Προς το περιεχόμενο

Το destinator πεθανε ή αργοπεθαινει !!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το destinator το εχω στην συσκευη navibox που ειναι συνδεδεμενη με την Kenwood που εχει ραδιοφωνο ,αναλογικη tv ,dvd και bluetooth

Ολα μαζι καπου στα 1500 ευροπουλα.

πλακα μου κανεις με τα ιδια λεφτα θα μπορουσες να βαλεις να δικο σου pc στο αμαξι με κανονικα windows και θα μπορουσε εσυ να βαλεις οτι θελεις

αλλα ενταξει καλο ειναι και αυτο τελεικα οι χαρτες ποια εκδοση εχουν ;

Δημοσ.

πλακα μου κανεις με τα ιδια λεφτα θα μπορουσες να βαλεις να δικο σου pc στο αμαξι με κανονικα windows και θα μπορουσε εσυ να βαλεις οτι θελεις

αλλα ενταξει καλο ειναι και αυτο τελεικα οι χαρτες ποια εκδοση εχουν ;

Ξεχασα να κοιταξω το πρωι με την τσιμπλα στο ματι.Ελπιζω να το θυμηθω το απογευμα.

Edit

Απο το forum του navibox ειδα οτι ειναι η εκδοση 7.0.24.183 Μαϊος 2011

Η ιδες του car pc δεν ξερω αν ειναι πιο καλη αλλα αντε να βρεις οθονη που να χωραει καπου στο αμαξι , χωρο για το pc κλπ κλπ.

Δημοσ.

Εγω έχω το MLS Destinator v.7 και το χρησιμοποιώ τα τελευταί 3 χρόνια. Έχω πάει σε ΠΟΛΛΑ νησιά, έχω γυρίσει την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα και ΣΧΕΔΟΝ όλο τον νομό ΑΤΤΙΚΗΣ. Επίσης κατβαίνω και κέντρο πολυ συχνά.

Ποτέ δεν μου έχει δείξει λάθος. Εγω βέβαια έχω αγοράσει κανονικό GPS μετους χάρτες να τους έχει μέσα.

Υ.Γ. και σκξέψου οτθι δεν έχω ανανεώσει ποτέ τους χάρτες μου. Ξέρετε σε πως μποιρώ να το κάνω;;;; Το είχα αγοράσει το gps ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.

Δημοσ.

αν ειναι γνησιο το προγραμμα τοτε μπορω να πας στο σιτε τις destinator και να συνδεθεις και κατεβασεις απο εκει τους τελευτεους χαρτες και να τους βαλεις στην καρτα μνημης .

Εγω δεν το εχω χρεισημοποιησει ουτε μι φορα το destinator για οδηγοι μονο στο σπιτι το χρεισιμοποιω και ξαχνω για των πατερα που θελει το gps

το destinator 7 που του εχω βαλειμε τους χαρτες μου εχει πει πως οι χαρτες του 2010 που ειναι οι τελευτεοι δεν των βολευουν καθολου ενω του 2008 που του ειχα περασει μια φορα να των δει και ειπε οτι βολευει πιο γιατι του 2010 οταν περνας δυπλα απο μια πλατια σε αλσος πουχου δεν σου εχει μια πρασιναδα στον χαρτη ενω ο 2008 και 2007 τα εχει αυτα .

Δημοσ.

Εγω έχω το MLS Destinator v.7 και το χρησιμοποιώ τα τελευταί 3 χρόνια. Έχω πάει σε ΠΟΛΛΑ νησιά, έχω γυρίσει την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα και ΣΧΕΔΟΝ όλο τον νομό ΑΤΤΙΚΗΣ. Επίσης κατβαίνω και κέντρο πολυ συχνά.

Ποτέ δεν μου έχει δείξει λάθος. Εγω βέβαια έχω αγοράσει κανονικό GPS μετους χάρτες να τους έχει μέσα.

Υ.Γ. και σκξέψου οτθι δεν έχω ανανεώσει ποτέ τους χάρτες μου. Ξέρετε σε πως μποιρώ να το κάνω;;;; Το είχα αγοράσει το gps ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.

Αυτο δεν εχει καμμια σχεση το οτι εγω το εχω σε αλλη συσκευη και οχι σε pna .Νομιμος χρηστης ειμαι και ιδιους χαρτες και προγραμμα εχω.

Δημοσ.

Ναι ρε αλλα κάποιοι δρόμοι απο 2008 δεν θα έχουν αλλάξει;;;; Δεν θέλω να μου τύχει καμια μ@λακία... Θα δοκιμάσω να κάνω την ανανέωση. Αυθεντικά είναι.

Αυτο δεν εχει καμμια σχεση το οτι εγω το εχω σε αλλη συσκευη και οχι σε pna .Νομιμος χρηστης ειμαι και ιδιους χαρτες και προγραμμα εχω.

Δεν είπα οτι δεν το έχεις νόμιμο, αλλα κάποιο πρόβλήμα παίζει. Πως γίνεται εμένα να μην μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και εσύ να ανφέρεις κάτι τόσο extreme.

Μια φορά που είχα περάσει απο ένα χωριό (ο θεός να το κάνει) ξεχασμένο απο τον πολιτισμό στην Λακωνία, με έβγαζε λάθος (αλλού ο δρόμος, αλλού εγω πέραν των κεντρικών του χωριού) γιατι πολυ απλά σε εκείνο το χωριό ο καθένας είχε κάνει τα δικά του και δεν είχαν στείλει στην πολεοδομία τίποτα. Ε σε τετοιες πριπτώσεις δεν φταίει το GPS...

Δημοσ.

z8q50.jpg

Μετά την Τουρκία, η εισηγμένη εταιρεία MLS ανακοίνωσε την είσοδό της και στη

Χιλή με το σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&DriveΤM.

«Η στρατηγική της ανάπτυξης στο εξωτερικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και βασίζεται στην καινοτομία και στην υψηλή τεχνολογία που διαθέτει και αναπτύσσει η εταιρεία. Στην κατεύθυνση αυτή, επιλέγονται αγορές σε διάφορα μέρη του κόσμου με υφιστάμενο χαμηλό ποσοστό διείσδυσης της πλοήγησης και προοπτικές υψηλών ρυθμών ανάπτυξης για τα επόμενα τρία-πέντε χρόνια», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

H MLS ανέπτυξε το MLS Destinator Talk&DriveΤM στα χιλιανά ισπανικά και συνεργάζεται για τους τοπικούς χάρτες με την εταιρεία ανάπτυξης χαρτών NAVTEQ.

Παράλληλα, επέλεξε και προχώρησε σε αποκλειστική συμφωνία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής προϊόντων τεχνολογίας αυτοκινήτου και πλοήγησης στη Χιλή, την Bluetalk SA, θυγατρική του ομίλου Autobahn Corp. με έδρα το Σαντιάγο. Η Bluetalk, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της πλοήγησης με το brand Autonav θα αναλάβει τη διανομή των πλοηγών MLS Destinator Talk&DriveΤΜ, τις δράσεις marketing και προβολής καθώς και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στην αγορά της Χιλής.

Ο όμιλος Autobahn διαθέτει δική του αλυσίδα καταστημάτων πώλησης προϊόντων αυτοκινήτου, ενώ συνεργάζεται σε επίπεδο διανομής με όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης στη Χιλή.

Η MLS εισέρχεται στην αγορά της Χιλής αποκλειστικά με τη σειρά MLS Destinator Talk&DriveΤΜ. Πρόσφατα έλαβε την πρώτη παραγγελία και την αντίστοιχη πληρωμή από την Bluetalk, ενώ έχει σε εξέλιξη την αποστολή των συσκευών ώστε να τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων στη Χιλή στο αμέσως προσεχές διάστημα.

«Η Χιλή έχει πληθυσμό περί τα 17 εκατομμύρια και περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Το ποσοστό διείσδυσης των πλοηγών στα αυτοκίνητα είναι κάτω από 5% (έναντι 25-30% που είναι ο μέσος όρος στην Ευρώπη), οπότε παρουσιάζει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. Ηδη πωλούνται 70.000 συσκευές πλοήγησης το χρόνο, αριθμός που αναμένεται να πολλαπλασιαστεί τα επόμενα χρόνια. Η MLS με το Talk&Drive φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην ανάπτυξη της εν λόγω αγοράς», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

ΠΗΓΗ Βημα

Δημοσ.

μπράβο της . αντε και κατι ελληνικο να πηγαινει καλά. θα ηθελα να δω το κατοικους της χιλης με talk&drive, ωραία εικόνα

Δημοσ.

εγώ που έχω μια σχετικη εμπειρια με το mls destinator στο iphone, ειμαι ικανοποιημενος ειδικα μεσα στην αθηνα που θελεις να δεις στακ μπαμ κανενα στενακι.

το βγαλανε και σε μειωμενη τιμη στο appstore από ότι είδα.

Δημοσ.

Το μόνο gps που εμπιστεύομαι είναι το ενσωματωμένο μανίσιο του αμαξιού μου.

Έχω και ένα navigon 40 premium και κάνει αρκετά λάθη,ειδικά αν βρίσκομαι ελλάδα.

Δημοσ.

Το μόνο gps που εμπιστεύομαι είναι το ενσωματωμένο μανίσιο του αμαξιού μου.

Έχω και ένα navigon 40 premium και κάνει αρκετά λάθη,ειδικά αν βρίσκομαι ελλάδα.

Συνηθως τα εργοστασιακα τροπος του λεγειν εργοστασικα γιατι αλλος τα φτιαχνει δεν εχουν καλους χαρες για Ελλαδα.

Δημοσ.

Σε μένα μια χαρά ήταν,το navigon 40 πιο πολλά λάθη έκανε παρά του αμαξιού.

Αλλά ισχύει και ότι μας έχουν στην ουρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...