Προς το περιεχόμενο

Το destinator πεθανε ή αργοπεθαινει !!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τετοιους χαρτες τι να το κανουμε ????

Απαραδεκτος ο χαρτης.Προ ημερων ηθελα να παω στο Παιδων Πεντελης απο το νοσοκομειο Γενηματα και με πηγαινε αλλου για αλλου...Ακυρωσα την διαδρομη και ρωτοντας εφτασα ανοιξα το προγραμμα οταν ημουν στο προαυλιο του νοσοκομειου του ζητησα να με παει ...εκει και μου εβγαζε αποσταση 3,2 χλμ οτι απεχω ενω ημουν μεσα.Αυτο θα πει εξυπηρετηση οταν το χρειαζεσαι !!!

Δημοσ.

Καλά, μπορεί να έτυχε. Κι εμένα ένα garmin είχε κάνει παρόμοιο κόλπο: Από Χαλκίδα για Θήβα, κι ενώ ήμουνα καμιά 20αριά χιλιόμετρα έξω από τη Θήβα, το gps έδινε χρόνο ταξιδίου 4 ώρες!!!! Αφού άκουσε τα εξ αμάξης και ακόμα περισσότερα, ηρέμησα και έκατσα να δω που τις βρήκε τόσες ώρες... για ένα παράξενο λόγο μου είχε χαράξει πορεία μέσα από το κέντρο της Αθήνας (το στίγμα ήταν σωστό)! Δε ξαναέγινε κάτι τέτοιο οπότε (και γράφω πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα), οπότε τα έριξα σε κόλλημα της στιγμής...

Δημοσ.

Εχω το destinator 7 με χαρτες του καλοκαιριου αν θυμαμαι καλα σε συσκευη navibox. Οχι μονο με εδιχνε σε λαθος σημειο αλλα με πηγαινε απο ασχετη διαδρομη και μου ελεγε να παω δεξια κατηφορικα ενω το Παιδων ηταν ακομα πιο ψηλα για οσους ξερουν την περιοχη.Εκει που ειναι μια διχαλα και περπε να παω λοξα δεξια ευθεια ανηφορικα με πηγε μεσα απο τα Μελισια προς του Παπαγεωργιου το νοσοκομειο και εκει ...χαθηκα με τα αλεπαλληλα λαθη του.

Δημοσ.

τι ειναι συσκευη που ειναι στο μεγεθος κινητου ή συσκευη σκετη GPS ;

navibox εχω με οθονη Kenwood 8022BT 2 din

http://www.google.gr/search?hl=el&q=navibox&gs_sm=e&gs_upl=2949l4665l0l5547l7l6l0l0l0l0l282l1400l0.2.4l6l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1400&bih=708&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

Δημοσ.

αυτο ειναι ενα απλος υπολογιστης

με δικο του μενου ε;

Οχι το κανονικο μενου του destinator εχει και μονο αυτο εχω σαν προγραμμα στην καρτα sd αν και παιρνει κι αλλα αν θελουμε .

Δημοσ.

κριμα να μην εχει τηλεοραση μουσικη και λοιπα

ελπιζω να μην το χρυσοπληρωσες :-(

Το destinator το εχω στην συσκευη navibox που ειναι συνδεδεμενη με την Kenwood που εχει ραδιοφωνο ,αναλογικη tv ,dvd και bluetooth

Ολα μαζι καπου στα 1500 ευροπουλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...