Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Με τετοιους χαρτες τι να το κανουμε ???? Απαραδεκτος ο χαρτης.Προ ημερων ηθελα να παω στο Παιδων Πεντελης απο το νοσοκομειο Γενηματα και με πηγαινε αλλου για αλλου...Ακυρωσα την διαδρομη και ρωτοντας εφτασα ανοιξα το προγραμμα οταν ημουν στο προαυλιο του νοσοκομειου του ζητησα να με παει ...εκει και μου εβγαζε αποσταση 3,2 χλμ οτι απεχω ενω ημουν μεσα.Αυτο θα πει εξυπηρετηση οταν το χρειαζεσαι !!!
dimitrisOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 πιο destinator εχεις και με πιους χαρτες ;
dewn735 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλά, μπορεί να έτυχε. Κι εμένα ένα garmin είχε κάνει παρόμοιο κόλπο: Από Χαλκίδα για Θήβα, κι ενώ ήμουνα καμιά 20αριά χιλιόμετρα έξω από τη Θήβα, το gps έδινε χρόνο ταξιδίου 4 ώρες!!!! Αφού άκουσε τα εξ αμάξης και ακόμα περισσότερα, ηρέμησα και έκατσα να δω που τις βρήκε τόσες ώρες... για ένα παράξενο λόγο μου είχε χαράξει πορεία μέσα από το κέντρο της Αθήνας (το στίγμα ήταν σωστό)! Δε ξαναέγινε κάτι τέτοιο οπότε (και γράφω πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα), οπότε τα έριξα σε κόλλημα της στιγμής...
dimitrisOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 αν απλος δεν σε εδιχνε στο σωστο σημειο δεν φταιει το destinator αλλα οι δορυφοροι με το GPS
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εχω το destinator 7 με χαρτες του καλοκαιριου αν θυμαμαι καλα σε συσκευη navibox. Οχι μονο με εδιχνε σε λαθος σημειο αλλα με πηγαινε απο ασχετη διαδρομη και μου ελεγε να παω δεξια κατηφορικα ενω το Παιδων ηταν ακομα πιο ψηλα για οσους ξερουν την περιοχη.Εκει που ειναι μια διχαλα και περπε να παω λοξα δεξια ευθεια ανηφορικα με πηγε μεσα απο τα Μελισια προς του Παπαγεωργιου το νοσοκομειο και εκει ...χαθηκα με τα αλεπαλληλα λαθη του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 εκδοση χαρτες ξερεις ; θα το κοιταξω αυριο στο αμαξι.
dimitrisOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 τι ειναι συσκευη που ειναι στο μεγεθος κινητου ή συσκευη σκετη GPS ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 τι ειναι συσκευη που ειναι στο μεγεθος κινητου ή συσκευη σκετη GPS ; navibox εχω με οθονη Kenwood 8022BT 2 din http://www.google.gr/search?hl=el&q=navibox&gs_sm=e&gs_upl=2949l4665l0l5547l7l6l0l0l0l0l282l1400l0.2.4l6l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1400&bih=708&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi
dimitrisOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 αυτο ειναι ενα απλος υπολογιστης με δικο του μενου ε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 αυτο ειναι ενα απλος υπολογιστης με δικο του μενου ε; Οχι το κανονικο μενου του destinator εχει και μονο αυτο εχω σαν προγραμμα στην καρτα sd αν και παιρνει κι αλλα αν θελουμε .
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι μονο αυτο...Ειχα δοκιμασει πιο παλια Igo κλπ αλλα ειχαν παλιους χαρτες και δυσχρηστα σαν προγραμματα.
dimitrisOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 κριμα να μην εχει τηλεοραση μουσικη και λοιπα ελπιζω να μην το χρυσοπληρωσες
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 κριμα να μην εχει τηλεοραση μουσικη και λοιπα ελπιζω να μην το χρυσοπληρωσες Το destinator το εχω στην συσκευη navibox που ειναι συνδεδεμενη με την Kenwood που εχει ραδιοφωνο ,αναλογικη tv ,dvd και bluetooth Ολα μαζι καπου στα 1500 ευροπουλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.