tdm_hrris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σας.Ειμαι καινουργιος και αυτο ειναι το πρωτο μου Post.Εχω και εγω ενα προβλημα με τον ηχο.Εχω τηλεοραση LG,HOME CINEMA LG(δεν παιζει bluray) και PC ACER ASPIRE 5740G.Ενω τα εχω συνδεση ολα σωστα και βγαζω κανονικα ηχο και εικονα απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση διαμεσου του dvd του HOME CINEMA οταν βαζω να δω εργο με οποιοδηποτε Player(VLC-TOTALMEDIA THEATRE κτλ) και οτι τυπου αρχειου εργο(απο avi ως bluray) τοτε εκει που ακουω κανονικα τον ηχο του εργου(σε 5,1) ανα τακτα διαστηματα κοβεται ο ΗΧΟΣ για δεκατα του δεπτερολεπτου και μετα ερχεται παλι.Κατεβασα codec pack αλλα δεν εκανα κατι.Κατεβασα την νεα εκδοση του VLC αλλα και παλι.Μπορει κανεις να βοηθησει γιατι θα το σπασω????????
stm00192 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε και κανενα αλλο καλώδιο HDMI! (ποιοτικο ετσι??)
tdm_hrris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Θα το παρω σημερα και θα το κοιταξω το βραδυ αλλα εχω μια απορια.Οτι παιζει απο το youtube και οτι ειναι mp3 και mp4 το παιζει κανονικα χωρις να κανει διακοπες στον ηχο.Ελεγα μηπως ειναι θεμα dvd και θελει καμια ρυθμισει.Θα βαλω για την ωρα ενα καινουργιο ποιοτικο καλωδιο και βλεπουμε.Ευχαριστω φιλε μου και ελπιζω να μην χρειαστει τιποτα αλλο.
tdm_hrris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτησω και κατι αλλο.Τι καλωδιο HDMI να βαλω και μιλαω για version.Δεν ξερω αν θα σε βοηθησω αλλα δεν παιζει bluray και 3D το HOME CINEMA αλλα και παλι θα ηθελα να βαλω ενα καλο.
tdm_hrris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Οκ.Το προβλημα λυθηκε.Απλα η θυρα HDMI ειναι παρα πολυ κοντα στην θυρα της τροφοδοσιας και δημιουργουσε πιθανοτατα επαγωγικο ρευμα.Απλα οταν κατα λαθος μου βγηκε το βυσμα του τροφοδοτικου ο υπολογιστης ηρθε στα καλα του.Μετα εβαζα και εβγαζα το βυσμα της τροφοδοσιας απο τον υπολογιστη και εβριζα λιγουλακι με το προβλημα που ειχα.Τωρα τι θα γινει και πως θα το φτιαξω αν εχτε καμια ιδεα μεσα ειμαι.Εγω λεω κατι κουλο.Να βαλω ενδιαμεσα HDMI και θυρας τροφοδοσιας κανα αλουμινοχαρτο και να κουμπωσω αλλιως το καλωδιο στην μπριζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.