jiraya sama Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καπου εχω διαβασει οτι εχει βγει και για μακ... το εχει δοκιμασει καποιος??
vagelis81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ας γραψω κι εγω την αποψη μου σχετικα με το fifa 12.Το ειχα για pc αλλα τωρα πλεον αφου ειμαι κατοχος ps3 το εχω για τη συγκεκριμενη κονσολα.Λοιπον , ξεκιναω να πω αυτα που νιωθω και θελω να πω για το παιχνιδι.Χωρις φυσικα να ειμαι ειδικος η αποψη μου για τον εν λογω τιτλο δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλη.Παιζω πολλα χρονια fifa και pro και αυτα που βλεπω στο 12 τα εχω προσεξει και στις αλλες εκδοσεις του fifa αλλα και στα pro.Παιζω στο επιπεδο professional και αυτο γιατι ειναι το πρωτο επιπεδο που το cpu μου φερνει καποια σοβαρη αντισταση καθως στο αμεσως προηγουμενο νικαω αρκετα ευκολα.Και αυτο ακριβως ειναι το πρωτο μειον του παιχνιδιου.Η μεγαααααααλη διαφορα δηλαδη στη δυσκολια, απο το ενα επιπεδο στο αμεσως επομενο.Ενω στο semi pro νικαω 5-6 0 στο professional χανω αρκετα ευκολα.Το δευτερο στοιχειο που μου εχει κανει τα νευρα κροσια ειναι ο τροπος που το cpu θελοντας και μη σκοραρει.Ακομα και αν εχεις τη κατοχη της μπαλας για ενα πενταλεπτο και τους πολιορκεις στα καρε τους χωρις φυσικα αποτελεσμα ,μια και μονο επιθεση τους ειναι υπερ-αρκετη για να βαλουν γκολ.Και οσο για το τροπο;;Αυτο ασ το.Ειτε η μπαλα θα χτυπησει στο δοκαρι και θα επιστρεψει εντελως αυτοματα σε ξεμαρκαριστο επιθετικο τους,ειτε απανωτες κοντρες θα ευνοησουν ΠΑΝΤΑ τον επιτηθεμενο,ειτε τακλιν δικα μας δεν θα πιασουν η θα πιασουν και θα ειναι πεναλτυ και πολλα αλλα...Να φανταστειτε επελεξα την Arsenal με αντιπαλο τον Ολυπιακο.Το αποτελεσμα;;;;Ο ολυμπιακος χρησιμοποιωντας ΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ αυτους τους τροπους που προανεφερα μεχρι το 70 ειχε σκοραρει 5!!! γκολ.Δηλαδη ελεος πια.Ελεος.Ειπαμε παιχνιδι ειναι αλλα ας αντιπροσωπευει και λιγακι τη πραγματικοτητα.Αυτο απλα προσπαθει να σου σπασει τα νευρα και λιγοτερο να σε διασκεδασει.Αυτη ειναι η αποψη μου για το παιχνιδι.Ας με συγχωρησουν οι fan του παιχνιδιου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα