορεις να βαλεις οτι θες πανω για τον πολυ απλο λογο οτι δεν θα εχεις τηλεφωνο.οποτε θελοντας η μη κραταει το Thomson. επισης το Thomson ειναι locked απο την cyta.για να το πουλησει θα πρεπει να βρει τα administrator στοιχεια ωστε να το κανει firmware update και να μπορεσει να το δωσει αλλιως οποιος το παρει δεν θα μπορει να κανει και πολλα.ειναι custom firmware Της cyta.θα μπει στο ιντερνετ αλλα δεν θα μπορει να πειραξει ουτε τα μισα.το fritz νομιζω ειναι ξεκλειδωτο αν το πηρε με την Hol γενικα.αν το πηρε σαν voip προγραμμα απο την Hol παιζει και εκει να μην εχει πληρη δικαιωματα. τωρα για ποιο ειναι καλυτερο ειναι καποια απλα πραγματα α.δοκιμαζει καποιος και τα 2 και βλεπει πιο παιζει καλυτερα σε θεματα συγχρονισμου,σταθεροτητας,wireless κτλ. αναλογως τι γραμμη εχει καποιος και τι θελει απο το ρουτερ θα δει και ποιο αξιζει.σε γενικες γραμμες τωρα το Thomson ειναι οτι πιο σταθερο σε χαλια γραμμες αλλα λιγο δυσκολο μενου ειδικα για extreme πραγματα.δεν βρισκεις firmware ετσι χυμα και επισης εχει τα διαφορα bugs που εχουν τα Thomson. το fritz ειναι πολυ καλο κατασκευαστικα σιγουρα δεν εχει την σταθεροτητα του thomson και ειναι λιγο σχετικα παλιο μοντελο.επισης δεν θυμαμαι αν υποστηριζει annex m που υποστηριζει το thomson. στην περιπτωση τωρα του φιλου μας υποχρεωτικα το fritz θα πουλησει αν και λογω οτι δεν εχει εγγυηση και παλιο μοντελο μην περιμενει πολλα.αν δωσει το Thomson οκ μπορει μεν να εχει ιντερνετ αν του εχει δωσει η cyta username kai password αλλα τηλεφωνο σιγουρα δεν θα εχει,σιγουρα δεν θα του δωσουν τα στοιχεια του voip απο την cyta και σιγουρα δεν θα σεταρουν αλλα ρουτερ περα απο Thomson για να παιξει το voip.ουτε καν remotely δεν θα μπορουσαν να δουν το fritz/ενω το thomson ειναι ηδη ready για να το βλεπουν remotely για να κανουν αλλαγες κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.